Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art objektív Sony SE fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art objektív Sony SE fényképezőgépekhez

549 800 Ft
Sigma
341965

- Nagylátószögű-objektív
- Sony E bajonett
- 82 mm
- 12 csoport, 17 tag

  • Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art objektív Sony SE fényképezőgépekhez

     

    A SIGMA első F1.2 fényerejű, nagy átmérőjű fix objektíve

    A tükör nélküli fényképezőgépek korában az Art sorozat továbbra is a tökéletes teljesítményre törekszik, miközben a nagy átmérőjű, 35 mm gyújtótávolságú objektív  F1.2-es fényerőt biztosít. A 12 csoportba rendezett 17 lencsetag közül három SLD, három pedig aszférikus lencsetag, utóbbiak közül az egyik ráadásul mindkét oldalán aszférikus. A rövid bázistávolság adta előnyöket kihasználó optikai dizájnon túl, hatékonyan küzd a torzítás és a vignyettálás ellen a fényképezőgépben lévő korrekciós lehetőségek kihasználásával. Egyes képhibákat, mint például a sagittális kóma, nehéz utólagos képfeldolgozással javítani, ezért ezeket a SIGMA különböző optikai technológiák kombinálásával javítja, olyan lélegzetelállító felbontóképességet elérve, ami akár 50 megapixel feletti felbontást is ki tud szolgálni.

     

    Újonnan kifejlesztett nagy teljesítményű objektív sorozat a full frame tükör nélküli fényképezőgépekhez

    Sajnos sok fotós úgy érzi, hogy teljesítmény, méret és objektívkínálat terén nincs sok választási lehetősége a tükör nélküli objektív rendszerek esetén, pláne ha többféle rendszert is használnia kell. A SIGMA erre a kihívásra válaszként kidolgozott és bemutatott egy új, full frame tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett objektív sorozatot.

     

    A legtökéletesebb képminőség iránti igényt a kövekező szintre emeli a tükör nélküli fényképezőgépekre tervezett F1.2 Art objektívvel.

    Ez az objektív lehetővé teszi olyan, döbbenetes felbontású és erős bokeh hatású művészi fotók készítését, mint például a kis mélységélességű portrék. A terméknév akkor tartalmazza a „DG” jelölést, amikor az objektív úgy lett megtervezve, hogy teljes méretű (full frame) képérzékelővel rendelkező fényképezőgépeken is csúcsminőségű képet rajzoljon. A „DN” azokat az objektíveket jelöli, amelyek kimondottan a kis a bázistávolságú tükör nélküli fényképezőgépekhez lettek optimalizálva.

     

    Hivatalos termékadatlap

    Pixinfo teszt

     
  • Kompatibilitás:Sony
    Típus: Nagylátószögű objektív
    Gyújtótávolság:35 mm
    Maximális rekesz:f/1,2
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
    Látószög:63.4°
    Minimum fókusztávolság:0,3 m
    Nagyítás:0,19x
    Íriszlamellák száma:11
    Szűrő méret:82 mm
    Átmérő:87,8 mm
    Hosszúság:136,2 mm
    Tömeg:1090 g
    Garancia:3 év
  • Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art objektív Sony SE fényképezőgépekhez

    Használati útmutató

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS