Sigma 17mm F4 DG DN Contemporary objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 17mm F4 DG DN Contemporary objektív, Sony fényképezőgépekhez

249 900 Ft
Sigma
S415965/00218286

- Optikai felépítése: Objektív felépítése: 9 lencsetag 8 csoportban, 2 SLD és 3 aszférikus lencsetaggal
- Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással
- Kompatibilis az objektív torzítás korrekció funkcióval
- Mágneses fém objektív sapka (LCF55-01M)
- A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

 • Sigma 17mm F4 DG DN Contemporary objektív, Sony fényképezőgépekhez

  A SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary objektív használata minden alkalommal igazi élmény.

  Egy apró méretű, kompakt, mégis nagy teljesítményű nagylátószögű objektív, melynek tervezése komoly kihívást jelentett, hiszen egy 17 mm-es lencsét alkottak, kompromisszumok nélküli teljesítménnyel.  A teljes egészében fémből készült objektívtubus a SIGMA kifinomult gyártási technológiáját és az apró részletek iránti elkötelezettségét jellemzi. 

  Az optikai felépítés kifejezetten a tükör nélküli rendszerekhez készült, amely elősegít a belső tükröződésből eredő fénycsóvák és a szellemkép minimalizálását, kiváló képminőséget eredményezve. 

  Széles látószögének köszönhetően az objektív egyedi perspektívájú tájfotók készítésére ad lehetőséget, miközben az ultrarövid, 12 cm-es minimális fókusztávolság egy sor más felhasználási területet is megnyit a fotós előtt, beleértve a makrófotók vagy a kézből készített szelfik készítésének lehetőségét is.

   

  Tulajdonságok


  Ultra széleslátószögű objektív a SIGMA Contemporary objektívek lenyűgöző optikai teljesítményével

  Az objektív két SLD üveglencsetagot és három aszférikus lencsetagot tartalmaz. Aszférikus lencsetagok az objektív első és hátsó részébe is kerültek; ez a felépítés nemcsak a kompakt méret elérését segíti, hanem a torzítás csökkentésében is fontos szerepet játszik. Az objektív 55 mm-es szűrőátmérővel rendelkezik (ez kisebb, mint a hasonló fókusztávolsággal rendelkező termékeknél megszokott), így több más, az I sorozatba tartozó objektívvel* közös szűrő használható vele. Felépítése elősegíti az ultra nagylátószögű objektíveknél gyakran előforduló, belső tükröződésből eredő fénycsóvák és a szellemkép minimalizálását, tiszta fotókat eredményezve a legkülönfélébb környezetekben. Ez az objektív valóban egy modern alkotás, amelyet a SIGMA Aizu gyárában elérhető fejlett gyártási technológia tett lehetővé.

  Az 17 mm-es objektív kiemelkedő tulajdonsága a hihetetlenül rövid, mindössze 12 cm-es minimális fókusztávolság. Készítsen részletgazdag makró felvételeket nagy felületű háttér előtt! Az objektív kiválóan alkalmas szelfik és vlog készítésére még akkor is, ha a tárgy csupán karnyújtásnyira van. Az AF rendszert csendes, nagysebességű léptetőmotor vezérli, fotók és videók esetében is gyors és pontos működéssel.

  * A 17mm F4 DG DN | Contemporary objektívvel egyező, 55 mm-es szűrő átmérőt használ az I sorozatba tartozó 24 mm F3.5 DG DN | Contemporary, 45mm F2.8 DG DN | Contemporary és 90mm F2.8 DG DN objektív (2023. áprilisi adat)

   

  A gyönyörű fényképeken túl - a SIGMA I sorozat által nyújtott értékek

  A SIGMA I sorozat full-frame kompatibilis objektíveket kínál, amelyek új értéket adnak a tükör nélküli rendszerek számára. A kiváló optikai teljesítmény, illetve a kisebb és könnyebb tükör nélküli fényképezőgépekhez tökéletesen illeszkedő kompakt méret kombinációja új lehetőségeket kínál a tökéletes felvételek elkészítéséhez. A SIGMA tisztában van azzal, hogy a mai világban a fényképezőgépek széles választéka áll rendelkezésre, különösen a mobiltelefonok számának növekedésével. Az I sorozatba tartozó objektívek a kiváló optikai teljesítmény, a kiemelkedő használhatóság és a kis méret kiváló kombinációját nyújtják, hiszen sok fotós egy géptől és objektívtől többet vár a kép egyszerű elkészítésénél. A SIGMA termékfejlesztésben és gyártási technológiában elért tapasztalata egyre csak növekszik az 1961-es alapítás óta, és egyre kifinomultabbá válik, amióta 2012-ben a SIGMA Global Vision brand bemutatkozott. A SIGMA erre alapozva gondol a termékei minőségére, a használat közben megtapasztalható érzésre és a birtoklás nyújtotta elégedettségre. Így született meg az I sorozat.

   

  Az I sorozat a kivételes építési minőséget hozza el kompakt méretben

  Minden, az I sorozatba tartozó objektív váza teljes egészében fémből készül. A precíziósan megmunkált alumínium alkatrészek nem csak elegáns, stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem kiemelkedően jó tartósságot is nyújtanak, amely emeli a termék egészének minőségét. A külső gyűrűkkel mozgatható belső alkatrészek szintén fémből készülnek, robusztus működést biztosítva ezzel. Ezek a nagy precizitású alkatrészek a SIGMA csúcstechnológiás fémmegmunkáló technológiáival készülnek, amelyeket a SIGMA egyebek mellett a CINE LENS sorozatba tartozó termékek gyártásánál is alkalmaz, hogy az operatőrök számára az élvezetes használatot tapintható, ergonomikus érzés kísérje. Amiben az I sorozat többet nyújt, az az, hogy ezt a magas építési minőséget egy tenyérbe simuló, kompakt méretű készülékházzal párosítja. A SIGMA 17mm F4 DG DN | Contemporary objektív az egyik legkisebb objektív a sorozaton belül. Vele és más, az I sorozatba tartozó objektívekkel könnyen kialakítható egy figyelemreméltóan kompakt fotós rendszer, amely nemcsak könnyű, hanem kis helyen is elfér.

   

  Mágneses fém objektív sapka

  Az I sorozatú objektívek a hagyományos mellett egy speciális mágneses objektívsapkával kerülnek forgalomba*. Ez az egyedi objektívsapka mágnesesen csatlakozik az objektív frontlencséje elé. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az alaposan megmunkált objektívsapka a pont az I sorozaton.

  *Kivéve SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary

   

  Főbb jellemzők

   

  - Optikai felépítése: Objektív felépítése: 9 lencsetag 8 csoportban, 2 SLD és 3 aszférikus lencsetaggal

  - Belső élességállítás

  - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

  - Léptetőmotor

  - Kompatibilis az objektív torzítás korrekció funkcióval

  *Ez a funkció csak a támogatott fényképezőgépeken érhető el. Az elérhető korrekciós lehetőségek listája a fényképezőgép típustól függően változhat.
  * Amennyiben a fényképezőgép rendelkezik objektív korrekció funkcióval, és azt a menüben BE/KI (ON/OFF) állásba lehet kapcsolni, az összes korrekció funkciót BE/AUTO (ON/AUTO) állásba kell állítani!

   

  - Támogatja a DMF és az AF+MF funkciókat

  - Kompatibilis az AF-segéd funkcióval (csak Sony E-bajonett esetén)

  - Szuper-többrétegű bevonat

  - Rekeszgyűrű

  - Fókuszmód kapcsoló

  - Választható lineáris és nemlineáris fókuszgyűrű beállítás (csak L-bajonett esetén)

  - Szirom alakú napellenző (LH576-03)

  - Mágneses fém objektív sapka (LCF55-01M)

  - Por és fröccsenő víz ellen védő bajonett

  - Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval (külön megvásárolható / csak az L bajonetthez)

  - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  - 7 lekerekített lamellás diafragma

  - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

 • Kompatibilitás:Sony
  Típus:Makró objektív
  Gyújtótávolság:17 mm
  Maximális rekesz:f/4
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:9 lencsetag / 8 csoport
  Látószög:103,7°
  Minimum fókusztávolság:0,12 m
  Nagyítás:0,28x
  Íriszlamellák száma:7
  Szűrő méret:55 mm
  Átmérő:64 mm
  Hosszúság:50,8 mm
  Tömeg:370 g
  Garancia:3 év
  • Sigma 17mm F4 DG DN Contemporary objektív, Sony fényképezőgépekhez
  • Mágneses fém objektív sapka (LCF55-01M)
  • Szirom alakú napellenző (LH576-03)
  • Objektív sapka (LCF-55 Ⅲ)
  • sapka (LCR Ⅱ)
  • Kezelési útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS