Thermo Soles nyak és vállmelegítő - Tennofoto.hu

Thermo Soles nyak és vállmelegítő

35 900 Ft
Thermo Soles

Fotóznál, de a hideg visszatart? Többé nem kell fáznod, a Thermo Soles termékei közül megtalálod a számodra legkedvezőbbet, hogy télen is hódolhass kedvenc hobbidnak, vagy a munkavégzés se legyen gyötrelmes a fagyokban!

  • Thermo Soles nyak és vállmelegítő

     

    - Sál helyett is hordható és kabát alá is felvehető ez a remek fűthető nyak és vállmelegítő. 

    - Egy rendkívűl hajlékony beépített fűtőbetéttel rendelkezik,mely teljesen rásimul  viselője nyakára és vállára. Gyapjúhoz hasonló anyaga miatt kifejezetten komfortos viselni, ideális azok számára, akik légkondicionál helyiségben dolgoznak és a hideg levegő miatt izületi problémákkal küszködnek, illetve egy hideg, folyamatosan nyitogatott ajtó mellett dolgozó személy munkája is könnyítve van e ruházat által.

    - A termék tartozéka egy összekötő gallér, ami összefogja a nyakmelegítőt a felhasználó nyakán. A gallér patentos kialakítású, bősége állítható.

    - Összehajtogatható és a tartozék hordtáskába helyezve alig foglal helyet. 

    - Három fűtési fokozat (34oC, 39oC, 44oC) közül választhat a felhasználó a saját igényei alapján. Az újratölthető akkumulátorok maximális üzemideje egy teljes feltöltéssel kb. 5 óra a fűtési fokozattól függően.Kézzel mosható, vagy száraztisztítással kezelhető. A hozzá való lítium-polimer akkumulátorok több mint 500-szor újratölthetőek. Súlyuk mindössze 59 gramm, a két akkumulátort észre sem vesszük, miközben a nyakmelegítőt viseljük.

    - Az akkumulátorok és a hozzájuk való töltőegységek is tartozékai a terméknek. 

  • Thermo Soles nyak és vállmelegítő

    Akkumulátor

    Töltőegység

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS