Lowepro GreenLine: Újrahasznosítás és fenntarthatóság - Tennofoto.hu
Lowepro Green Line: Újrahasznosítás és fenntarthatóság

Lowepro Green Line: Újrahasznosítás és fenntarthatóság

Ha neked is fontos a környezetvédelem és tudatosan figyeled, mely gyártók figyelnek az ökológiai lábnyom csökkentésére, Lowepro Green Line termékei rád várnak, ha fotós táskákról van szó!


Új Lowepro fenntartható táskacsaládok – Green Line termékek a megújuló kollekciókban!

 

A Lowepro - a világ első számú professzionális fotóstáska gyártója - elindította „go green” átalakítási projektjét, stratégiai céljuk, hogy a Lowepro termékcsalád minden tagja 64%-ban újrahasznosított anyagokból készül majd és oldatfestett* szöveteket fog tartalmazni, erősítve a márka környezetvédelmi elkötelezettségét, miközben továbbra is kompromisszumok nélküli termékteljesítményt és maximális védelmet nyújt.

* Az oldatfestéskor a szálgyártás folyamán a szintetikus alapanyagba keverik a színt, így sokkal tartósabb a színe, illetve a szövet maga is tartósabbá válik. Emellett a technológiának köszönhetően előállítása környezetbarátabb a hagyományos eljáráshoz képest, mivel 60 százalékban kevesebb víz, illetve ebből következőleg kevesebb elektromos áram is fogy.

Az átalakítás tehát megkezdődött, a gyártó bemutatja a Trekker Lite, az Adventura III termékcsaládokat és a ProTactic BP 350 és BP 450 hátizsákkollekciót a fenntarthatóbb jövőért!

Keresd az új, környezetbarát, innovatív táskákat webáruházunkban!


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS