Lowepro Adventura TLZ 30 III válltáska (Green Line) - Tennofoto.hu

Lowepro Adventura TLZ 30 III válltáska (Green Line)

16 800 Ft
Lowepro
LP37454-PWW

Az Adventura III kollekció minden tagja a Green Line szemlélet szerint készült, újrahasznosított anyagokból és a hagyományos technológiához képest jóval környezetbarátabb gyártási móddal, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt negatív hatást.

  • Lowepro Adventura TLZ 30 III válltáska (Green Line)



    A Green Line vonallal megújult a Lowepro népszerű Adventura kollekciója is. Újrahasznosított és Solution-Dyed anyagból készült. A vadonatúj Adventura III mindig készen áll a következő kalandra, bárhová is vigyen az utad. Arra tervezték, hogy mindig biztonságban tudhasd a felszerelésed utazásai során.

    A TLZ 30 masszív védelmet nyújt a fényképezőgép és az objektív számára, nagyobb zsebekben elfér, vagy a csúszásmentes tapasszal ellátott levehető/beállítható vállpánton keresztül hordozható. A beépített övhurok és a tartós, PVC-mentes, speciálisan formázott alj védi a felszerelését a nedvességtől, a kopástól és az ütődésektől.

    A TLZ 30 85%-ban újrahasznosított és oldattal festett anyagból készül, hogy csökkentse a vízpazarlást és a környezetre gyakorolt negatív hatást. Ez az arány 63%-ban újrahasznosított anyagokból áll - beleértve az összes szövetet, hevedert, szegélyt, cipzárszalagot, zsinórt és hálót - és 22%-ban oldatfestett anyagból, amelyet minden egyes táska elkészítéséhez használnak. (Ezt a Green Line pontszámot a GRI 301-2 szabvány szerint mérik, a felhasznált újrahasznosított/festett fonal százalékában a fonal teljes tömegéhez viszonyítva.)  A TLZ 30 masszív védelmet nyújt a fényképezőgép és az objektív számára, nagyobb zsebekben elfér, vagy a csúszásmentes tapasszal ellátott levehető/beállítható vállpánton keresztül hordozható. A beépített övhurok és a tartós, PVC-mentes, speciálisan formázott alj védi a felszerelését a nedvességtől, a kopástól és az ütődésektől.

     A TLZ 30-at full frame tükör nélküli gépekhez tervezték standard zoom optikával mint pl a Sony Alpha 7 széria vagy a Canon RP. A belső zsebekben memória kártyát tárolhatunk, a külső, rugalmas zsebe ideálisak a kis kiegészítőkhöz. Övhurokhoz csatlakoztathatod és levehető, állítható vállpánt is a táska része, így sokoldalúan használható, praktikus társ. 

     

    Technikai adatok

    Súly: 0.21 kg

    Teljes Térfogat: 2 L

    Fő Szín: szürke vagy fekete

    Fő Belső Rekesz Szélesség: 14 x 10 x 17 cm

    Külső Szélesség: 18 x 13.5 x 20 cm

    Kamera Rekesz Méretei: 14 x 10 x 17 cm

    Elsődleges Eszköz: Kamera

    Eszköz Térfogata: 2 l

    Belső Anyag: 200D poliészter

    Külső Anyag: 600D poliészter

     

    A képeken látható fényképező és / vagy egyéb kiegészítők nem képezik az ajánlat részét!

  • Kamera betét mérete:14 x 10 x 17 cm
    Belső fő rekesz mérete:14 x 10 x 17 cm
    Típusa:Övtáska; Válltáska
    Tulajdonságok:Full frame MILC géphez standard zoom optikával
    Garancia:1 év
    Súly:210 g
    Anyaga:200D poliészter; 600D poliészter
    Hordhatóság:Övre csatolva; vállon
    Külső méret (H x M x Sz):18 x 13.5 x 20 cm
    • Lowepro Adventura TLZ 30 III válltáska (Green Line)
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS