Sigma 85mm F/1.4 DG DN objektív Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 85mm F/1.4 DG DN ART objektív Sony fényképezőgépekhez

439 800 Ft
Sigma
s322965

- kicsi és könnyű, mindössze 630 g
- szűrőméret: 77 mm
- 15 lencsetag 11 csoportban
- leptetőmotoros fókuszmeghajtás
- belső élességállítású objektív

40 000 Ft pénzvisszatérítés!

  • Sigma 85mm F/1.4 DG DN objektív Sony fényképezőgépekhez


    A 85 mm F1.4 paraméterek majdhogynem a portré objektív szinonimái. Az Art sorozatú objektívekkel a SIGMA az elérhető legjobb optikai teljesítményt nyújtja úgy, hogy felhasználja a legmodernebb tervezési ismerteket és a SIGMA egyetlen gyártóbázisának, az Aizu üzemnek a legújabb technológiáit. Az eredmény egy részletgazdag kép, ami létfontosságú a portréfotózás során, és ami kielégíti a professzionális és az amatőr fotósok igényeit is.


    A 85mm F1.4 DG DN | Art egyszerre nyújtja a portréfotózáshoz elengedhetetlen tiszta és finom rajzolatot a nagy, F1.4-es fényerőhöz tartozó gyönyörű bokeh hatással, ráadásul mindezt egy olyan szinten, ami egyaránt kielégíti a profik és az igényes amatőrök igényeit. A 85 mm-es gyújtótávolság és az F1.4 fényerőn elérhető jelentős bokeh hatás lehetővé teszi hogy a téma kiemelkedjen a háttérből, így a felhasználók a lehető legteljesebb mértékben élvezhetik a portréfotózás egyik legfontosabb fogását.

    A gyors és konzisztens AF reakció mellett, a 85mm F1.4 DG DN | Art tükör nélküli vázakhoz alakított dizájnjának köszönhetően alacsony tömegével és kompakt felépítésével dacol a konvenciókkal. A kisméretű váza egy sor különleges funkciót rejt, ideértve a por és fröccsenő víz elleni védelmet biztosító struktúrát, amit a kiváló gyártási minőség tesz teljessé.

    A 85mm F1.4 DG DN | Art a SIGMA új „első számú portré objektívje” a tükör nélküli korszakra. Ezzel a „mindennapi használatra szánt 85 mm F1.4-es” objektívvel a SIGMA a lehetőségek egy teljesen új tárházát nyitja meg, köszönhetően a mérethez és tömeghez köthető akadályoktól mentes, példa nélküli hordozhatóságnak.


    Tulajdonságok

    Az öt SLD (szuper alacsony szórású) lencsetag és egy aszférikus lencse mellett a 85mm F1.4 DG DN | Art tartalmazza a legújabb nagy törésmutatójú üveget, ami segít alaposan korrigálni azokat a torzításokat, amit a fényképezőgépek képjavító algoritmusai nem képesek eltüntetni. Különös hangsúly került az axiális kromatikus aberráció korrekciójára, így a felhasználók akár maximális F1.4 fényerő mellett is színfolyás nélkül élvezhetik az éles képeket.

    A kép közepétől a széléig a teljes képet lefedő magas felbontóképesség biztosítja a fókuszban lévő téma élességét, ami az F1.4-es fényerő mellett elérhető bokeh hatással kombinálva hívogató módon emeli ki a kép témáját a háttérből.

    A ray-trace szimulációk hosszú sorozata és a sokszor megismételt valós fotós szituációk biztosítják, hogy a 85mm F1.4 DG DN | Art szellemképektől mentes tiszta, éles képet biztosít még ellenfényes körülmények között is.

    Az, hogy még a legnagyobb F1.4-es fényerő mellett sem kell aggódni a képminőség miatt biztosítja, hogy a fotós a kívánt művészi hatás elérése érdekében a fényképezőgép kezelésén keresztül olyan jellemzőkre koncentrálhasson, mint az expozíció vagy a mélységélesség. Ez az új objektív olyan optikai minőséget biztosít, ami méltóvá teszi a 85mm F1.4 Art névre.

     

    Specfikációk


    Objektív felépítése

    15 lencsetag 11 csoportban


    Látószög (35 mm)

    28,6°


    Rekesz lamelláinak száma

    11 (lekerekített diafragma)


    Legszűkebb rekesz

    F16


    Legkisebb tárgytávolság

    85 cm


    Legnagyobb nagyítási arány

    1:8,4


    Szűrőmenet mérete

    φ77 mm


    Méretek (átmérő × hossz)

    L bajonett: φ82,8 mm × 94,1 mm
    Sony E-bajonett: φ82,8 mm × 96,1 mm
    *A termék hosszúsága a szűrő előlapja valamint a bajonett közötti távolságot mutatja.


    Tömeg

    L bajonett: 630 g
    Sony E-Mount: 625 g
     

    Gyártói adatlap

    Pixinfo teszt

  • Kompatibilitás:Leica L
    Típus:Fix teleobjektív
    Gyújtótávolság:85 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:15 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:28.6°
    Minimum fókusztávolság:0,85 m
    Íriszlamellák száma:11
    Szűrő méret:77 mm
    Átmérő:82,8 mm
    Hosszúság:96,1 mm
    Tömeg:625 g
    Garancia:2 év
    • Sigma 85mm F1.4 DG HSM Art Sony készülékekhez
    • Hordozó
    • Napellenző (LH927-02)
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS