Olympus & Manfrotto On Tour 2022 - Tennofoto.hu
Olympus & Manfrotto On Tour 2022

Olympus & Manfrotto On Tour 2022

Újra Olympus & Manfrotto On tour! Május 17-i kezdettel - két év kihagyást követően - idén ismét országjáró roadshow-ra indul az Olympus és Manfrotto páros.


Örömmel értesítjük a fotózás szerelemeseit, hogy a 3 vidéki helyszín közül a Tenno Foto Kft debreceni Malomparki üzletében találkozhatnak e neves gyártók szakembereivel.

Gyere el te is és zsebeld be a kedvezményes kuponokat!

A személyes próbák mellett a résztvevők 10% (Olympus), illetve 20%-os kedvezményre jogosító kupont kapnak*, mely 2022. június 30-ig érvényes. * A meghirdetett kedvezmény nem vonatkozik Manfrotto és JOBY elektronikával vezérelt eszközökre és mikrofonokra, továbbá az OM System OM-1 fényképezőgépre és az M.Zuiko 150-400mm objektívre. (A kedvezmény más futó akcióval nem vonható össze!)

A Manfrotto brand immáron a világ vezető fotós – videós kiegészítő gyártója a JOBY és Lowepro márkával kiegészülve mutatja be legújabb kínálatát.

Kérjük segítsd munkánkat és jelezd részvételi szándékod! A regisztráltak között minden helyszínen 5 ajándék pólót -, valamint az esemény végén 3 ajándékcsomagot sorolunk!
További információk és regisztráció: www.ontour.hu


Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS