Fujifilm Instax Mini link applikáció a Nintendo Switch konzolhoz - Tennofoto.hu
Fujifilm Instax Mini link applikáció a Nintendo Switch konzolhoz

Fujifilm Instax Mini link applikáció a Nintendo Switch konzolhoz

A Fujifilm új applikációt dobott piacra az ’instax mini Link’-hez, ezzel új módon élvezhetjük a “Nintendo Switch™” konzolt és az “instax mini Link”-et: nyomtathatunk különböző játékokból, mint például az Animal Crossing: New Horizons, a Super Mario és a New Pokémon Snap.


A Fujifilm Corporation (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelentette be, hogy 2021. április 30-án kerül forgalomba az “instax mini Link for Nintendo Switch” okostelefon alkalmazás*, amely a Nintendo minden “Nintendo Switch”játékából nyomtatni tud az “instax mini Link” okostelefon nyomtatóval. Ezzel az új nyomtatási élménnyel különböző játékvilágok megannyi karakterét kinyomtathatod.

Sok emlékezetes jelenet van a játékokban, melyekről remek képek készíthetők.

Azzal, hogy a képeket és vieókat a Nintendo Switch rögzíti/felveszi, és a Link-kel egyből nyomtatást készíthetünk az okostelefon alkalmazáson keresztül, rendszerezhetjük őket, mint egy gyűjteményt, vagy díszítheted őket a szobádban, a játékvilág és karakterei már nyomtatott fényképeken is élvezhetők.

A Link egy okostelefon nyomtató, mellyel a telefonon lévő képeket nyomtathatjuk ki magas minőségű instax képekké Bluetooth kapcsolaton keresztül az alkalmazásból. A képek aztán szerkeszthetők és különböző keretekkel társíthatók, és a videók legjobb képei is kivághatók és kinyomtathatók az alkalmazással.

 

A 2019. októberi megjelenése óta igazán jó fogadtatásnak örvend a vásárók részéről ez a kicsi, könnyű (körülbelül 200 grammot nyom a tenyeredben) és remekül hordozható eszköz. Így bárhol jól érezheted magad anélkül, hogy bármilyen lehetőségről is lemaradnál.

A Link nyomtató általános felhasználási módja mellett az új “instax mini Link for Nintendo Switch” okostelefon alkalmazással most a játékokból képernyőképeket nyomtathatsz (képről vagy videóból is). Amikor kiválasztasz egy Nintendo Swith-re mentett képet, a QR kód megjelenik a Nintendo Switch képernyőjén, és amikor leolvasod az okostelefon alkalmazással, a kép átkerül az okostelefonodra és megjelenik az alkalmazáson. A képet ki lehet nyomtatni úgy, ahogy van, vagy levágva. Az alkalmazás képernyő dizájnja a népszerű játékokból választható: Animal Crossing: New Horizons, Super Mario és a New Pokémon Snap – ez utóbbi egyébként 2021. április 30-án jelenik meg. Ráadásul a “Frame Print”-tet, amely az egyik legnépszerűbb funkciója a Link-nek, és amellyel különböző dizájnokkal nyomtathatsz fotókat, most már a három újonnan hozzáadott játék elemeivel is használhatod. A kedvenc játékod dizájn keretével teheted élvezetessé a nyomtatást. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

Keret dizájn minták:

Az okostelefon alkalmazás megjelenésével együtt egy új szín, az “Ash White (Red&Blue)” is megjelenik a Link felhozatalában. Ennél az alapszín hamu-fehér, míg vörös/piros színt alkalmaznak a nyomtató azon részén, ahol kijön a kép, és kéket a bekapcsoló gomb körül a nyomtató elején.

instax mini Link Ash White (Red&Blue), valamint speciális dizájnú Pikachu szilikon tok (csak speciális csomagban/készletben elérhető)

 

* Egy ingyenes alkalmazás, amely Android-telefonokkal és iPhone-készülékekkel kompatibilis. Android-telefonokhoz letölthető a Google Play áruházból, iPhone-ra pedig az App Store áruházból. Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei. Az iPhone védjegyet Japánban az iphone Co., Ltd. engedélyével használják. Vannak olyan országok és régiók, ahol nem lehet letölteni a speciális okostelefonos „instax mini Link for Nintendo Switch” alkalmazást.

A termékek hamarosan webáruházunkban is elérhetőek lesznek!


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS