Sigma 50mm F2 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 50mm F2 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

279 900 Ft
Sigma
s314965

- Rekesznyílás: f2
- 11 lencsetag 9 csoportban, egy SLD és három aszférikus lencsetagot tartalmaz,
- szűrő: 58 mm
- tartozék napellenző és mágneses fém objektívsapka
- Por és fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott bajonett
- Szuper-többrétegű bevonat

 • Sigma 50mm F2 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

  Kompakt 50mm. Nagy meglepetéssel

  Várakozáson felüli teljesítmény kompakt méretbe préselve. 50mm F2 objektívvel egészül ki a prémium kompakt fixekből álló I sorozat

  A Sigma 50mm F2 DG DN | Contemporary objektív magas optikai minőséget nyújt nagy, F2 fényerővel párosítva, amely segítségével kifejező fotók készíthetők alacsony mélységélesség és gyönyörű bokeh hatás mellett. Kompakt méretével ez a kedvelt klasszikus tökéletes portréfotók és utcai fotók készítéséhez, és a mindennapi élet megörökítéséhez. Az objektívet úgy tervezték, hogy hosszú ideig szolgálja tulajdonosát. Pontosan ugyanazt a technológiát használva, amelyet a SIGMA a CINE LENS sorozat esetében is alkalmaz, az 50mm F2 DG DN | Contemporary teljes egészében fémből készül, amely robusztus felépítést nyújt, és prémium érzést kelt.
  Mindezeket a jellemzőket kombinálva egy kivételesen sokoldalú objektív született, amely változatosabbnál változatosabb módokon használható kiváló minőségű fotók elkészítéséhez. Az objektív kiváló választás mindazok számára, aki még csak most kóstoltak bele a fotózás élményébe, de máris szeretnének tovább lépni, illetve azoknak a kompakt méretű full frame objektíveket előnyben részesítő profi fotósoknak is, akik a legjobb minőség eléréséhez egy megbízható társat keresnek.

   

  Standard objektív a SIGMA Contemporary objektívek lenyűgöző optikai teljesítményével

  A SIGMA I sorozatba tartozó objektívek fejlesztésnél a „kompakt, a mindennapok során használható termék kiváló képminőséggel” koncepció érvényesül; a SIGMA 50mm F2 DG DN | Contemporary objektív a legújabb bizonyíték erre. Hiszen a magas minőségű optikai rendszert kombinálja kompakt mérettel, amely széles körű felhasználhatóságot tesz lehetővé. Az alapoktól kifejezetten a tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezve, a SIGMA 50mm F2 DG DN | Contemporary objektív egy SLD és három aszférikus lencsetagot tartalmaz, amelyek hatékonyan korrigálják az optikai torzítást, tiszta, nagyfelbontású fényképeket eredményezve.


  Az egymásnak ellentmondó, az optikai teljesítmény növelésére, valamint a méret csökkentésére irányuló fejlesztési filozófiákat a SIGMA a legmodernebb optikai fejlesztésekkel és az Aizu üzemben elérhető megmunkálási és gyártási folyamatok alkalmazásával hossza összhangba.

  Az 50 mm-es fókusztávolságot a legszélesebb körben portréfotózáshoz használják, ezért a tervezésnél a SIGMA kiemelt figyelmet fordított az F2 fényerő mellett elérhető bokeh hatás lágyságára. Az objektív optikai felépítése a fókuszban és a nem fókuszban lévő területek között lágy átmenetet képez, és az ellenfénynél jelentkező becsillanás, valamint a szellemkép mértékét is nagyon alacsony szinten tartja. A csendes léptetőmotor gyors és pontos fókuszállítást biztosít fényképek és videók készítésénél egyaránt.

   
  Több, precíziós aszférikus öntött üveg lencsetag felhasználásával

  A magas hőmérsékleten nagy nyomással készülő öntött üveg lencsetagok felülete rendkívüli precizitást igényel. A SIGMA által használt rendkívül precíz öntvények felületének pontatlansága ±5 nanométeres (0.000005 mm) vagy kisebb. A nagy precizitású aszférikus öntött üveg lencsék a torzítások korrekciója mellett segítenek a kompakt méret elérésében is.

   

  Az I sorozat kivételes építési minősége egy kompakt méretben

  Minden I sorozatú objektív kizárólag fém felépítésű. A precízen kialakított alumínium alkatrészek nem csak a tubus külső megjelenését dobják fel, de kiemelkedő tartósságot kölcsönöznek a terméknek, növelve az objektív minőségét. A fém alkatrészek a robusztusabb kialakítás érdekében olyan belső struktúráknál is megjelennek, amelyek a gyűrűk elforgatásakor mozognak. Ezek a nagy precizitású komponensek a SIGMA csúcsteljesítményű fémmegmunkáló technológiájával lettek kialakítva, amit a SIGMA a profi videográfusok által kedvelt cine objektívek gyártásakor is használ. Ezek az alkatrészek adják azt a különleges semmihez sem hasonlítható érzést, ami miatt a fotósok újra és újra elő akarják venni, hogy használhassák. A 45mm F2.8 DG DN | Contemporary és a 24mm F3.5 DG DN | Contemporary objektívek közel azonos külső méretek mellett az 55 mm-es szűrőkön is osztozhatnak. Az együttesen mindössze 440 g-os* tömegű páros jól használható egy nagy teljesítményű mégis kompakt fényképezőgép rendszer részeként tökéletes megoldást nyújtva egy sor szituációban.

  Mágneses fém objektívsapka

  Az I sorozatba tartozó objektívekhez egy mágneses objektív sapka is jár a hagyományos, műanyag változat mellé*. Ez az egyedi kiegészítő mágneses elven csatlakozik az objektív front lencséjéhez. Nem túlzás azt állítani, hogy az aprólékosan kidolgozott objektív sapka teszi fel a pontot az I-re.

   

  Tulajdonságok

  - Optikai felépítés: 13 lencsetag 11 csoportban, 1 FLD, 2 SLD és 3 aszférikus lencsetaggal

  - Belső élességállítás

  - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

  - Léptetőmotor

  - Kompatibilis az objektív torzítás  korrekcióval

  *A funkció csak a támogatott fényképezőgépekkel érhető el. Az elérhető korrekciók listája a fényképezőgép típustól függően eltérő lehet.
   

  - Por és fröccsenő víz ellen védő bajonett kialakítás

  - Szuper-többrétegű bevonat

  - Rekeszgyűrű

  - Fókuszmód kapcsoló

  - Mágneses fém objektívsapka (LCF62-01M)

  - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  - Támogatja a DMF, AF+MF funkciókat (csak Sony E bajonett esetén)

  - Belső élességállítás

  - 9 lekerekített lamellás diafragma

  - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

   

 • Kompatibilitás:Sony
  Típus:Fix objektív
  Gyújtótávolság:50 mm
  Maximális rekesz:f/2
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:11 lencsetag/ 9 csoport
  Látószög:46,8°
  Minimum fókusztávolság:0,45 m
  Nagyítás:0,18x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:58 mm
  Átmérő:70 mm
  Hosszúság:70 mm
  Tömeg:345 g
  Garancia:2 év
  • Sigma 50mm F2 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez
  • mágneses fém objektívsapka
  • hátsó sapka
  • Napellenző 
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS