Joby GripTight GorillaPod MagSafe IPhone 12 tripod - Tennofoto.hu

Joby GripTight GorillaPod MagSafe IPhone 12 tripod

29 800 Ft
Joby
JB01753-BWW

Akció érvényessége: 2023.12.23 -ig vagy a készlet erejéig.

- Gyors rögzítés bármely iPhone 12 típushoz MagSafe technológiával
- 360°-os elforgatás a horizontális & vertikális módok között
- Mindegy, hogy útjelző tábla, faág, vagy vagy kerítésoszlop, a Gorillapod kialakításának köszönhetően bárhová biztonságosan feltekerhető

  • Joby GripTight GorillaPod MagSafe IPhone 12 tripod

     

    Ha van egy szuper iPhone 12 telefonod, akkor  van hozzá egy jó hírünk. Kifejezetten ehhez a típushoz készült a  JOBY® GripTight ™ MagSafe telefon tartó, melyet egy GorillaPodhoz vagy más  1/4"-20 menetes állványhoz rögzítve, majd az iPhone 12-t a MagSafe lemezhez.csatlakoztatva már indulhat is a tartalomkészítés.

    Használható kamerákkal, lámpákkal, hangszórókkal és bármilyen más, legfeljebb 1 kg súlyú felszereléssel, amely kompatibilis a szabványos 1/4"-20 csavaros rögzítéssel. 

    Ez az innovatív tartó rendkívül gyorsan használható, lehetővé téve a mobilos tartalom alkotók számára, hogy gyorsabban és könnyebben hozzá tudják adni telefonjukat a JOBY termékek ökoszisztémájához. A hibrid tartó segítségével kétféle üzemmódot választhatsz: egyenesre csavart fülekkel a mágnesé a fő szerep és kihasználhatod az extra gyorsaságot. Ha a füleket előre csavarod, akkor pedig olyan biztonságot kapsz a telefonod megtartásában, amit csak a JOBY termékek képesek nyújtani. A tartó 360 ° -ban forog, így gyorsan válthatsz fekvőből álló pozícióba. A rögzítési pontoknál GorillaPod® karok hozzáadásához egy egész riget is építhetsz Beamo ™ LED lámpákkal és Wavo ™ mikrofonnal. A szabványos ¼-20 ”-os rögzítéssel a GripTight Mount MagSafe és az 1K GorillaPod tökéletes csapat együtt az igazi ''Ragadd meg!, Tekerd rá! Állítsd fel!'' élményért Amikor nem használod, a tartó zsebben vagy a táskádban is elfér.

    A Joby GorillaPod 1K Flexible Mini-Tripod , amely rendkívül sokoldalúan támogatja felszerelését, több részből álló lábakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy tárgyak köré tekerje, és egyenetlen talajon való használatra igazítsa.  A 25,6 cm magasságú és 200 gramm súlyú állvány különösen kompakt felépítése megkönnyíti a tárolást vagy szállítást.

    Az instabil felületeken való tapadás és stabilitás javítása érdekében a GorillaPod 1K bizonyos területeken gumírozottak. Az állvány többi része rozsdamentes acélból és szabadalmaztatott ABS műanyagból készült, amelyet a tartósság és a stabil teljesítmény biztosítására terveztek. A rögzítéshez egy 1/4"-20-as csavarral ellátott állvány közvetlenül a felszereléssel együtt használható.

     

    Termékjellemzők:

    Súly: 0.22 kg

    Csatlakozás Típusa: mágneses

    Anyaga: acél, ABS Plastic, Rare Earth Magnets, Silicone, TPE

    Méretek: 5 x 6 x 36 cm

    Szín: Fekete

    A Termék Tartalma: Phone Clamp, GorillaPod

     

  • Kompatibilis:okostelefonokhoz
    Forgatás:360° Panoráma
    Csatlakozás:1/4″-20 standard tripod csatlakozás
    Állvány típusa:Könnyű; Mini; Utazó
    Anyaga:ABS Plastic; acél; szilikon; termoplasztikus elasztomerek (TPE)
    Tömeg:220 g
    Terhelhetőség:10000 g
    Lábrögzítés:nincs adat
    Állíthatóság / Lábtagok száma:3 lábtag
    Garancia:2 év
  • Joby GripTight Telefon tartó MagSafe

    Joby GorillaPod 1K Kit háromlábú állvány

    Használati útmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS