Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

199 800 Ft
Sigma
s360965/00196305

- 8 lencsetag 7 csoportban
- Rekesznyílás: f/2.8-f/22
- 55 mm szűrő
- Léptetőmotoros AF rendszer
- Por- és fröccsenésálló konstrukció

  • Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

     

    Egy kellemes fix objektív, ami összenő a fényképezőgépével ― Csodálatosan kiegyensúlyozott teljesítmény és méret a full frame tükör nélküli fényképezőgépekhez a Contemporary sorozatból.
    A Contemporary termékvonal az optimális egyensúlyra való törekvésével ideális objektív mindennapi használathoz

    Ez a relatíve kicsi, full frame-es tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett objektív könnyű kezelhetősége miatt remekül ötvözi a könnyen hordozható méretet és a magas képminőséget, így tökéletesen megtestesíti a Contemporary termékvonal egyensúlyra való törekvés koncepcióját, kiváló első objektívvé téve ezt a terméket a a full frame-es tükör nélküli fényképezőgépekhez készült új termékvonal számára.

     

    Gyönyörű bokeh és rajzolat, ami minden témánál élvezetet nyújt

    A SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary objektív esetén a bokeh hatás különösen fontos. A szférikus aberráció minimálisan tartásával nem csak a téma elő- és hátterében lévő bokeh lesz tökéletes, de közvetlen a téma mögötti területen is lágy átmenetű elmosódás jelentkezik. Ez az objektív lágyítja az életlen területek határát, minimalizálva a dupla bokeh hatást illetve fokozva a kép háromdimenziós jellegét a háttér és előtér lágyításával. A minimális 24 cm-es tárgytávolságnak köszönhetően élvezetessé válik a pillanatfelvételek készítése, és közeli fotóknál is kihasználható a nagy látószög. Az objektív tervezésénél figyelembe vették a peremsötétedést a gyönyörű kerek bokeh és halványabb körkörös bokeh effektus eléréséhez. Miközben az objektív teljesen nyitott rekesznél lágy, klasszikusnak mondható bokeh hatást produkál, lerekeszelve modern, éles rajzolatot biztosít. Ezt az objektívet megnyugtató érzés a mindennapi fotózások eszközeként a táskában tudni.

     

    I sorozat|Egy új fotós élmény, „Kompakt Prémium Fixek” tükör nélküli felhasználóknak


    A SIGMA I sorozat olyan full-frame kompatibilis objektívekből áll, amelyek mind a fotózási élményben, mind a meggyőző eredményben új és jobb alternatívát nyújtanak a tükör nélküli rendszerek felhasználói számára. A tükör nélküli fényképezőgépek egyik legfontosabb előnye a kisebb méret, amihez a teljesítmény feladása nélkül tökéletesen passzol ez az új 65 mm-es objektív. A kiemelkedő optikai minőség és a kivételes hordozhatóság ezen kombinációja, ami korábban a DSLR rendszerek esetén elérhetetlen volt, új lehetőséget biztosít a fotósok következő generációi számára.
    Ezzel egyidejűleg, a SIGMA tudatában van annak, hogy manapság, amikor a képrögzítő eszközök széles választéka áll a felhasználók rendelkezésére, a fényképezőgépet és objektívet vásárlók az egyszerű képkészítésnél jóval többre vágynak, amikor kiválasztanak egy eszközt.
    A SIGMA tervezési és gyártástechnológiai kiválósága az 1961-es alapítás óta töretlenül fejlődik, és a SIGMA Global Vision 2012-es bemutatásával vált még kifinomultabbá. Ezt alapként felhasználva a SIGMA alaposan átgondolta, hogy a fotósok miként használják és élvezik az objektívjeiket, az optikai dizájn, a fejlett funkcionalitás, az építési minőség és a használat élmény függvényében, és mindezek figyelembevételével megszületett az I sorozat.

     

    Fémből készült, bajonettes napellenző

    Ez a napellenző ugyanabból az alumíniumból készült, mint az objektív többi része, ami a magas minőség mellett a stabilitást is biztosítja. A felhelyezéskor és levételkor érezhető akadást biztosító felületi kialakítás javítja a felhasználói élményt.

    Léptetőmotorok által biztosított nagy sebességű és nagyon pontos AF

    A léptetőmotornak köszönhetően az objektív élességállítása nagyon gyors, egyenletes és csendes, és támogatja az arc- illetve szemfelismerő AF-et és a videofelvétel alatti autimatikus élességállítást.

     

    Lekerekített diafragma

    A 7 lamellás lekerekített diafragma vonzó háttérelmosást biztosít az élességi síkon kívül eső területeken.

     

    A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

    Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll akár az ellenfényhez hasonló problémás megvilágításoknak is. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfényben is.

     

    Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás

    A bajonett egy speciális szigetelést tartalmaz, ami széleskörűen használhatóvá teszi ezt az objektívet.

     

    Erős, nagy precizitású, sárgaréz bajonett

    A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

     

    Kompatibilis az objektív torzítás korrekcióval

    Az objektív optikai karakterisztikájához igazodva ez a funkció a kép minőségének javítása érdekében a gépen belül korrigálja a periférikus megvilágítást, kromatikus aberrációt, torzítást és egyéb jellemzőket.

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:45 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:8 lencsetag / 7 csoport
    Látószög:51,3°
    Minimum fókusztávolság:0,24 m
    Nagyítás:0,25x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:55 mm
    Átmérő:64 mm
    Hosszúság:48,2 mm
    Tömeg:230g
    Garancia:2 év
    • Sigma 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez
    • Napellenző (LH576-02) 
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS