JOBY GorillaPod Creator Kit (BBY) - Tennofoto.hu

JOBY GorillaPod Creator Kit (BBY)

29 990 Ft
Joby
JB01729-BWW

1 kg súlyig terhelhető
Vízszintesen és álló formátumba is átforgatható
A GorillaPod rugalmas lábai rögzíthetőek útjelzőtáblára, faágra, stb...
Kiváló remegés mentesség a Rycote® Duo-Lyre® rezgéscsillapítóval

  • JOBY GorillaPod Creator Kit (BBY)

    Egy szett, amely  a vloggereknek, YouTubereknek és TikTok-ot is használóknak segít minőségben előre lépni a csatornáikon, a hangminőséget is beleértve.

    A szett tartalmazza a GorillaPod 1K állvány, ezt egészíti ki a GripTight ™ okostelefon tartó és a Wavo ™ mobilhoz való mikrofon. A GorillaPod állvány használható markolatnak, ha összecsukod a lábait, de bármilyen irányba tekerhető és állítható is minden lába egyesével, így tereptárgyakra rögzítheted, faágra, útjelzőtálára, vagy egyenetlen talajon is könnyen vízszintbe állíthatod. A profi telefon tartó pedig lehetővé teszi, hogy megtaláld a tökéletes szöget akár vízszintesen, akár függőlegesen is szeretnéd tartani a telefont. A tetején elhelyezett Wavo Mobile mikrofon pedig sokkal jobb hangminőséget tesz lehetővé, mint a telefon belső hangja.

    Youtube, Insta, Tiktok, mindegy milyen csatornára szeretnéd feltölteni az általad létrehozott médiatartalmakat, a Joby  GorillaPod Creator Kitet bárhová magaddal viheted! 

     

    Műszaki Adatok

    - Súly: 025 kg

    - A kit Tartalmazza: GorillaPod 1K állvány, GripTight okostelefon bilincs, Wavo mobil mikrofon, sokktartó, Windjammer szélvédő, TRS kábel, TRRS kábel, Tok

    - Csatlakozás: 1/4'', Okostelefon bilincs

    - Anyag: Alumínium, ABS műanyag, TPE, cink-alumínium, TPU, Hytrel®, poliuretán

    - Méretek: 7 x 8,1 x 34,5 cm

    - Szín: Fekete

  • GorillaPod 1K Stand, GripTight Smart phone clamp, Wavo Mobile microphone, shock mount, Windjammer wind shield, TRS cable, TRRS cable, pouch

    Használati útmutató 

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS