Sigma 85mm F/1.4 DG DN objektív Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 85mm F/1.4 DG DN ART objektív Sony fényképezőgépekhez

439 800 Ft
Sigma
s322965

- kicsi és könnyű, mindössze 630 g
- szűrőméret: 77 mm
- 15 lencsetag 11 csoportban
- leptetőmotoros fókuszmeghajtás
- belső élességállítású objektív

40 000 Ft pénzvisszatérítés!

 • Sigma 85mm F/1.4 DG DN objektív Sony fényképezőgépekhez


  A 85 mm F1.4 paraméterek majdhogynem a portré objektív szinonimái. Az Art sorozatú objektívekkel a SIGMA az elérhető legjobb optikai teljesítményt nyújtja úgy, hogy felhasználja a legmodernebb tervezési ismerteket és a SIGMA egyetlen gyártóbázisának, az Aizu üzemnek a legújabb technológiáit. Az eredmény egy részletgazdag kép, ami létfontosságú a portréfotózás során, és ami kielégíti a professzionális és az amatőr fotósok igényeit is.


  A 85mm F1.4 DG DN | Art egyszerre nyújtja a portréfotózáshoz elengedhetetlen tiszta és finom rajzolatot a nagy, F1.4-es fényerőhöz tartozó gyönyörű bokeh hatással, ráadásul mindezt egy olyan szinten, ami egyaránt kielégíti a profik és az igényes amatőrök igényeit. A 85 mm-es gyújtótávolság és az F1.4 fényerőn elérhető jelentős bokeh hatás lehetővé teszi hogy a téma kiemelkedjen a háttérből, így a felhasználók a lehető legteljesebb mértékben élvezhetik a portréfotózás egyik legfontosabb fogását.

  A gyors és konzisztens AF reakció mellett, a 85mm F1.4 DG DN | Art tükör nélküli vázakhoz alakított dizájnjának köszönhetően alacsony tömegével és kompakt felépítésével dacol a konvenciókkal. A kisméretű váza egy sor különleges funkciót rejt, ideértve a por és fröccsenő víz elleni védelmet biztosító struktúrát, amit a kiváló gyártási minőség tesz teljessé.

  A 85mm F1.4 DG DN | Art a SIGMA új „első számú portré objektívje” a tükör nélküli korszakra. Ezzel a „mindennapi használatra szánt 85 mm F1.4-es” objektívvel a SIGMA a lehetőségek egy teljesen új tárházát nyitja meg, köszönhetően a mérethez és tömeghez köthető akadályoktól mentes, példa nélküli hordozhatóságnak.


  Tulajdonságok

  Az öt SLD (szuper alacsony szórású) lencsetag és egy aszférikus lencse mellett a 85mm F1.4 DG DN | Art tartalmazza a legújabb nagy törésmutatójú üveget, ami segít alaposan korrigálni azokat a torzításokat, amit a fényképezőgépek képjavító algoritmusai nem képesek eltüntetni. Különös hangsúly került az axiális kromatikus aberráció korrekciójára, így a felhasználók akár maximális F1.4 fényerő mellett is színfolyás nélkül élvezhetik az éles képeket.

  A kép közepétől a széléig a teljes képet lefedő magas felbontóképesség biztosítja a fókuszban lévő téma élességét, ami az F1.4-es fényerő mellett elérhető bokeh hatással kombinálva hívogató módon emeli ki a kép témáját a háttérből.

  A ray-trace szimulációk hosszú sorozata és a sokszor megismételt valós fotós szituációk biztosítják, hogy a 85mm F1.4 DG DN | Art szellemképektől mentes tiszta, éles képet biztosít még ellenfényes körülmények között is.

  Az, hogy még a legnagyobb F1.4-es fényerő mellett sem kell aggódni a képminőség miatt biztosítja, hogy a fotós a kívánt művészi hatás elérése érdekében a fényképezőgép kezelésén keresztül olyan jellemzőkre koncentrálhasson, mint az expozíció vagy a mélységélesség. Ez az új objektív olyan optikai minőséget biztosít, ami méltóvá teszi a 85mm F1.4 Art névre.

   

  Specfikációk


  Objektív felépítése

  15 lencsetag 11 csoportban


  Látószög (35 mm)

  28,6°


  Rekesz lamelláinak száma

  11 (lekerekített diafragma)


  Legszűkebb rekesz

  F16


  Legkisebb tárgytávolság

  85 cm


  Legnagyobb nagyítási arány

  1:8,4


  Szűrőmenet mérete

  φ77 mm


  Méretek (átmérő × hossz)

  L bajonett: φ82,8 mm × 94,1 mm
  Sony E-bajonett: φ82,8 mm × 96,1 mm
  *A termék hosszúsága a szűrő előlapja valamint a bajonett közötti távolságot mutatja.


  Tömeg

  L bajonett: 630 g
  Sony E-Mount: 625 g
   

  Gyártói adatlap

  Pixinfo teszt

 • Kompatibilitás:Leica L
  Típus:Fix teleobjektív
  Gyújtótávolság:85 mm
  Maximális rekesz:f/1,4
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés:15 lencsetag / 11 csoport
  Látószög:28.6°
  Minimum fókusztávolság:0,85 m
  Íriszlamellák száma:11
  Szűrő méret:77 mm
  Átmérő:82,8 mm
  Hosszúság:96,1 mm
  Tömeg:625 g
  Garancia:2 év
  • Sigma 85mm F1.4 DG HSM Art Sony készülékekhez
  • Hordozó
  • Napellenző (LH927-02)
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS