Manfrotto Befree GT alu állvány 4 szekcios, tekerős lábzárral + gömbfej - Tennofoto.hu

Manfrotto Befree GT alu állvány 4 szekcios, tekerős lábzárral + gömbfej

115 900 Ft
Manfrotto
MKBFRTA4GT-BH

-Professzionális utazó állvány kit
-Ideális DSLR-hez és high-end tükör nélküli gépekhez
-Az új M-lock zárral gyors és biztonságos a használata
-A center gömbfejjel sima és precíz a komponálás
-Egyedi prémium design, 100% Made in Italy

  • Manfrotto Befree GT alu állvány 4 szekcios, tekerős lábzárral + gömbfej


    A Manfrotto Befree GT alumínium utazó állvány és gömbfej kit ideális megoldás a professzionális fotósoknak, akiknek a legjobb teljesítményre van szükségük akkor is, amikor utaznak. A Befree GT a legprofesszionálisabb megoldás a Manfrotto széles utazó állvány kínálatában. Tökéletesen kombinálja a hordozhatóságot - mindössze 43 cm zárt állapotban - és a lenyűgöző stabilitást, mely akár 10 kg-os felszereléssel is könnyűvé és gördülékennyé teszi a munkát.
    Az ergonomikus designnak köszönhetően a Befree Gt használata kényelmes, gyors és biztonságos. A Befree GT új felső öntvénye maximális stabilitást ad egyenetlen talajon is, így a kamera mindig stabil a képek pedig élesek maradnak. 
    Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree GT bármilyen táskában elfér. 

    Az ergonomikus lábszög választót jobb és balkezes fotográfusok is kényelmesen tudják használni, így a perspektíva váltás intuitív, nem vonja el a figyelmet a fotózásról.
    A Befree GT lábai egymástól függetlenül 3 különböző szögben állíthatóak, így teljes szabadságot ad a kompzícióban és a kreatív ötletek megvalósításában. 

    A felső öntvény Easy Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális modelljei, a 190 & 055 állványok, amellyel kiegésztők rögzíthetőek az állványra és így a fényképek különlegessé, egyedivé tehetőek. Fényforrást vagy derítőlapot csatlakoztathatunk karok segítségével az állványhoz, így olyan extra hatásokat érhetünk el a kültéri fotózáson is, amit eddig csak plusz állvány segítségével tudtunk megoldani. 

    Ez az állvány a Manfrotto 496 alumínium gömbfejével (MH496-BH) egy hordozható, mégis erős és intuitív megoldás, mely sima és pontos kamera mozgát tesz lehetővé. Ez a gömbfej kombinálja a praktikumot a kimagasló teljesítménnyel . Három független vezérlővel rendelkezik, amelyek a sokoldalúságot biztosítják. A fő ergonómikus gomb kezeli a gömbzárat, az integrált súrlódás szabályozó gomb beállítja a gömb feszességét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott, és a kompzíció könnyen váltható. Egy független panorámagomb tartja a horizontot és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthetünk vele. 

    Az egyedi gyorscserelap teljes mértékben kompatibilis a világ legelterjedtebb szabványaival, a Manfrotto RC2 és az Arca-swiss rendszerrel is. Ha ezt az alumínium cserelapot rögzítjük a kamerára, akkor minden Manfrotto fejjel és szinte minden Arca-swiss típusú fejjel egyaránt könnyen, gyorsan használhatjuk a gépet anélkül, hogy át kellene szerelnünk.

    A Befree GT a legjobb professzionális utazó állvány a piacon azoknak a fotósoknak, akiknek a legjobb teljesítményre van szükségük még utazás közben is. Stabil, könnyű könnyű használni és magunkkal vinni. Karbon szálas verzióban is elérhető.

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

  • Maximum működési hőmérséklet:70 C
    Minimum működési hőmérséklet:-30 C
    Külső átmérő:40 mm
    Gömb átmérő:40 mm
    Cserelap típusa:200PL PRO
    Forgatás:360° Panoráma
    Csatlakozás:3/8
    Állvány típusa:Könnyű
    Anyaga:alumínium
    Tömeg:1850 g
    Terhelhetőség:10000 g
    Állványfej:igen
    Lábrögzítés:Twist Zár
    Állíthatóság / Lábtagok száma:3 lábtag
    Minimum magasság:430 mm
    Maximum magasság:1640 mm
    Garancia:10 év
    • Manfrotto Befree GT alu állvány 4 szekcios, tekerős lábzárral
    • Center gömbfej
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS