Új Olympus szettek a Tenno-ban

Új Olympus szettek a Tenno-ban

Keresd az új Olympus szetteket a webáruházunkban!
Prémium kivitel. Időtlen design.


Új Olympus szettek a Tenno-ban


 

Az OM-D sorozat minden modellje ragyogó képminőséget, villámgyors műveletvégzést és képfeldolgozást,  valamint maximális pontosságot és számtalan kreatív funkciót kínál – egy időtlen megjelenésű, prémium kivitelbe csomagolva. Az olyan finomságok, mint például az elektronikus kereső, ezeket a kiváló fényképezőgépeket riválisaik fölé helyezik.

 


Keresd az új szetteket a webáruházunkban:

 

Prémium kivitel. Időtlen design.

A kiváló minőségű kidolgozás, örökzöld design és a masszív felépítés mellett az OM-D sorozat az ellenálló képességével is büszkélkedhet. Lehet por, homok, eső, vagy akár hó - mindegy, merre visz az út, csak a tökéletes téma, a tökéletes pillanat az egyetlen dolog, amire figyelni kell.

 

 


 

 

Karcsú kialakítás. Tökéletes szabadság.

Az OLYMPUS OM-D modellek innovatív, kifinomult képalkotó technológiájukkal messze felülmúlják a hagyományos D-SLR fényképezőgépek tudását. Ugyanakkor jelentősen kisebbek és könnyebbek azoknál, megszabadítva használóikat a nehéz felszerelés nyűgjétől.

 

 

 

Kiváló képminőség. Lélegzetelállító eredmények.

Minden OM-D modell első osztályú technológiai megoldásokkal büszkélkedhet, különösen más fényképezőgépekkel összehasonlítva. Igen hatékony képstabilizátor, Live MOS érzékelő és kifinomult processzor kombinációja hozza ki a lehető legtöbbet az M.ZUIKO objektívekből – elképesztően éles képeket, illetve videofelvételeket alkotva.

 

 

 

 


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS