Tamron 17-28mm f/2.8 Di lll RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron 17-28mm f/2.8 Di lll RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez

299 900 Ft 379 000 Ft Akciós ár: 2024-04-14-ig
Tamron
A046SF

- 11 csoportba 13 lencsetag
- ultra nagy látószögű objektív
- 67 mm szűrő

  • Tamron 17-28mm f/2.8 Di lll RXD  objektív, Sony fényképezőgépekhez

     

    Rendkívül kompakt, könnyű, nagy sebességű ultraszéles látószögű zoomobjektív Sony E-bajonettes kamerákhoz


    Az A046 modell megdöbbentően kis átmérővel rendelkezik egy nagy sebességű, ultraszéles látószögű zoomobjektívhez képest, amit a mindössze 67 mm-es szűrőméret is mutat. Példátlanul kis súlya és kompakt mérete kiváló egyensúlyt nyújt egy Full Frame tükörnélküli kamerával való használat során, így könnyen szállítható, és lehetővé teszi számos jelenet és fényképezési feltétel kiszolgálását. Az A046-os modell gyors F/2.8-as rekeszt nyújt a teljes zoomtartományban, és széltől szélig nagy felbontást és kontrasztot biztosít. Az ultraszéles látószögű gyújtótávolság, a gyors, állandó F/2.8-as rekesz, és a mindössze 0,19 m-es minimális tárgytávolság a nagy látószögű állásban gazdagon kifejező és kreatív fotózásra bátorít sokféle szcenárióban. Az A046-os modell AF meghajtórendszerét az RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) léptetőmotor-egység hajtja, ami nagy sebességű, nagy pontosságú, és rendkívül csendes működést tesz lehetővé, ami megfelelő videófelvételhez csakúgy, mint állóképekhez.

     

    Nagylátószöggel alkotni a fotográfia egyik legkivételesebb élménye

    Ezt az élményt és a professzionális, tűéles képminőséget hozzuk most el a Sony E-bajonett világába.
    Ez a bajonett kifejezetten a tükör nélküli technológiához lett kifejlesztve, a Tamron 17-28mm f/2,8 Di III RXD pedig ebben a szegmensben is különösen könnyűnek, kompaktnak és professzionális minőségűnek számít. A drámai erejű zoomátfogás kivételes lehetőséget biztosít tájképek, épületek és zárt terek fényképezésére. A nagylátószög és a mindössze 19 cm-es minimális tárgytávolság kombinációja kiterjeszti a kreatív fotózás lehetőségeit a tájkép és épületfotózáson túlra is. Az automatikus élességállítás RXD rendszerű. A Rapid eXtra-silent stepping Drive, csendes gyors és precíz élességállítást biztosít az optikának. Olyan akár egy varázslat. Talán már mondanunk sem kell, de természetesen ez a optikánk is időjárásálló, és frontlencse is speciális zsír- és szennyeződés-taszító magnézium-fluorid bevonatot kapott.

     

    Speciális lencsék az átütő képminőségért

    Az optika belsejében 13 csoportba rendezve 11 lencsetag található. Az elrendezésben találhatóak alacsony szórású lencsetagok (LD), és egy extra alacsony szórású lencsetag is (XLD).

     

    Ellenáll az elemeknek

    A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

     

    RXD, a precíz és csendes autofókuszért

    A Rapid eXtra-silent stepping Drive (RXD) autofókusz rendszer villámgyors élességállítást tesz lehetővé. Speciális léptető motorok mozgatják a lencséket, amik a gyorsaság mellett szokatlanul csendesen és pontosan vezérelhetően működnek.

     

    Tükör nélküli vázakhoz terveztük

    Ezt az objektívet a jövő tükör nélküli gépeihez terveztük. Számos tükör nélküli gépekre jellemző funkciót fejlesztettünk bele: Hibrid AF, vázról frissíthető firmware, Direct Manual Focus, kamerán keresztüli korrekciós funkciók. Ezek azok tulajdonságok, amik a jövő tükör nélküli gépeihez gyártott objektívek tudni fognak, szerencsére a 17-28 már most is tudja ezeket.

     

  • Kompatibilitás:Sony E
    Típus:Ultra nagylátószögű objektív
    Gyújtótávolság:17-28 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Felépítés:13 lencsetag / 11 csoport
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:67 mm
    Hosszúság:99 mm
    Tömeg:420 g
  • Tamron 17-28mm f/2.8 Di lll RXD  objektív, Sony fényképezőgépekhez

    Használati útmutató 

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS