Fotómagazin - Tennofoto.hu
Manfrotto Element MII  állványok  

Manfrotto Element MII állványok

A Manfrotto állványok célja, hogy minden fotós és videós igényeit kielégítsék. A Manfrotto minden terméke kiemelkedő minőségű anyagokat, technológiai szakértelmet és innovációt kombinál a legkiemelkedőbb olasz designnal.


Fedezd fel az új Manfrotto Fast termékcsaládot  

Fedezd fel az új Manfrotto Fast termékcsaládot

A FAST állványok minden alkalommal hibátlanul működnek, hogy prémium minőségű videót készíthessünk velük. A Fast gyors lábzár rendszerrel egyetlen pillanat a beállás és a módosítás is.


A gimbal, a stabilizátor, a jövő elengedhetetlen kelléke  

A gimbal, a stabilizátor, a jövő elengedhetetlen kelléke

Gondoltál már arra, mennyivel jobb lenne úgy elkészíteni az utókornak a videókat az állandóan ugrabugráló kisbabádról, hogy azt visszanézve nem az jár folyamatosan a fejedben, hogy milyen gáz ez a remegő kép?
Tudtad, hogy létezik olyan megfizethető eszköz, amivel a szobában sétálgatva, a kisdeddel az öledben videót készítve a felvétel nem fog remegni?


Fujifilm Instax Mini Link Sajtóbejelentés  

Fujifilm Instax Mini Link Sajtóbejelentés

A FUJIFILM Corporation elnöke, Kenji Sukeno egy 2019. október 2-án, Tokyoban tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy 2019. október 4-én, vagy azt követően fokozatosan egyre több piacon bevezeti az „instax mini Link” (Link) okostelefonos nyomtatót.


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS