Tokina Firin 20MM F/2 FE MF Objektiv Sony E - Tennofoto.hu

Tokina Firin 20MM F/2 FE MF Objektiv Sony E

269 900 Ft
Tokina
TK634448

Rekesz tartomány: f/2 - f/22
Gyűrűs ultrahangos AF motor
Teljes körű kézi fókuszpont felülbírálása
E-bajonettes objektív / Full-Frame formátum

 • Az auto fókusz és a bevált széles látószögű kialakítás érdekében a Tokina FiRIN 20mm f / 2 FE AF egy sokoldalú, a Full-Frame ,Sony E-mount, tükör nélküli kamerákra tovább fejlesztett objektív.

  Az ultra széles perspektívát kifinomult optikai kialakításnak köszönheti, amely három szuper-alacsony diszperziós lencsét és két aszférikus lencsét tartalmaz a kromatikus aberráció és a torzítás kiküszöbölése miatt. A többrétegű bevonatot is alkalmazták a lencse foltok és vignettálás csökkentésére a fokozott kontraszt és a színhűség növelése érdekében.

  Gyűrű alakú ultrahangos auto fókusz motorja gyors, érzékeny és pontos AF-teljesítményt biztosít a teljes körű kézi élességállítással együtt. Ezen túlmenően az elektronikus érintkezők integrálódnak a tartószerkezetbe, hogy lehetővé tegyék a távolság és a rekesznyílás információinak zökkenőmentes kommunikációját a fényképezőgép vázzal annak érdekében, hogy kompatibilis legyen a fókuszáló segédeszközök használatával, a fényképezőgép képstabilizálásán és az EVF távolságmérésével együtt.

   

  Termékjellemzők:

  -A széles látószögű elsődleges lencsét a Full-Frame szenzoros Sony E-bajonettes, tükör nélküli kamerákhoz tervezték, de az APS-C modellekkel is használható, ahol 30 mm-es ekvivalens távolságot biztosít.

  -Az f/2 maximális rekesznyílás előnyei a nehéz és alacsony megvilágítási körülmények között működnek.

  -Három szuper-alacsony diszperziós lencse segít csökkenteni a kromatikus aberrációkat és a jobb színeket és tisztaságot ad a színpontosság érdekében.

  -Két teljesen üveg precíziós, öntött aszferikus lencsetag csökkenti a torzítási rendellenességeket a torzítás minimalizálása és az általános élesség javítása érdekében.

  -A többrétegű bevonat enyhíti az objektívbe bekerülő lencse foltokat és a szellemképképződést erős fényviszonyok mellett.

  -A gyűrű alakú ultrahangos autofókusz motor és a GMR érzékelő gyors, csendes és pontos AF-teljesítményt biztosít a teljes körű kézi élességállítással.

  -A belső érintkezők a fényképezőgép vázához teljes kompatibilitást biztosítanak a távolság mérés és a rekesznyílás beállítás érdekében, hogy teljes mértékben támogassák a fényképezőgépen belüli fókuszáló segédeszközöket.
  A kilenc pengés membrán hozzájárul a kellemes bokeh minőségéhez.

   

 • Kompatibilitás:Sony E
  Típus:Fix objektív
  Gyújtótávolság:20 mm
  Maximális rekesz:f/2
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:13 lencsetag / 11 csoport
  Látószög:92°66'
  Szűrő méret:62 mm
  Tömeg:490 g
 • Tokina Firin 20MM F/2 FE MF Objektiv Sony E objektív

  Használati útmutató

  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS