Sigma 28 mm F1.4 DG HSM objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 28 mm F1.4 DG HSM objektív, Sony fényképezőgépekhez

Sigma
s441965/00196221

Szerkezet: 12 csoport, 17 tag
Szűrőmenet mérete: 77 mm
Nagy átmérőjű aszférikus lencsetaggal
A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve
Nagy precizitású, erős réz bajonett

Jelenleg nem kapható!
  • Sigma 28 mm F1.4 DG HSM objektív, Sony fényképezőgépekhez

     

    A nagy látószögű fixek szerelmesei által legjobban várt objektív, mostantól elérhető a SIGMA Art sorozatában is.

     

    A klasszikus látószög a legújabb objektív dizájnnal

    A 28 mm-es gyújtótávolság a filmes fotózás korában a nagy látószög egyik legfontosabb képviselője volt, és még ma is nagyon sokan kedvelik. A SIGMA a 28 mm-es gyújtótávolságot az Art sorozat minőségében igénylő fotósoknak megfelelve az Art termékvonal 1.4-es objektívjeinek fejlesztései során megszerzett tudást felhasználva megalkotta a 28mm F1.4 DG HSM | Art objektívet, ami 28 mm gyújtótávolság mellett biztosítja az Art termékvonal már jól ismert minőségét. Így már ez a hagyományos nagy látószög is elérhető a legmodernebb tervezési tudást és anyagokat, illetve gyártási technológiát felhasználó SIGMA Art sorozatban

     

    Kategóriáján belül legjobb teljesítmény

    Ez az objektív két FLD (“F” Low Dispersion) üveg lencsetagot és három SLD (Special Low Dispersion) lencsetagot tartalmaz. Ezen túlmenően hatékonyan ötvözi három aszférikus lencsetag hatását, köztük egy nagy átmérőjű aszférikus lencséét is, ami átfogó korrekciót nyújt a különösen nagy látószögű objektíveknél megjelenő kromatikus aberráció ellen. Ez nagy felbontást biztosít a szenzor teljes felületén, miközben korrigálja a kómát és a lehető legjobban minimalizálja a torzítást is. Kiváló teljesítményt nyújt utcai fotózásnál, tájképeknél és az éjszakai égbolt fotózásakor.

     

    A legkülönfélébb fotózási helyzetekhez tervezve

    A frontlencsén lévő víz- és olajtaszító bevonat a por és fröccsenő víz ellen védő szigeteléssel együtt a legzordabb körülmények között is kiváló teljesítményt tesz lehetővé. A nagy sebességű AF a HSM (Hyper Sonic Motor) frissített algoritmusának köszönhetően segít elkapni a tökéletes pillanatot.

     

    Manuális felülbírálat (MO)

    A manuális felülbírálás (MO) lehetővé teszi a váltást két állandó manuális mód között

    * Az MO állásba kapcsolással az élességállító gyűrű elforgatásakor akár folyamatos AF mellett is kézi élességállításra kapcsol.
    Az állandó MF funkció beállítás működése bajonettenként eltérő.

     

    A SIGMA piacvezető nagy látószögű sorozatának tagja

    Ennek az objektívnek a bemutatásával a teljes képkocka méretű szenzorhoz tervezett nagy látószögű és nagy fényerejű fix objektívek családja 5 tagúra bővült, lefedve a 14-35 mm-es tartományt. A 14 mm-est leszámítva az összes F1.4 fényerővel rendelkezik (14 mm-es esetében a fényerő F1.8), biztosítva fotósnak, hogy a lehető legmegfelelőbb látószöggel fotózhasson, megtartva a kellemes háttérelmosást és a bokeh-t.

     

    Kompatibilis a Canon objektív korrekciós funkciójával

    Az objektív Canon bajonettes verziója kompatibilis a Canon Lens Aberration Correction funkcióval.* Az objektív optikai karakterisztikájához igazodva ez a funkció a fényképezőgépen belül olyan korrekciót végez, ami javítja a peremsötétedést, a kromatikus aberrációt, a torzítást és egyéb jellemzőket, hogy tovább javítsa a képminőséget.

    * A funkció nem minden Canon fényképezőgépen érhető el. Az elérhető korrekciók listája függ a Canon fényképezőgép típustól.

     

    Minimalizált kromatikus aberráció

    Három FLD (“F” Low Dispersion - „F” alacsony szórású) és négy SLD (Super Low Dispersion - szuper alacsony szórású) üveg lencsetag segít minimalizálni a transzverzális kromatikus aberrációt, ami általában jellemző az ultranagy látószögű felvételeken. Kiváló perifériás fényerejének köszönhetően a kép közepétől a kép széleiig kiemelkedő képminőséget biztosít.

     

    Nagy átmérőjű aszférikus lencsetaggal

    A SIGMA 12-24mmF4 DG HSM | Art volt az első SIGMA objektív φ80mm átmérőjű aszférikus lencsetaggal. Ennek az objektívnek a sikerére építve az új objektívbe is egy ⌀80mm-es, precíziósan öntött, aszférikus frontlencse került. Ez a technológia tette lehetővé a 14mm F1.8 paramétereket — az első a maga nemében.

     

    Jellegzetes bokeh hatás

    Az F1.8 fényerőn még a 14 mm-es gyújtótávolsághoz tartozó ultranagy látószögnél is lehetőség van a kis mélységélesség elérésére, amivel a téma drámaian leválasztható az elmosott háttérről. bEgy egyedülálló kifejezési mód, amit csak egy nagy fényerejű objektív tud nyújtani.

     

    Minimalizált torzítás

    A frontlencseként szolgáló φ80mm átmérőjű, precíziósan öntött, aszférikus lencsetag hatásosan minimalizálja a torzításokat. Kiváló perifériás fényerejének köszönhetően a kép közepétől a kép széleiig kiemelkedő képminőséget biztosít.

     

    A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

    Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az olyan problémás megvilágításoknak is, mint amilyen például az ellenfény. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is.

     

    Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett

    Ez az objektív nagyon hatékony por és fröccsenő víz ellen védő felépítéssel rendelkezik a bajonettnél, az élességállító gyűrűnél, a zoom gyűrűnél és a frontlencsénél, ami minden időjárásban lehetővé teszi a munkát.

     

    Nagy sebességű AF

    A nagy sebességű AF a HSM (Hyper Sonic Motor) frissített algoritmusának köszönhetően segít elkapni a tökéletes pillanatot.

     

    víz- és olajtszító réteg

    Az első és hátsó lencsetagok víz- és olajlepergető bevonatot kaptak, ami a mostoha körülmények között megkönnyíti a víz letörlését, illetve megakadályozza, hogy az olajos vagy zsíros szennyeződések megtapadjanak a felületen. Ezzel egyidőben a külső lencsék karbantartása is könnyebbé válik.

     

    A Nikon elektromágneses blendéjével ellátva

    Ennek az objektívnek a Nikon bajonettes változata elektromágneses diafragma mechanizmussal rendelkezik, ami képes teljesíteni a fényképezőgép váztól kapott utasításokat. Ez a funkció lehetővé teszi a precíz blendevezérlést és a stabil automatikus expozíciót (AE) sorozatfelvételek készítése során.

    * A funkcionalitás egyes fényképezőgép vázakon limitált lehet.

     

    Nagy precizitású, erős réz bajonett

    A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

     

    Kompatibilis a teljes képkocka méretű, E bajonettes Sony fényképezőgépekkel

    A Sony E bajonettes tükör nélküli fényképezőgépekkel kompatibilis változat az SLR-ekével azonos optikai rendszert tartalmaz. Nincs szükség a SIGMA MOUNT CONVERTER MC-11 adapterre, mivel az objektív ugyanazokat a konverziókat elvégzi, mint az adapter, ideértve a fényképezőgépen belüli képstabilizálást és aberráció korrekciót is. Ezen felül az objektív kompatibilis a Sony Continuous AF rendszerével, ami a MOUNT CONVERTER MC-11 adapteren keresztül nem volt elérhető.

    * Ez a termék a Sonyval kötött együttmőködési megállapodás keretében a Sony által biztosított E-mount specifikációk alapján lett megtervezve, gyártva és értékesítve.

     

    Gyártói leírás

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Nagylátószögű fix objektív
    Gyújtótávolság:28 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:17 lencsetag / 12 csoport
    Látószög:75,4°
    Minimum fókusztávolság:0,28 m
    Nagyítás:0,18x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:77 mm
    Átmérő:82,8 mm
    Hosszúság:107,7 mm
    Tömeg:865 g
    Garancia:3 év
  • Sigma 28 mm F1.4 DG HSM objektív, Sony fényképezőgépekhez

    Napellenző

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS