Új Olympus LS-P4 - sajtóközlemény

Új Olympus LS-P4 - sajtóközlemény

Kompakt és sokoldalú hangrögzítő, kiváló teljesítménnyel és
minőséggel videofelvétel hangjának rögzítéséhez, zene felvételéhez és
más feladatokra


Új Olympus LS-P4 három mikrofonnal, kompakt fém házzal, FLAC felvétellel és lejátszással


"Az Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő profi minőségű hangfelvételi lehetőséget biztosít videókhoz, zene  felvételéhez, interjúkhoz és további feladatokhoz. Az LS-P4 egyszerre stílusos és robusztus fém háza elég kicsi  ahhoz, hogy bármilyen zsebben elférjen – miközben az általa biztosított technológia Hi-Res minőségű hangrögzítést tesz elérhetővé bárhol és bármikor.

Az új hangrögzítő az igen népszerű TRESMIC 3 mikrofonrendszert kapta meg, mely széles felvételi  frekvenciatartományával a CD- minőségnél is jobb lineáris PCM 96kHZ/24bit sztereó hangformátum használatát teszi lehetővé. Az LS sorozatban elsőként a komoly előrelépést jelentő FLAC felvétel és lejátszás funkciót is  használhatjuk, 96kHz/24bit formátumban. Ezáltal a PCM formátummal megegyező minőséget kapunk, jóval kisebb fájlméret mellett.

Az LS-P4 használatával a beépített Hi-Res zenelejátszó mellett Bluetooth csatlakozás és a hangrögzítőn belüli  hangnormalizálás áll rendelkezésünkre – valamint az új „fade-in/fade- out” lejátszás és az overdubbing, mely a  hangrögzítő menüjében, számítógép használata nélkül teszi lehetővé hangsávok használatát és szerkesztését. Az LS-P4 február 7-től, fekete színben kapható, 79.990.- HUF javasolt fogyasztói áron.

PRO minőség és kis méret - sokoldalú felhasználhatóság
Hi-Res hangrögzítés és lejátszás igencsak kis méretben: az új Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő a profi  videósok, YouTube-rajongók, zenészek és sok másféle prioritást szem előtt tartó felhasználó számára kínál élvezetes hangminőséget és sokoldalú alkalmazhatóságot. Az Olympus LS sorozat új tagja egyszerre kompakt és masszív kivitelével ideális segítőtárs lehet bárhol és bármikor.
A számtalan felhasználási mód közül manapság egyre kiemelkedőbb a filmkészítés: a legújabb Olympus fényképezőgépekkel – például a 4K videofelvételt kínáló OM-D E-M1 Mark II és OM-D E-M10 Mark III, valamint a vadonatúj Olympus PEN E-PL9 modellekkel – kombinálva az LS-P4 tökéletes eszköz a profi úti, dokumentum, esküvői, illetve zenei videók Hi-Res hangfelvétellel történő rögzítéséhez, illetve kiváló minőségű hangfelvétel készítéséhez YouTube videókhoz. Hi-Res hangrögzítés a legújabb technológiákkal 

A teljes 20Hz-20kHz frekvenciatartomány érzékelésére képes, beépített TRESMIC 3 mikrofonrendszer gazdag sztereó hangfelvételt biztosít – a használati körülményeitől függetlenül. Az LS-P4 akár 120dB hangnyomásszintig tudja torzítás nélkül kezelni a hangfelvételt – az új, kétmikrofonos zajkioltó rendszer támogatása mellett. Ha a felvenni kívánt hangok szintje túl alacsony, a beépített normalizáló funkció segít a felvételi szint torzításmentes emelésében – sőt, ez a funkció rendelkezésre áll MP3 felvételek esetén is. 

A korábbi Olympus LS-sorozathoz és a kategória sok más hangrögzítőjéhez képest az LS-P4 hatalmas előnnyel bír: az első lineáris PCM hangrögzítők egyike, mely a FLAC hangfelvétel-formátummal kompatibilis. A kiváló tömörítési arány mellett közel tökéletes – akár 96 kHz/24-Bit – mintavételt érhetünk el a PCM, illetve WAV formátumhoz képest 30%-kal kisebb fájlmérettel. Ha szükséges, a felvételek természetesen menthetők PCM, WAV, illetve MP3 formátumban is. Zenelejátszás, további funkciók és kiegészítők  A 8GB belső memória mellett az LS-P4 opcionális mentési lehetőséget kínál Micro SD foglalattal és USB csatlakozóval – sőt, az Olympus LS-P4 Bluetooth kapcsolattal is biztosítja más eszközök csatlakoztatását. Ez különösen hasznos, ha zenelejátszóként (ráadásul most már Hi-Res FLAC fájlok lejátszására) használjuk Bluetooth fejhallgatóval, vagy hangszóróval. A felhasználási lehetőségek tárházát tovább bővíti állvány rögzíthetősége. Az LS-P4 rendszerfényképezőgépekhez, például az Olympus OM-D típusokhoz csatlakoztatható hot shoe-adapterrel és kábellel is."
 

A sajtóközlemény a forrása az olympus.hu weboldal.
 

WebáruházunkbanÖsszehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS