Manfrotto Befree live Aluminium tripod twist + video fej - Tennofoto.hu

Manfrotto Befree live Aluminium tripod twist + video fej

124 900 Ft
Manfrotto
MVKBFRT-LIVE

Video állvány kit utazásokhoz tervezve
Az új M-Lock lábzárral gyors és biztonságos a használat
Lenyűgözően sima mozgás a befree live fluid video fejjel
Oldalsó lábszög választó gyors beállás biztosít, mindkét kézzel használható
Egyedülálló prémium design, 100% Made in Italy

  •  

    Manfrotto Befree live Aluminium tripod twist + video fej


    A Manfrotto Befree Live a legkisebb travel video tripod kit, melyet a hobbi videosoknak és vloggereknek fejlesztettek ki, akik maximális teljesítményt akarnak még akkor is, ha utazás közben vannak. Könnyen hordozható kis méretének köszönhetően, és a független tartalomszolgáltatók növekvő igényét elégíti ki egy könnyű, ergonomikus utazási állványra, amelyet DSLR-k, kompakt fényképezőgépek vagy kis videokamerákkal használhatnak.


    Az állvány spider-ét úgy tervezték, hogy minden talajon tökéletesen stabilan tartsa a kamerát. 

    Ez a modell egy új, a Manfrotto által kifejlesztett úgynevezett "M-Lock" zárrendszert tartalmaz. Ez a lábzár csavarva záródik, így gyorsan, könnyen használható és kompakt méretű megoldást jelent. Az M-Lock ezen felül nem rendelkezik kiálló részekkel és tökéletesen az állványfej köré záródik, így a Befree advanced könnyedén kicsúsztatható a tároló zsebből használat előtt. 

    Az ergonomikus lábszög-választó a jobb és a balkezes videósok számára is használható, lehetővé téve mindenkinek, hogy intuitív módon változtassa meg a felvételkészítési perspektívákat, és megtalálja a megfelelő állványmagasságot anélkül, hogy elterelné az állítgatás a figyelmét a felvételről. A Befree Live lábai függetlenül három különböző szögben rögzíthetőek, így teljes rugalmasságot ad a kompozícióban és teret enged a kreatív ötleteknek. 

    A felső spider Easly Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális 190 és 055 állványai. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kreativitást adjanak a képeiknek. Az easy link csatlakozóra fényformálók, derítőlapok, lámpák vagy egyéb kiegészítők is rögzíthetőek, így az állvány egy mozgó stúdióvá alakítható. Ha az outdoor felvételeket szeretnénk kreatívabbá tenni derítőlappal, extra fényforrással,a Befree Live állvánnyal könnyedén megtehetjük. 

    A Befree Live kis mérete nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a stabilitás vagy az képminőség terén. Ez a megoldás sima mozgást tesz lehetővé a Befree Live Fluid Fejjel, mely a pan és tilt irányban is fluid drag rendszerrel rendelkezik és tökéletesen kiegyensúlyozottan tartja a kamerát a csúszó videó talpnak köszönhetően. 

    Könnyű használni és beállítani, a Befree Live Fluid Fej két intuitív on/off gombbal rendelkezik ami külön zárja s nyitja a fej pan és tilt mozgását.

    Ez a könnyű úti állvány a hordozhatóság, a szilárdság, az egyszerű beállítás és működés optimális kombinációja. A Befree Live fekete színben kapható.

     

    Manfrotto Photo Pro/Amatőr termékek Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

  • Kompatibilis:CSC fényképezőgépekhez
    Maximum működési hőmérséklet:60 C
    Minimum működési hőmérséklet:-30 C
    Mérete zárt állapotban:40 cm
    Front tilt:-90°/ 65°
    Cserelap típusa:501PL
    Csatlakozás:1/4; 3/8
    Állvány típusa:Könnyű
    Anyaga:alumínium
    Tömeg:1640 g
    Vízmérték:van
    Terhelhetőség:4000 g
    Állványfej:igen
    Lábrögzítés:Twist Zár
    Állíthatóság / Lábtagok száma:4 lábtag
    Minimum magasság:400 mm
    Maximum magasság:1500 mm
    Szállítási méret:400 mm
    Garancia:10 év
    • Manfrotto Befree live Aluminium tripod twist +
    • Video fej
    • Használati útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS