Thermo Soles fűthető zokni + 2 akku töltővel, 42-45/L méret - Tennofoto.hu

Thermo Soles fűthető zokni + 2 akku töltővel, 42-45/L méret

42 900 Ft
Thermo Soles

Fotóznál, de a hideg visszatart? Többé nem kell fáznod, a Thermo Soles termékei közül megtalálod a számodra legkedvezőbbet, hogy télen is hódolhass kedvenc hobbidnak, vagy a munkavégzés se legyen gyötrelmes a fagyokban!

  • Thermo Soles fűthető zokni + 2 akku töltővel, 34-37/S méret

     

    Ha hiányzik a fotózás, de a hideg időben nem szívesen mozdulsz ki, nálunk van a megoldás a problémára!

    A Thermo Soles világhírű sportolók által is használt fűthető ruházata már webáruházunkban is elérhető.

    Fűthető alsóruházat, felsőruházat, zokni és talpbetét is megtalálható kínálatunkban melyek ergonómikus kialakításuknak köszönhetően elviselhetővé, komfortossá teszi a sokszor csontig hatoló hideget, így viselője maximálisan a hobbijára, vagy épp munkájára koncentrálhat!

     

    Hidegben, a szabadtéren eltöltött óráinkat megkeseríti a csontig hatoló hideg. Hosszútávon ez nem csak a komfortérzetünket, hanem az egészségünket is negatívan befolyásolja. 

    Mindegy, hogy korcsolyázni, lovagolni, kerékpározni sielni, snowboardozni, vagy fotózni, túrázni szeretnénk a fagyos hidegben, a Thermo Soles fűthető zokni rendkívül jó választás lesz ezen alkalmakra. Lélegző anyagának köszönhetően könnyű, komfortos, kényelmes és már önmagában is meleg viselet. Az integrált fűtőelemek teljesen körbeveszik a lábujjakat, ez a kiterjesztett fűtési terület garantálja a kellemes meleg érzetet.

    Fűtési fokozatok: 34°C, 39°C, 44°C

    Az aláöltözet tartozéka 2 db 3800 mAh Li-ion akkumulátor, töltővel. Hosszú ideig kint tartózkodóknak tartalék akkuk külön is megvásárolhatók.

    Óvja egészségét, tegye jó hangulatúvá az eddig keserű hideg pillanatokat, legyen az akár munka, vagy hobbi!

  • Thermo Soles fűthető zokni 42-45/L méret

    Akkumulátor

    Töltőegység

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS