Sigma 16-28mm f/2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 16-28mm f/2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

369 900 Ft
Sigma
s206965/00214593

- Objektív felépítés: 16 lencsetag 11 csoportban 5 FLD és 4 aszférikus taggal
- Belső élességállítási rendszer
- Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással
- Kompatibilis a frontlencse elé tehető szűrőkkel (Φ72 mm)
- Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás
- Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

  • Sigma 16-28mm f/2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

     

    Az SIGMA 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary objektív teljes full-frame lefedettséggel rendelkezik, és ötvözi a kivételes optikai minőséget, a fix F2.8-as nagy fényerejét és a masszív, mégis könnyű kialakítást. Ezáltal új lehetőségeket kínál az L-bajonettes és Sony E-bajonettes rendszereket használó fotósoknak, akik kompakt készletben szeretnének professzionális eredményeket elérni. A 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary objektív kiválóan korrigálja a geometriai torzításokat, ami elengedhetetlen a nagy látószöget igénylő feladatokhoz. Öt FLD elemmel és négy aszférikus lencsetaggal rendelkezik, amely minimális aberráció mellett optimális képminőséget biztosít. Az objektív belső zoommechanikája miatt a hossza állandó marad a teljes zoomtartományban, ezáltal kiegyensúlyozott hatást keltve. Emellett a belső zoommechanizmusnak köszönhetően a tömegközéppontja nagyjából állandó marad, így tökéletesen használható gimbalon. Az objektív előlapi menete megkönnyíti a szűrők használatát.

    Ez az objektív rendkívül kompakt méretű, mindössze 450 gramm súlyú és 100,6 mm hosszú*, így nagyon praktikus eszköz, könnyen hordozható mindennapos használatra. Különösen vonzó tájképek, esküvők és utazások dokumentálásához, ahol fontos a könnyű hordozhatóság.

    A SIGMA 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary objektív könnyű, sokoldalú és rendkívül felhasználóbarát, és szabadságot nyújt a fotósoknak a nagy látószögű fotózásban.

     

    *Az adatok a L-bajonettes verzióra vonatkoznak

     

    Kompromisszummentes optikai teljesítmény kompakt kialakításban

    A legújabb optikai tervezési technológiával optimalizált 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary egy nagy teljesítményű optika, amely kompakt mérete ellenére kivételes képminőséget biztosít. A két nagy átmérőjű aszférikus lencsetag és az öt ideális elrendezésű FLD üvegelem (amelyek jellemzői a fluorit tulajdonságait tükrözik) könnyű és kompakt objektívet alkotnak, miközben hatékonyan csökkentik a laterális és az axiális, illetve hosszirányú kromatikus aberrációt, amelyek gyakran rontják más ultranagy látószögű objektívek képminőségét. Az objektív a modern fényképezőgépek fejlett digitális korrekciós képességeit is kihasználja, hogy ilyen kis méretben ilyen lenyűgöző képminőséget tudjon elérni.

    A fix F2.8-ás legnagyobb fényerő kis mélységélességet biztosít a fókuszon kívüli területek elmosódásához, ami különösen hasznos közeli felvételek készítésekor. A bokeh a kilenc lekerekített lamellának köszönhetően sima és körkörös, ami azt jelenti, hogy a háttér soha nem vonja el a figyelmet a fókuszban lévő témáról.

    A SIGMA mindent megtett a tubus belsejében visszaverődő fényből eredő szellemkép képződés és a becsillanások ellen is. A Super Multi-Layer Coating (többrétegű bevonat) biztosítja, hogy a 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary még a legnehezebb ellenfényes környezetben is ütős, kontrasztos eredményt produkáljon.

     

    Nagyobb szabadságot és használhatóságot kínáló kényelmes méret

    Az új 16-28 mm-es objektív elülső szűrőmenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a természetes szürke (ND) szűrők és polárszűrők könnyebb felszerelését. Ez különösen hasznos a tájfotósok és a filmesek számára.

    A 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary autofókusza a léptetőmotornak köszönhetően gyors és csendes, így ideális a csendes környezetben történő fényképezéshez és videózáshoz.

    A belső zoommechanizmus lehetővé teszi, hogy az objektív a teljes zoomtartományban azonos hosszúságú maradjon, és az egyensúlyi pont szinte egyáltalán ne változzon. Az így kapott stabilitást mindenki értékelni fogja, aki az objektívet gimballal, kézben tartott vagy vlog stílusú videofelvételekhez szeretné használni. A belső zoom mechanizmus is nagyban hozzájárul az objektív kedvező fizikai méreteihez: 100,6 mm-es hosszával, 77,2 mm-es átmérőjével és mindössze 450 g* tömegével méretben vetekszik a gyengébb, F4-es fényerejű nagylátószögű zoomokkal.

    A kompaktF2.8 zoom sorozat

    A SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary objektívvel párosítva a fotósok mindössze két objektívvel képesek lefedni a teljes tartományt az ultranagy látószögtől a közepes teléig. A mindössze 920 g-os együttes tömegük egy rendkívül sokoldalú, állandó, F2.8-as fényerő mellett kínál kompakt objektívrendszert.

    * a méret és tömeg adatok az L-bajonettes verzióra vonatkoznak

     

    Kivételes építési minőség intuitív ergonómiával


    Az objektív speciálisan összeválogatott könnyű anyagokból, többek között olyan hőstabil műanyagból készült, aminek a kőtágulása hasonló az alumunium hőtágulásához. Ez lehetővé teszi, hogy az objektív olyan szituációkban is tökéletesen teljesítsen, ahol nagyok a hőmérsékleti különbségek, hiszen a műanyag és az alumínium alkatrészek mérete azonos ütemben változik.

    Az egyes alkatrészek pontosságát és a késztermék egyszerű szépségét a SIGMA munkatársainak kézműves munkája és szakértelme, a vállalat páratlan gyártási technológiája és a SIGMA egyetlen gyártási bázisán, a japán Aizuban végzett szigorú minőségellenőrzés teszi lehetővé.

    A kompakt és könnyű 16-28mm F2.8 DG DN | Contemporary objektív egy kifinomult, de sokoldalú fényképészeti eszköz, amely a fotósoknak és filmeseknek a hordozhatóság és a teljesítmény tökéletes ötvözetét kínálja.

     

    További jellemzők:

    - Objektív felépítés: 16 lencsetag 11 csoportban 5 FLD és 4 aszférikus taggal

    - Belső zoom

    - Belső élességállítási rendszer

    - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

    - Léptetőmotor

    - Kompatibilis a frontlencse elé tehető szűrőkkel (Φ72 mm)

    - Kompatibilis az objektív torzítás korrekcióval

    *Ez a funkció csak a támogatott fényképezőgépeken érhető el. Az elérhető korrekciók illetve az automatikus korrekció elérhetősége fényképezőgép típustól függően eltérő lehet.
    * Azokon a fényképezőgépeken, ahol az optikai hibák korrekciója a fényképezőgép menüjében be- illetve kikapcsolható, ott állítsa ezt a beállítást 'ON' (AUTO) állásba.

     

    - Szuper-többrétegű bevonat

    - Fókuszmód kapcsoló

    - Támogatja az átkapcsolást az élességállító gyűrű lineáris és nonlineáris állása között (kizárólag L-bajonett esetén)

    - DMF és AF+MF támogatás

    - Szirom alakú napellenző (LH756-01)

    - Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás

    - Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval (külön kapható; kizárólag L-bajonetthez)

    - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

    - Minden egyes objektív átmegy a SIGMA saját fejlesztésű MTF mérési rendszerén

    - 9 lekerekített lamellás diafragma

    - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett


     

  • Típus:Fix objektív; Ultra nagylátószögű zoom
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés: 16 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:107,0°-75,4°
    Minimum fókusztávolság:0,25 m
    Nagyítás:0,18x
    Szűrő méret:72 mm
    Átmérő:77,2 mm
    Tömeg:450 g
  • Sigma 16-28mm f/2.8 DG DN Contemporary objektív Sony fényképezőgépekhez

    Szirom alakú napellenző (LH756-01),

    objektívsapka (LCF-72 III),

    hátsó kupak (LCR II)

    Használati útmutató 

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS