Fedezd fel az új Manfrotto Fast termékcsaládot - Tennofoto.hu
Fedezd fel az új Manfrotto Fast termékcsaládot

Fedezd fel az új Manfrotto Fast termékcsaládot

A FAST állványok minden alkalommal hibátlanul működnek, hogy prémium minőségű videót készíthessünk velük. A Fast gyors lábzár rendszerrel egyetlen pillanat a beállás és a módosítás is.


Fast Twisting Lock: csavarva záródó technológia

Az egyedülálló Csavarva záródó mechanizmussal az állvány egyetlen mozdulattal felállítható. A FAST állványok tervezésénél három dolgot akartak kombinálni: gyorsaság, stabilitás, könnyű használat. Ezzel a technológiával az állvány mind a három kritáriumnak megfelel. Csak másodpercekbe telik az állvány felállítása, a plusz M-lock zár és és merevíző stabilitást ad még egyenetlen talajon is, az állvány pedig egyetlen csavaró mozdulattal állítható és rögzíthető. A maximálisról a minimális magasságra való átállás pár másodperc, így nem vesztítünk értékes perceket a kritikus felvételi pillanatokban. 

Fast Lever Lock - Fast csatos lábzár technológia 

Az extra M-lock zár garantálja a láb merevségét, tökéletes használatot ad esős vagy homos körülmények között is. A záró mechanizmus mechanikusan megmunkált kompnensekből áll, mely biztosítja a sima precíz illeszkedést. A gyorsaság, amivel az állvány kinyitható és zárható nagyon sokoldalúvá teszi ezt az állványt: a maximálistól a minimális magasságig mindössze pár másodperc alatt állítható át.

 

Dupla csésze méret

635 FST: 75mm félcsésze és kompatibilis a 60mm félcsésze adapterrel*

645 FTT: 100 mm felcsésze és kompatibilis a 75mm félcsésze adapterrel*

 

Easy link

3/8” + elfordulás gátlós pin (kompatibilis az Arri anti-twist-tel) a külső kiegészítők csatlakoztatásához
(Csak a 635 FST állványnál)

 

Lábszög választó

A precíz lábszög választó segítségével a lábak 3 különböző szögben rögzíthetőek.

 

Terpesz kompatibilitás

635 FST - Terpesz kompatibilitás: A teleszkopikus terpesz közép és födterpeszként is használható (külön vásárolható meg).

645 FTT - kompatibilis a 2 in 1 terpesszel: A teleszkopikus terpesz közép és padlóterpeszként is használhtó (az 526 &509 kitekben tartozék kiegészítő)

 

Tüskés lábvégek

Moduláris talpak, hogy minden talajon a legjobb tapadást adja.

 

 


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS