Sigma 100-400mm F/5-6.3 DG DN OS (C) objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 100-400mm F/5-6.3 DG DN OS (C) objektív, Sony fényképezőgépekhez

399 800 Ft
Sigma
750965

- Tömeg 1140 g
- Objektív felépítése 22 lencsetag 16 csoportban
- Szűrőmenet mérete 67 mm
- Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás
- Dupla kezelésű zoom

 • Sigma 100-400mm F/5-6.3 DG DN OS (C) objektív, Sony fényképezőgépekhez

   

  A kimondottan a kis bázistávolságú fényképezőgépekhez tervezett optikai felépítéssel a DG DN sorozatú objektívek az optikai teljesítmény és a kompaktság olyan kiemelkedő kombinációját éri el, ami a tükörreflexes fényképezégépekhez való objektíveknél nem lenne lehetséges. A fázis érzékelős AF-hez és kontraszt alapú AF-hez egyaránt optimalizált léptetőmotor rendszernek köszönhetően a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary nagyon kellemessé teszi a videózást, és a szemkövető AF használatát.
  A SIGMA ötödik DG DN objektívje a régóta várt ultra-tele zoom objektív. Ez az objektív méginkább kiterjeszti a tükör nélküli fényképezőgépekkel való
  fotózás lehetőségeit.

   

  A SIGMA első ultra-tele zoom objektívje a teljes képkocka méretű szenzorral szerelt tükör nélküli fényképezőgépekhez. Egy praktikus „csúcstele”, ami bárhol, bármikor támogatja vízióját

  Az optikai teljesítmény és a funkcionalitás olyan szintjét nyújtja egy könnyű és kompakt házban, ami nélkülözhetetlen a terepen való fotós munkához. A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary egy olyan ultra-tele zoom objektív, amit mindig magával akar majd vinni az alkalmi kirándulásokra.
  A csúcstechnológiás optikai dizájn a képszéleken is magas felbontást és magas kontrasztot biztosít a teljes gyújtótávolság tartományban. Ez az új objektív az olyan standard zoom objektívek kiemelkedő képminőségével vetekszik, mint a SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, így kiváló kiegészítője lehet azoknak az objektíveknek a fotózások során.
  Az a bokeh és teret összenyomó hatás, amit csak egy ultra-teleobjektív képes nyújtani egy új perspektívát ad a mindennapi fotózási szituációkban. Az ultra-tele képesség a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary hordozhatóságával kombinálva új lehetőségeket nyit, hogy élvezhesse az ultra-telével való fotózást, illetve hogy az objektívet a mindennapi pillanatképektől a fotós megbízatásokig bárhol használhassa. Függetlenül attól, hogy csak most tervez tele objektívet venni, vagy már tapasztalt „műértő”, a könnyű és élvezetes SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary ultra-tele zoom objektív remek értéket és új fotózási stílust kínál majd a fotózásai során.

   

  Kompromisszummentes képminőség

  A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary optikai rendszeres 16 csoportba rendezve 22 optikai elemet tartalmaz, melyek között egy FLD és négy SLD lencsetag található a színhibák és a torzítások korrigálására. A legújabb optikai dizájn technológiákra építve és a tükör nélküli rendszerekre optimalizálva ez az új objektív a teljes képmezőn ugyanazt a magas képminőséget nyújtja. Ezen túlmenően a gyújtótávolság skála teljes tartományán, a makrótól a tele fotóig folyamatosan magas optikai teljesítményt nyújt.


  A funkcionalitás teljes skálája, ami lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes ultratele fotózást

  A legújabb algoritmusokhoz optimalizált léptetőmotor által lehetővé tett nagy sebességű és egyenletes AF mellett a SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary rendelkezik egy négy fényérték előnyt biztosító optikai képstabilizátorral (OS) is. A fényképezőgép váz beépített képstabilizátorával kombinálva az objektív a előre-hátra mozdulásokat és az elfordulásokat is korrigálva nyújt még jobb teljesítményű képstabilizálást.* A CIPA ajánlások alapján (400 mm-nél 35mm-es, teljes képkocka méretű szenzorral mérve)

  * A CIPA ajánlások alapján (400 mm-nél 35mm-es, teljes képkocka méretű szenzorral mérve)

  Dupla kezelésű zoom

  A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary lehetőséget biztosít a fotós számára, hogy a zoom mértékét a napellenző mozgatásával szabályozzák, lehetővé téve az intuitív és gyors látószögállítást. Támogatja a dupla kezelésű zoomot, így a zoom gyűrűvel és a napellenző húzásával is állítható a látószög.

   

  Könnyű & kompakt objektív felépítés

  A SIGMA egy könnyű és tartós ultra-tele zoom objektívvel bővítette a Contemporary termékvonalát.
  A SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary egy könnyű és kompakt méretben tartalmaz minden olyan funkciót, amire egy 100-400 mm gyújtótávolságú objektív esetén szükség van. Nem tisztán tömegcsökkentésről van szó, hiszen a tartós objektív elkészítéséhez körültekintően kellett megválasztani minden helyre a megfelelő anyagokat. Az állványtalp csatlakozásához magnézium ötvözet került, hiszen ennek rendkívül erősnek kell lennie.

  A különböző méretű vázakkal való zavartalan használat érdekeben az objektívhez egy (külön megvásárolható) állványtalp is elérhető. Mivel ez jelentősen csökkenti a fényképezőgép vázra nehezedő terhet, a fotós hosszú órákon keresztül használhatja a rendszerét anélkül, hogy aggódnia kellene. Az állványmenet külön vállpánttal is rendelkezik, ami tovább csökkenti a bajonett terhelését, amikor a fotós épp nem használja a fényképezőgépét.

   

  Egyéb jellemzők


  Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás

  A bajonett egy speciális szigetelést tartalmaz, ami széleskörűen használhatóvá teszi ezt az objektívet.

   

  Lekerekített diafragma

  A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

   

  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az ellenfénynek és az ahhoz hasonló problémás megvilágításoknak is. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is.

   

  Erős, nagy precizitású, sárgaréz bajonett

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

   

  Kompatibilis az objektív torzítás korrekcióval

  Az objektív optikai karakterisztikájához igazodva ez a funkció a kép minőségének javítása érdekében a gépen belül korrigálja a periférikus megvilágítást, kromatikus aberrációt, torzítást és egyéb jellemzőket.

   

  Föbb technikai adatok: 

  - Objektív felépítése 22 lencsetag 16 csoportban

  - Legszűkebb blende (W) F22-29

  - Szűrőmenet mérete φ67㎜

  - Látószög(35 mm) 24,4°­ - 6,2°

  - Legkisebb tárgytávolság 112 - 160 cm (nagy látószög - tele)

  - Méretek (átmérő × hossz) φ86.0mm x 199.2mm

  - Rekesz lamelláinak száma 9 (lekerekített diafragma)

  - Legnagyobb nagyítási arány 1:4,1 (400 mm)

  - Tömeg 1140 g

  ˇMinden adat a SIGMA számításai szerint. *A termék külső megjelenése és a specifikációk előzetes értesítés nélkül is változhatnak.

  Hivatalos weboldal

 • Kompatibilitás:Sony
  Típus:Tele zoom objektív
  Gyújtótávolság:100-400 mm
  Maximális rekesz:f/5-6,3
  Minimális rekesz:f/22-29
  Felépítés:21 lencsetag / 15 csoport
  Látószög:24.4°­ - 6.2°
  Minimum fókusztávolság:112 - 160 cm (nagy látószög - tele)
  Nagyítás:0,24x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:67 mm
  Átmérő:86 mm
  Hosszúság:199,2 mm
  Tömeg:1140 g
  Garancia:3 év
  • Sigma 100-400mm F/5-6.3 DG DN OS (C) objektív, Sony fényképezőgépekhez
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS