Fotómagazin - Tennofoto.hu
Csak COOLPIX-ből több van, mint 20 fajta  

Csak COOLPIX-ből több van, mint 20 fajta

Ki tud ebben eligazodni?

De a Nikon nem hagy magamra.

Minden úti célhoz más-más fényképezőgép való: csak egy könnyű táskát visz magával, és csupán néhány eseményt vagy a vidám családi pillanatokat szeretné megörökíteni? A tenger mélyére merülne, vagy a hatalmas tájban gyönyörködne? Kérdezi ezt tőlem a Nikon az oldalán, mikor gépek után kutatok.


Kipróbálnám mielőtt megveszem  

Kipróbálnám mielőtt megveszem

Az Olympus is erre jutott.
Felpróbálok, tesztvezetek, kóstolok mielőtt megveszem. Egy fényképezőgéppel miért ne tehetnék így? Pláne, hogy ritkábban veszek fotómasinát, mint cipőt, vagy pizzát, de az utóbbit bevállalom. Szeretek enni.

Öt MILC, egy csúcskompakt és számos objektív várja, hogy vásárlás előtt hazavigyem, teszteljem és akár meg is szeressem.

Próbára teszem az Olympusokat a Tennóban!


MILC - kompakt méretben DSLR?  

MILC - kompakt méretben DSLR?

MILC - Mirrorless Interchangeable Lens Camera - tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgép, azaz új kategória a kompakt és a tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépek között.
Kisebbek, könnyebbek, mint tükörreflexesek, de sokkal szebb képet készítenek, mint a kompakt gépek.


Hogyan válasszunk digitális fényképezőgépet?  

Hogyan válasszunk digitális fényképezőgépet?

Mint minden technikai újdonság, a digitális fényképezőgép is fokozatosan került majd minden család életébe. Számos előnyük mindenki számára ismert, és mivel az áruk is olyan mértékben csökkent a terjedésükkel, ezért aki eddig kitartott a filmes fényképezője mellett, már az is többnyire fontolgatja a digitális technikára váltást. De mire érdemes figyelni a gépválasztásnál? Melyiket válasszuk? Ebben a kérdésben igyekszünk segíteni írásunkban.


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS