Sigma 90mm F2.8 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 90mm F2.8 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez

249 800 Ft
Sigma
s261965

- E-mount objektív/Teljes képkocka formátum
- Rekesznyílás: f/2.8-f/22
- 55 mm szűrő
- 5 SLD és 1 aszférikus lencsetaggal
- Szuper többrétegű bevonat
- Léptetőmotoros AF rendszer
- Por- és fröccsenésálló konstrukció

 • Sigma 90mm F2.8 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez

   


  A Sigma Sony E-bajonettes 90mm f/2.8 DG DN objektívje egy rövidtubusos objektív, mely lenyűgöző optikai teljesítménnyel rendelkezik. Jól használható portréfotózáshoz és szelektív hétköznapi felvételekhez. Gyors f/2,8-as rekeszértékkel rendelkezik a mélységélesség szabályozásához és a kevésbé ideális fényviszonyok mellett történő munkavégzéshez. Ez az objektív egy aszférikus elemet és öt speciális, alacsony szórású elemet tartalmaz a különböző aberrációk kiküszöbölésére. Az objektív tartalmaz egy kézi rekeszgyűrűt a jobb fogás eléréséhez, és egy léptetőmotor segíti a gyors és csendes AF működést. A lekerekített kilenc lamellás rekesz révén kellemesen sima bokeh érhető el, az objektív teljesen fémből készült váza pedig időjárásálló, így kedvezőtlen körülmények között is alkalmas a munkavégzésre.

   

  A kreatív látásmódod kiterjesztése - I sorozatú Prémim Kompakt Fix a tükör nélküli rendszerek használóinak

  A SIGMA I sorozata olyan teljes képkocka méretű szenzorokhoz optimalizált objektíveket tartalmaz, amelyek mind a fotózási élmény, mind pedig a a lenyűgöző eredmények terén egy új és jobb alternatívát kínálnak a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek használói számára.
  A tükör nélküli fényképezőgépek egyik legfőbb előnye a kisebb méret, és ez az új 90 mm-es objektív tökéletesen illeszkedik ezekhez a rendszerekhez anélkül, hogy a teljesítményből bármit is fel kellene adnia. A kiemelkedő optikai minőségnek és a kivételes hordozhatóságnak ez a kombinációja, ami a tükörreflexes fényképezőgépekkel korábban elérhetetlen volt, új lehetőségeket biztosít a jelen és a jövő generáció fotósai számára.

  Ezzel egyidőben a SIGMA azzal is tisztában van, hogy napjainkban, amikor a ilyen óriási a választék a képrögzítő eszközök terén, az emberek a fényképezőgép és az objektív kiválasztásakor többre vágynak mint egyszerűen a fotó elkészítése. A SIGMA 1961-es alapítása óta felépített, a fejlesztés és a képfeldolgozás terén elérhető technológiai kiválósága a SIGMA Global Vision 2021-es bevezetésével egy következő szintre lépett. Ezt alapként felhasználva a SIGMA fejlesztői gondosan mérlegelték, hogy a fotósok miként használják és élvezik az objektívjeiket, illetve azok fejlett funkcionalitását, és ezeket mind figyelembe véve megszületett az I sorozat.

   

  Az optikai teljesítmény új szintje a Contemporary sorozatban

  A SIGMA 90mm F2.8 DG DN | Contemporary kivételes optikai teljesítményt nyújt ultramagas feloldóképességgel, hogy e legújabb nagy felbontású tükör nélküli fényképezőgépek tökéletes kiegészítője lehessen.

  Az objektív a legújabb optikai technológiák felhasználásával készült, és öt SLD lencsetagot tartalmaz. Ez segít csökkenteni a fényképezőgépbe épített szoftverekkel utólagosan nem kompenzálható axiális kromatikus aberrációt, így az objektív színfolyás nélkül tud nagy felbontás és tiszta képeket készíteni. A nagy precizitású öntött üveg aszférikus lencse egyszerre biztosítja a nagy felbontást és a gyönyörű bokeh hatást. A fotósok élvezhetik az elszíneződésmentes lágy bokeh hatást, amit csak a teljes képkocka méretű szenzorra dolgozó objektívek tudnak nyújtani.

  Az objektív a fényképezőgépbe épített optikai korrekció funkciókat is felhasználja, ami a tükör nélküli rendszerek sajátja, így a SIGMA mérnökei azoknak az optikai hibáknak a javítására tudtak koncentrálni, amiket csak az optikai rendszerben lehet javítani. Ezzel jelentősen javítani tudták a rajzolatot, miközben csökkentették az objektív méretét és tömegét.

  Az 50 cm-es legkisebb tárgytávolságnak és az 1:5 leképezési aránynak köszönhetően az objektív akár makrók készítésére is jól használható. Az objektív kiemeli a főtémát, lehetővé téve, hogy a fotós az apró részletekre vagy az absztrakt kompozícióra koncentrálhasson.

  Az AF rendszer nagy sebességű, csendes léptetőmotort tartalmaz, így az objektív a fotózás mellett a videórögzítéshez is megfelelő választás.

   

  Az I sorozat kivételes építési minősége egy kompakt méretben

  Minden I sorozatú objektív kizárólag fém felépítésű. A precízen kialakított alumínium alkatrészek nem csak a tubus külső megjelenését dobják fel, de kiemelkedő tartósságot kölcsönöznek a terméknek, növelve az objektív minőségét. A fém alkatrészek a robusztusabb kialakítás érdekében olyan belső struktúráknál is megjelennek, amelyek a gyűrűk elforgatásakor mozognak. Ezek a nagy precizitású komponensek a SIGMA csúcsteljesítményű fémmegmunkáló technológiájával lettek kialakítva, amit a SIGMA a profi videográfusok által kedvelt cine objektívek gyártásakor is használ. Ezek az alkatrészek adják azt a különleges semmihez sem hasonlítható érzést, ami miatt a fotósok újra és újra elő akarják venni, hogy használhassák. A 45mm F2.8 DG DN | Contemporary és a 24mm F3.5 DG DN | Contemporary objektívek közel azonos külső méretek mellett az 55 mm-es szűrőkön is osztozhatnak. Az együttesen mindössze 440 g-os* tömegű páros jól használható egy nagy teljesítményű mégis kompakt fényképezőgép rendszer részeként tökéletes megoldást nyújtva egy sor szituációban.

  Mágneses fém objektívsapka

  Az I sorozatba tartozó objektívekhez egy mágneses objektív sapka is jár a hagyományos, műanyag változat mellé*. Ez az egyedi kiegészítő mágneses elven csatlakozik az objektív front lencséjéhez. Nem túlzás azt állítani, hogy az aprólékosan kidolgozott objektív sapka teszi fel a pontot az I-re.

   

  Tulajdonságok

  - Optikai felépítés: 11 lencsetag 10 csoportban, 5 SLD és 1 aszférikus lencsetaggal

  - Belső élességállítás

  - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

  - Léptetőmotor

  - Kompatibilis az objektív torzítás  korrekcióval

  *A funkció csak a támogatott fényképezőgépekkel érhető el. Az elérhető korrekciók listája a fényképezőgép típustól függően eltérő lehet.
   

  - Por és fröccsenő víz ellen védő bajonett kialakítás

  - Szuper-többrétegű bevonat

  - Rekeszgyűrű

  - Fókuszmód kapcsoló

  - hengeres Napellenző

  - Mágneses fém objektívsapka (LCF55-01M)

  - Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval (külön megvásárolható / csak az L bajonetthez elérhető)

  - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  - Támogatja a DMF, AF+MF funkciókat (csak Sony E bajonett esetén)

  - 9 lekerekített lamellás diafragma

  - Minden egyes objektív átesik a SIGMA egyedülálló MTF mérési rendszerén

  - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

   

 • Kompatibilitás:Sony
  Típus:Fix objektív; Ultra teleobjektív
  Gyújtótávolság:90 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:11 lencsetag / 10 csoport
  Látószög:27°
  Minimum fókusztávolság:0,5 m
  Nagyítás:0,2x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:55 mm
  Átmérő:64 mm
  Hosszúság:61,7 mm
  Tömeg:295 g
  Garancia:2 év
  • Sigma 90mm F2.8 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez
  • Mágneses fém objektívsapka (LCF55-01M)
  • Napellenző (LH576-02) 
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS