Tamron 20mm f/2.8 Di lll OSD objektív, Sony E - Tennofoto.hu

Tamron 20mm f/2.8 Di lll OSD objektív, Sony E fényképezőgépekhez

124 000 Ft
Tamron
F050SF

Típus: Fix-objektív
- Szerkezet: 9 csoport, 10 tag
- A 20 mm-es objektív közelpontja 0,11 m
- mindössze 220 g
- BBAR

  • Tamron 20mm f/2.8 Di lll OSD objektív, Sony E fényképezőgépekhez

     

    Ragadja meg képzeletét!

    A 20 mm-es fix gyújtótávolságú objektív a lehetőségek új tárházát nyitja meg. Különleges perspektívát ad a fotóinak!Legyen szó csendéletről, makrófotózásról, családi pillanatképről, vagy akár tájkép készítésről, a Tamron 20mm f/2.8 Di lll OSD objektív egyaránt ajánlható bármelyik fotózási módhoz. A szennyeződésgátló felépítés és a frontlencse fluorbevonata ideális a kültéri fotózáshoz. Tömege mindössze 220 gramm,  73 x 63.5 mm mérete pedig idális utitárssá teszi! A nagy, f/2.8 fényerő mellett jó makró képességgel rendelkezik (1:2-es leképzés).  A speciális optikai elemek, többek között az LD (alacsony diszperziójú) és a GM (aszférikus öntött üveg) tagok kompenzálják a leképzési hibákat. Szélessávú tükröződésmentesítő bevonata minimalizálja a fényszóródást és a becsillanást a lencséken (Tamron BBAR bevonat).

     

    Közelebb a motívumhoz, a sokkal kisebb tárgytávolságnak köszönhetően 

     

    A makro bajnok

    A 20 mm-es objektív közelpontja 0,11 m. Az elérhető legnagyobb leképzési arány 1:2, ami azt jelenti, hogy még a kis méretű tárgyak is ki tudják tölteni a képmezőt. Így soha többé nem fog csalódni, hogy nem tudott elég közel menni a témához. A remek közelfotós képességnek köszönhetően drámai perspektívából készítheti el felvételeit, amelyeken a közeli motívumok nagyobbnak, a távoliak pedig kisebbnek tűnnek. A nagy fényerő egyedülálló képek készítését teszi lehetővé, hangulatos háttérelmosással.

     

    Könnyű és kompakt felépítés

    Az objektívet kifejezetten a tükör nélküli kamerákhoz fejlesztették ki. Hosszúsága mindössze 64 mm, így jól kézre áll és könnyen használható. Az élességállítás közben nem változik a külső méret, így a felhasználók egészen közel mehetnek a témához, nem kell attól tartani, hogy fókuszáláskor az hozzáér a frontlencséhez. Akár több objektívet is magával vihet, mégsem lesz túlságosan nagy és nehéz a felszerelése!

     

    Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

    A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

    A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

     

    Sokoldalú és érdekes Tamron objektívek -Sony E-bajonetthez

    A Tamron a 20 mm-es objektív mellett továbbiakat is kínál a Sony E-bajonettes kamerákhoz. 24 és 35 mm-es f/2.8-as fixeket és többféle zoomobjektívet is. A tükör nélküli kamerákhoz tervezett objektívek közös tulajdonsága a kompakt és könnyű kialakítás. Még a teljes objektívkészlet is könnyen szállítható együtt, továbbá kényelmes, hogy a sorozat összes tagjának egyforma (67 mm-es) a szűrőmenete, így egyetlen UV- és polarizációs szűrőkészlet is elegendő hozzájuk.

     

    Specifikációk:

    Szenzor Full-Frame

    Gyújtótávolság 20 mm

    Legtágabb rekeszérték f/2.8

    Minimális tárgytávolság 0.11 m

    Maximális nagyítási arány 1:2

    Szűrőmenet mérete 67 mm

    Súly 220 g

    Gyártói cikkszám F050

    Látószög 94°30′

    Rekeszlamellák száma 7

    Legkisebb rekeszérték F/22

     Méret 73 x 64 mmSzínfekete

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:20 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:10 lencsetag / 9 csoport
    Látószög:94° 30 '
    Minimum fókusztávolság:0,11 m
    Nagyítás:0,5x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:67 mm
    Átmérő:73 mm
    Hosszúság:63,5 mm
    Tömeg:220 g
    Garancia:2 év
  • TAMRON 20mm f/2.8 Di lll OSD 1:2 makro objektív, Sony E

    Kezelési útmutató
    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS