Utazz akcióban! Manfrotto promóció

Utazz akcióban! Manfrotto promóció


Fény kísérje utadat! Befree utazó állványok 23.900 Ft értékű ajándék Ledlámpával

Manhattan táskák 20% kedvezménnyel

XPro Monopod Fluid talppal 20% kedvezménnyel
Az akciók a készlet erejéig vagy December 21-ig érvényesek

Befree állványok Ajándék 23.900 Ft értékű Lumimuse Led lámpával

A Befree utazó állványokhoz most 23.900 Ft értékű 6 ledes Lumimuse lámpát kapsz ajándékba. A Befree állványok kifejezetten utazáshoz tervezett, kicsire csukható de nagyon stabil állványok, melyek ideális útitársak lesznek a felfedezésekhez. A Lumimuse egy szép, páratlanul kicsi és hordozható LED, mellyel bevilágíthatod videóidat és fotóidat. Szeretnél többet megtudni a Befree állványokról? Látogasd meg a kollekció oldalát itt!

Az akció a készlet erejéig vagy December 21-ig érvényes

 
-20% az akcióban szereplő Manhattan táskákra


A Manhattan fotós táska a sokat utazó városi fotósok legjobb társa. A táskákat jobban megismerheted, ha ellátogatsz a Manhattan táskákat bemutató oldalunkra. Válogass a kollekció akciós darabjaiból 20% kedvezménnyel.

Az akció a készlet erejéig vagy December 21-ig érvényes

 
20% kedvezmény az XPRO videós monopodra fluid talppal


Az MVMXPROA4 egy 4 szekciós alumínium professzionális video monopod. Segítségével a tömeg fölé emelkedve a felvételi szögek legszélesebb skáláját érhetjük el. A monopod az MVMXPROBASE full fluidos alappal felszerelt. Az innovatív FLUIDTECH megoldás 3D-s fluidos mozgást tesz lehetővé: legyen szó pan, tilt vagy swivel mozgásról. A három visszahúzható lábvég nagyon könnyűvé teszi a monopod szállítását. A monopod az akció keretében most 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

Az akció a készlet erejéig vagy December 21-ig érvényes


 

 


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS