Sigma 105mm F2,8 DG DN Macro objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 105mm F2.8 DG DN Macro objektív, Sony fényképezőgépekhez

319 900 Ft
Sigma
s260965

- 40 000 Ft pénzvisszatérítés

- Típus: Makró-objektív
- Rekesztartomány: f/2,8 - f/22
- Szuper többrétegű bevonat, Időjárásálló kialakítás
- Szerkezet: 12 csoport, 17 tag
- Szűrőmenet mérete: 62 mm

  • Sigma 105mm F2,8 DG DN Macro objektív, Sony fényképezőgépekhez

    SIGMA Art vonal bemutatja a klasszikus makró lencsék kiváló kiadását.

    A Sony E-bajonettes 105mm f / 2.8 DG Macro DN Art objektív elsődleges makro használatra kialakítva. A minimális fókusztávolság 29,5 cm, ez az objektív életnagyságú, 1: 1 reprodukciós arányt kínál a közeli témák pontos megjelenítéséhez. Optikai kialakítása egy SLD elemet tartalmaz, amely hozzájárul a nagy tisztaság és színpontosság eléréséhez. Szuper többrétegű bevonatot is alkalmaztak, amely szabályozza a felvillanást és a szellemképet a nagyobb kontraszt érdekében.

    Előnyös kezelhetőség, ez az objektív Hyper-Sonic motorral rendelkezik a gyors és csendes AF teljesítmény érdekében, valamint az intuitív, teljes munkaidős manuális fókuszvezérlés. A fókuszkorlátozó kapcsoló szintén növeli a fókuszálási sebességet és pontosságot, emellett testreszabható AFL gomb és dedikált fókuszmód -kapcsoló is rendelkezésre áll. Ezenkívül a lencse kilenc pengéjű, lekerekített membránnal rendelkezik a sima bokeh minőség érdekében, és az objektívház időjárásálló is, hogy megfeleljen a rossz körülmények között végzett munkának.

    - A Sigma Global Vision sorozatának Art vonalának részeként ezt az objektívet valóban figyelemre méltó optikai teljesítmény elérésére tervezték, és ideális a kreatív és művészi alkalmazásokhoz.

    - A rövid teleobjektívet a Sony E-bajonettes tükör nélküli kamerákhoz tervezték, de az APS-C modellekkel is használható, ahol 157,5 mm-es egyenértékű gyújtótávolságot biztosít.

    - Az egyik speciális alacsony szórású (SLD) elem jelentősen csökkenti a kromatikus aberrációkat és a színhullámokat a jobb tisztaság és színpontosság érdekében.

    - Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll akár az ellenfényhez hasonló problémás megvilágításoknak is. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfényben is.A valódi makrótervezés életnagyságú, 1: 1-es maximális nagyítást, valamint 11,6 hüvelykes minimális fókusztávolságot és 5,5 hüvelykes minimális munkatávolságot biztosít a közeli témákkal való munkavégzéshez.

    -A manuális rekeszgyűrű lecsatolható a sima, csendes rekeszváltáshoz, ami előnyös a video alkalmazások számára. Ezenkívül dedikált rekeszzáró kapcsoló is használható a rekeszbeállítás véletlen elmozdulásának megakadályozására.


    - A beépített autofókusz-zár (AFL) gomb, amelyhez további funkciók rendelhetők, szélesíti az objektíven elérhető műveletek körét.

    - A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó háttérelmosást biztosít az élességi síkon kívül eső területeken.

    - A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

    Hivatalos weboldal

    Pixinfo teszt

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Makró objektív
    Gyújtótávolság:105 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
    Látószög:23,3 °
    Minimum fókusztávolság:0,295 m
    Nagyítás:1,0x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:62 mm
    Hosszúság:135,6 mm
    Tömeg:710 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 105mm F2,8 DG DN Macro objektív, Sony fényképezőgépekhez
    • Napellenző
    • Kezelési útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS