JOBY GorillaPod Mobile Rig - Tennofoto.hu

JOBY GorillaPod Mobile Rig (készleten)

34 900 Ft
Joby
JB01524-BWW

- Rugalmas gömb- és foglalatú szegmentált lábak
- Az állvány körbetekerheti a tárgyakat
- 2 x GorillaPod kar a tartozékokhoz
- Fekvő és álló telefonforgatás
- 2 x 1/4"-20 csatlakozók

  • JOBY GorillaPod Mobile Rig

    Emeld magasabb szintre élő közvetítéseidet, YouTube-tartalmaidat a JOBY GorillaPod Mobile Rig segítségével. Teljesen új, egyedi szabadalommal rendelkező Gorillapod lábakkal rendelkezik, melyet gyorsan körbetekerhetsz egy közlekedési tábla oszlopán, egy faágon, vagy bármilyen hasonló alakú tárgy részén. így egyedi szögekből filmezhetsz okostelefonoddal.

    A mellékelt tartóhoz rögzíthető okostelefon, amely két 1/4"-20-as csatlakozóval rendelkezik két további rugalmas GorillaPod karhoz. Mindegyik kar 1/4"-20 csatlakozókban végződik.

    Kifejezetten a legújabb iPhone- vagy Android -telefonok tulajdonosainak készült.  Koncentrálj csak a kreatív énedre, a tökéletes hangfelvételről ás a jó megvilágításról a Joby gondoskodik!

    A GripTight PRO 2 telefon tartóval függőlegesen és vízszintesen is tarthatod a telefont, a GorillaPod alap pedig lehetővé teszi, hogy markolatként megragadd, vagy bármire rátekerd vagy felállítsd a rugalmas állványt. A hibátlan bőrszínről a színpontos, szabályozható Beamo Mini LED -es lámpa gondoskodik, amely Bluetooth vezérelhető.

    Bátran alkoss és szórakozz! Minden nap válaszd ki a szett aznapi kedvenc elemeit és kombináld őket bártan: pl ha leveszed a GripTight PRO 2 telefontartót használhatsz egy kisebb tükör nélküli kamerát ugyanazon a GorillaPod állványon.

    A mobiltelefonokhoz (TRRS) és a fényképezőgépekhez (TRS) való audio kábel és az Apple MFI által minősített lighting csatlakozó is a szett része. Ez a  tökéletes megoldás minden influencer számára.

     

    Műszaki Adatok

    Súly: 0,54 kg

    Eszközök: Akció videokamera, vaku és LED, nagy telefon, mikrofon (hidegpapucs), tükör nélküli, kis telefon

    Csatlakozás: 1/4'', Okostelefon bilincs

    Anyag: Alumínium, ABS műanyag, TPE, cink-alumínium, TPU, Hytrel®, poliuretán

    Méretek: 33 x 12 x 8 cm

    Szín: Fekete piros

     

  • JOBY GorillaPod Mobile Rig

    GripTight ™ PRO 2 telefon tartó

    Használati útmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS