Thermo Soles fűthető ülőpárna - Tennofoto.hu

Thermo Soles fűthető ülőpárna

31 900 Ft
Thermo Soles

Fotóznál, de a hideg visszatart? Többé nem kell fáznod, a Thermo Soles termékei közül megtalálod a számodra legkedvezőbbet, hogy télen is hódolhass kedvenc hobbidnak, vagy a munkavégzés se legyen gyötrelmes a fagyokban!

  • Thermo Soles fűthető ülőpárna

     

    Ha hiányzik a fotózás, de a hideg időben nem szívesen mozdulsz ki, nálunk van a megoldás a problémára!

    A Thermo Soles világhírű sportolók által is használt fűthető ruházata már webáruházunkban is elérhető.

    Fűthető alsóruházat, felsőruházat, zokni és talpbetét is megtalálható kínálatunkban melyek ergonómikus kialakításuknak köszönhetően elviselhetővé, komfortossá teszi a sokszor csontig hatoló hideget, így viselője maximálisan a hobbijára, vagy épp munkájára koncentrálhat!

     

    A Thermosoles rendkívül puha, emellett fűthető ülőpárnája nagy segítség használójának, bármilyen hideg, kemény felületen kényelmesen ücsöröghet, nem kell félni többé a felfázástól.

    A hajlékony szénszálas fűtőbetét egy 28X18 cm-es hálós szivacsbetétbe van ágyazva. A párna nem engedi át a hideget, közben a fűtőszálak hőt bocsájtanak ki, így maximális védelmet nyújtanak hideg felületeken.  Rendkívül strapabíró poliészter anyagból készült. Könnyen tisztítható és kézzel mosható.

     Három fűtési fokozat (34oC, 39oC, 44oC) közül választhat a felhasználó, így lehetőség van a külső hőmérsékletnek megfelelő fokozat kiválasztására.A párna mérete 45x35 cm.

    Az újratölthető akkumulátor maximális üzemideje egy teljes feltöltéssel kb. 5 óra a fűtési fokozattól függően.

    A hozzá való lítium-polimer akkumulátor több mint 500-szor újratölthető. Súlya mindössze 59 gramm, így egy tartalék akkumulátort is kényelmesen magunknál tarthatunk.

    Az akkumulátor és a hozzá való töltőegység is tartozéka a terméknek. 

     

  • Thermo Soles fűthető ülőpárna

    Akkumulátor

    Töltőegység

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS