Lowepro Adventura SH 140 III válltáska (Green Line) - Tennofoto.hu

Lowepro Adventura SH 140 III válltáska (Green Line)

23 800 Ft
Lowepro
LP37451-PWW

Az Adventura III kollekció minden tagja a Green Line szemlélet szerint készült, újrahasznosított anyagokból és a hagyományos technológiához képest jóval környezetbarátabb gyártási móddal, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt negatív hatást.

  • Lowepro Adventura SH 140 III Green Line


    A Lowepro Adventua SH140 III Green Line nagyrészt újrafelhasznált anyagokból készült. Olyan optikával rendelkező Crop sensor MILC géphhez tervezték, mint például a Fujifilm XT200, Canon M50 MII, EOS R10 vagy Nikon Z50.  további 2-4 objektívvel kiegészítve. Külső memória tartó zsebbel és rugalmas hálós zsebbel is rendelkezik, mely ideális a kis kiegészítőkhöz. Sokoldalúan használható, praktikus társ, mivel övhurok és levehető vállpánt is a táska része.  Tartós, PVC mentes öntött alsó része megvédi az eszközöket a nedvességtől, ütődéstől vagy más külső behatástól. Az SH 140 III így tehát erős védelmet ad a kamerádnak és az optikáknak, segítségével egy nagyobb táskába téve szállíthatjuk a kamerát vagy hordhatjuk a levehető, csúszásmentes vállpánttal válltáskaként is. Integrált övhurokkal is rendelkezik. Tartós, PVC mentes öntött alsó része megvédi az eszközöket a nedvességtől, ütődéstől vagy más külső behatástól.

    Megújult az Adventura kollekció a ''Green line'' szellemében, azaz hogy környezetbarátabb, újrahasznosított és oldal-festett anyagokból készüljön. Ahogy nevük is mutatja, az Adventura III kollekció minden tagját a kalandokhoz tervezték - hogy mindig biztonságban tudhasd a felszerelésedet, akármire is vállalkozol. Az SH160 84%-ban újrahasznosított és oldal-festett szövetekből készült, hogy csökkentse a vízpazarlást és a környezetre gyakorolt ​​negatív hatást. Ez az arány 62%-ban újrahasznosított szövetekből áll – beleértve az összes textilt, pántot, cipzárat, zsinórokat és hálókat, valamint 22%-ban oldattal festett anyagokból áll. (Ezt a Green Line pontszámot a GRI 301-2 szabvány szerint mérik, a felhasznált újrahasznosított/festett fonal százalékában a fonal teljes tömegéhez viszonyítva.) 

     

    Tulajdonságok

    - 84%-ban újrahasznosított és oldat-festett anyagokból készült

    - Crop-sensor MILC géphez optikával + 2-3 extra objektívvel

    - Állítható és levehető vállpánttal és integrált övhurokkal

    - Tartós, PVC mentes, egyedileg öntött alja megvédi az eszközöket

    - Belső memóriakártya zsebbel és külső rugalmas zsebbel

     

    Technikai adatok

    Súly: 0.3 kg

    Teljes Térfogat: 3 L

    Fő Szín: fekete

    Fő Belső Rekesz Szélesség: 22.5 x 10 x 13 cm

    Külső Szélesség: 25.5 x 14 x 17 cm

    Kamera Rekesz Méretei: 22.5 x 10 x 13 cm

    Elsődleges Eszköz: Kamera

    Eszköz Térfogata: 4 L

    Külső Anyag: 600D poliészter

    Belső Anyag: 200D poliészter

     

    A képeken látható fényképező és / vagy egyéb kiegészítők nem képezik az ajánlat részét!

  • Kamera betét mérete:22.5 x 10 x 13 cm
    Belső fő rekesz mérete:22.5 x 10 x 13 cm
    Típusa:Válltáska
    Tulajdonságok:2 objektív számára; 3 objektív számára; 4 objektív számára; állítható és levehető vállpánt; Crop sensor MILC gépekhez; kábelek, memóriák, pendriveok tárolása; karcálló alsórész; Vízlepergető
    Garancia:1 év
    Súly:300 g
    Anyaga:200D poliészter; 600D poliészter
    Hordhatóság:vállon
    Külső méret (H x M x Sz):25.5 x 14 x 17 cm
    • Lowepro Adventura SH 140 III Green Line
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS