Fujifilm x-S10 fényképezőgép - Tennofoto.hu
Bemutatkozik a Fujifilm legújabb tagja, a Fujifilm X-S10 fényképezőgép

Bemutatkozik a Fujifilm legújabb tagja, a Fujifilm X-S10 fényképezőgép

FUJIFILM vállalat (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be a FUJIFILM X-S10 bevezetését, amely a legújabb kompakt és könnyű tagja a FUJIFILM X Széria tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépeinek. Az egyedülálló képminőséget biztosító fényképezőgép November közepétől lesz kapható különféle objektívekkel, szettesítve is.


Olyan főbb funkciókkal rendelkezik, mint a 26,1MP X-TransTM CMOS 4 szenzor, a nagy sebességű X-Procceszor 4 képfeldolgozó motor és a vázon belüli képstabilizátor (IBIS). Az X-S10 maximális teljesítményt kínál egy kompakt testben.

Az X-S10 tökéletesen megfelel mindazoknak, akiknek könnyű képalkotási megoldásra van szükségük, professzionális funkciókkal a fotózáshoz és a videózáshoz egyaránt.

Az AUTO/SP mód automatikusan módosítja a kamera beállításait, szükséges finomhangolás nélkül, hogy a lehető legtökéletesebb képeket készítse el. A fejlett videó képességek képesek éles 4K / 30P 4: 2: 2 10 bites vagy nagy sebességű full-HD videó készítésére 240 kép / mp sebességgel. A változtatható szögű LCD akár 180 fokban előre is dönthető.

A kamera mindenki számára biztosít szerethető funkciókat a fotósoktól és vloggeregtől kezdve egészen a hobbistákig!

Spóroljon akár 72000 Ft-ot X-S10 váz vagy szett és XF 55-200 mm-es objektív együttes vásárlása esetén!


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS