Megérkezett a legújabb Olympus S távcső sorozat - Tennofoto.hu
Megérkezett a legújabb Olympus S távcső sorozat

Megérkezett a legújabb Olympus S távcső sorozat

Az Olympus bemutatja rendkívül népszerű standard távcső sorozatának legújabb tagjait, melyek széles látómezővel és kiváló optikai teljesítménnyel büszkélkedhetnek.


Budapest, 2020. október 14. – Az Olympus bemutatja rendkívül népszerű standard távcső sorozatának legújabb tagjait, melyek széles látómezővel és kiváló optikai teljesítménnyel büszkélkedhetnek.

A természet, vadvilág, illetve a madarak megfigyelésére, valamint sportesemények követésére ideális távcsöveket teljesen új tervezésű, ergonomikus kivitel jellemzi. A 8x40 S, 10x50 S és 8-16x40 S tökéletes mindazok számára, akik könnyű felszereléssel szeretnek utazni. Minden részegység pontosan úgy lett megtervezve, hogy kompakt méreteket és könnyű kivitelt eredményezzenek. Speciális bevonat biztosítja a markolat csúszásmentes tapadását. A széles látómező által a gyorsan mozgó témák, például a madarak, illetve sportolók hatékonyan követhetők. Az aszférikus lencséknek köszönhetően éles képet kapunk a perifériáig, a képtorzítás csökkentése mellett.

A bevonatos lencsék és prizmák kristálytiszta, rendkívül fényes és nagy felbontású képet jelenítenek meg. A gyújtótávolság 4, 6, illetve 10m a modelltől függően – így az állatok szinte mozdulatlanul figyelhetők meg. A nagyítási faktor 8x, illetve 10x a nagy teljesítményt jelentő 8-16x zoomig. 

Széles látómező

A széles látómező által a téma megtalálása gyorsabban és kényelmesebben történhet, különösen nagyobb terület feltérképezésekor, vagy gyorsan mozgó téma esetén. Így az Olympus standard 8x40 S, 10x50 S és 8-16x40 S ideális a természet, a vadvilág, illetve a madarak megfigyeléséhez, valamint a sportesemények követéséhez is.

 

Kiváló optikai teljesítmény a lehető legkisebb kromatikus aberráció érdekében

A kiváló optikai teljesítmény minimális torzítást és kromatikus aberrációt jelent, éles, tiszta képet biztosítva a látómező széléig. A porro-prizmás távcsövek magas minőségű optikai részegységekkel rendelkeznek – például aszférikus lencsékkel a plaszticitás és a torzításmentes kép érdekében.

A lencsék és prizmák egyrétegű bevonattal rendelkeznek, így nagy felbontást és kiváló áteresztőképességet kínálnak. A nagyméretű objektív lencse fényes, kiváló felbontású képet garantál gyenge fényviszonyok mellett. A 8x40 S 8x nagyítása, illetve a 10x50 S 10x nagyítása a természet egyszerű felfedezéséhez kiváló segítséget nyújt. Emellett a 8-16x40 S zoomátfogása különösen nagy előnyt jelent, ha nincs lehetőségünk közelebb kerülni a témához.

 

Könnyű és ergonomikus kivitel

Az Olympus standard 8x40 S, 10x50 S és 8-16x40 S távcsövek fejlesztésének középpontjában a kiváló hordozhatóság és az egyszerű használhatóság állt. A távcsöveket felépítő elemek tervezésekor a könnyű és kompakt kivitel elérése volt a cél. A csúszásmentes tapadást és egyben a fényvisszaverődés kiküszöbölését biztosító elasztikus polimer bevonat ideális terepen, a vadvilág megfigyeléséhez. Emellett az új fejlesztésű, gumibevonatú markolat segít a biztos tartásban és a kézfáradás ellen fokozottan védett hordozhatóságban – akár hosszabb ideig is. A sorozat távcsöveiben található nagyméretű fókuszállító tárcsa az Olympus csúcskategóriát jelentő modelljeinek népszerű megoldása, könnyedén kezelhető formában.

 

Keresd a kedvezményes termékeket a webáruházunkban:


 

 


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS