Canon termékek a Tennóban  

Canon termékek a Tennóban

Megérkeztek a Canon fényképezőgépei a webáruházunkba és ezzel újabb márkával bővült termékkínálatunk!

Helló Canon! Üdv a Tennofotoban!


Az új Leica Q  

Az új Leica Q

A fényképezőgépek Rolls-Royce-ának tekinthető Leica Camera egy új fényképezőgép-család első darabját kínálja a Leica Q kompakt személyében, amely már webáruházunkban is elérhető.


Tovább bővül az Olympus M.ZUIKO PRO sorozat  

Tovább bővül az Olympus M.ZUIKO PRO sorozat

Az Olympus 2015 május 12-én jelentette be Hamburgban, hogy a csúcskategóriát képviselő M.ZUIKO PRO sorozatát két új profi szintű Mikro-NégyHarmad objektívvel bővíti. Az M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO és a M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO objektívek elképesztő fényerővel büszkélkednek és velük az M.ZUIKO PRO öttagú családja a profi és az igényes hobbifotósok számára a teljes fókusztartományt lefedő sorozatot kínál a 14mm extra-nagylátószögtől a 300mm szuper-teléig, ha a Mikro-NégyHarmad 35mm ekvivalens gyújtótávolság értékeit nézzük. M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO javasolt fogyasztói ára 279.990.- HUF míg az M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO 379.990.- HUF lesz. Mindkét objektív 2015 júniusától a boltokban, így a Tennofoto Kft üzleteiben és webshopunkban is.


Az Olympus OM-D sorozat új modelljével a ’90-es évek titánium klasszikusa előtt tiszteleg  

Az Olympus OM-D sorozat új modelljével a ’90-es évek titánium klasszikusa előtt tiszteleg

Az Olympus 2015. május 12-én Hamburgban jelentette be áttervezett E-M5 Mark II retró kivitelű fényképezőgépét.
Az 1994-ben bemutatott és mérdföldkőnek számító High-End fényképezőgép, az OM-3Ti egy örök klasszikus leszármazottja a TIPA díjnyertes OM-D E-M5 Mark II. Titánium bevonatával a korabeli Olympus OM sorozat aranykorának hangulatát idézi és az Olympus Olympus mai Mikro-NégyHarmad csúcskategóriás fényképezőgépeinek alapjait megteremtő korszakra utal vissza. A speciális kivitel gyönyörűen áttervezett, titánium színű váza mellett a limitált kiadás OM-D márkajelzésű szíjával is különbözik az alapmodelltől és varrott bőr kártyatartója van. A legendás OM sorozat tervezőjétől, Yoshihisa Maitani-tól származó idézettel is ellátott a kártya: „Owner’s Card” és másik oldalán a limitált kiadás sorszáma is szerepel 1-7000-ig. Hiszen összesen csak ennyi készül ebből a különlegességből. Az OM-D E-M5 Mark II Limited Edition 2015 júniusától kapható vázként, illetve kitben, a mindenes zoomobjektívként megismert M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II objektívvel együtt. A váz javasolt fogyasztói ára 399.990.- HUF, a kit ára pedig 529.990.- HUF lesz.


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS