Hogyan lehetnek fényképei sokkal szebbek?

Hogyan lehetnek fényképei sokkal szebbek?

Gyöngyházfényű csillogás a papíron

Ma már számos minőségi fotópapírral elérhetjük, hogy fotónk szép színekben pompázzon és tartós legyen. A Fujifilm Pearl papírjával viszont még ezt is túl lehet szárnyalni. Olyan fotókat varázsolhat az Ön számára kedves pillanatokat megörökítő képekből, amin méltán fognak elámulni barátai, rokonai. A titka, hogy a ragyogó színek mellett fotói gyönyörű gyöngyházfényű csillogásban pompáznak ilyen papíron.Nem csak egyszerűen egy újabb, jó minőségű fotópapírról van szó. Nem is lehet a különbséget szavakkal leírni, ha majd ezt személyesen látja, meg fogja érteni. Ha egyszer kezébe vesz egy esküvői fotót ilyen kidolgozással, nem lepődünk meg, ha az ilyen fontos pillanatokat ezentúl nem fogja tudni elképzelni máshogy. Higgye el, nem túlzás, tapasztalt fotósok ámultak már el üzletünkben a Pearl mintaképeket nézve!

Hogy mi áll az újszerű vizuális hatás hátterében?A Pearl papír kimondottan digitális felvételekhez lett kifejlesztve, csillogását a papírba ágyazott gyöngyház kristályoknak köszönheti, melyek magas fényességű reflexiót eredményeznek kifejezetten csúcsfényeknél. A gyöngyház effektus remekül érzékelhető a részecskék szétszóródása és a fénnyel történő interferenciája miatt. A Pearl papír további jellemzői a magas D-Max érték, tiszta élénk fehérszínek, kiemelkedő színhűség magas színtelítettséggel, megbízható képminőség stabilitás.

De higgye el nem kell profi fotósnak lennie ahhoz, hogy elámuljon a Pearl papír lehetőségein!


A legjobb hír pedig, hogy mindezért még csak nem is kell borsos árat fizetnie, egy 10x15 cm-es képnél mindössze 20 Ft különbség van a kidolgozás árában! De ezen kívül szinte minden méretben előhívható ilyen papírra. Ha egy igazán fontos pillanatot szeretne a falra kifüggeszteni vagy a családdal megosztani, higgye el, az árkülönbségnél az élményben sokkal nagyobb lesz a különbség.

Nézze meg a Pearl papírt üzleteinkben, rendeljen néhány próbaképet!

Bátran ajánljuk, mert biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni. 


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS