Thermo Soles fűthető aláöltözet alsó XS-S - Tennofoto.hu

Thermo Soles fűthető aláöltözet alsó XS-S

51 900 Ft
Thermo Soles

Fotóznál, de a hideg visszatart? Többé nem kell fáznod, a Thermo Soles termékei közül megtalálod a számodra legkedvezőbbet, hogy télen is hódolhass kedvenc hobbidnak, vagy a munkavégzés se legyen gyötrelmes a fagyokban!

  • Thermo Soles fűthető aláöltözet alsó XS-S

     

    Ha hiányzik a fotózás, de a hideg időben nem szívesen mozdulsz ki, nálunk van a megoldás a problémára!

    A Thermo Soles világhírű sportolók által is használt fűthető ruházata már webáruházunkban is elérhető.

    Fűthető alsóruházat, felsőruházat, zokni és talpbetét is megtalálható kínálatunkban melyek ergonómikus kialakításuknak köszönhetően elviselhetővé, komfortossá teszi a sokszor csontig hatoló hideget, így viselője maximálisan a hobbijára, vagy épp munkájára koncentrálhat!

     

    Hidegben, a szabadtéren eltöltött óráinkat megkeseríti a csontig hatoló hideg. Hosszútávon ez nem csak a komfortérzetünket, hanem az egészségünket is negatívan befolyásolja. 

    Mindegy, hogy korcsolyázni, lovagolni, kerékpározni, síielni, snowboardozni, vagy fotózni, túrázni, esetleg vadászni szeretnénk a fagyos hidegben, a Thermo Soles fűthető aláöltözet felső rendkívül jó választás lesz ezen alkalmakra. Lélegző anyagának köszönhetően könnyű, komfortos, kényelmes és már önmagában is meleg viselet, illetve épp emiatt viselhetjük nadrág, sínadrág , vagy akár motoros ruha alatt is.

    A melegítőpanelek a térdnél helyezkednek el, az aláöltözet akkumulátorai külső, erre a célra dedikált zsebben helyezkednek el, de a tartozék hosszabbító hevederrel a dzseki belső vagy külső zsebében is tárolható.

    Fűtési fokozatok: 34°C, 39°C, 44°C

    Az aláöltözet tartozéka 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor, töltővel. Hosszú ideig kint tartózkodóknak tartalék akkuk külön is megvásárolhatók.

    Óvja egészségét, tegye jó hangulatúvá az eddig keserű hideg pillanatokat, legyen az akár munka, vagy hobbi!

    Az aláöltözet kézzel mosható.

  • Thermo Soles fűthető aláöltözet alsó  XS-S

    Akkumulátor

    Töltőegység

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS