Tokina Firin 20MM F/2 FE MF Objektiv Sony E - Tennofoto.hu

Tokina Firin 20MM F/2 FE MF Objektiv Sony E

Tokina
TK634448

Rekesz tartomány: f/2 - f/22
Gyűrűs ultrahangos AF motor
Teljes körű kézi fókuszpont felülbírálása
E-bajonettes objektív / Full-Frame formátum

Jelenleg nem kapható!
  • Az auto fókusz és a bevált széles látószögű kialakítás érdekében a Tokina FiRIN 20mm f / 2 FE AF egy sokoldalú, a Full-Frame ,Sony E-mount, tükör nélküli kamerákra tovább fejlesztett objektív.

    Az ultra széles perspektívát kifinomult optikai kialakításnak köszönheti, amely három szuper-alacsony diszperziós lencsét és két aszférikus lencsét tartalmaz a kromatikus aberráció és a torzítás kiküszöbölése miatt. A többrétegű bevonatot is alkalmazták a lencse foltok és vignettálás csökkentésére a fokozott kontraszt és a színhűség növelése érdekében.

    Gyűrű alakú ultrahangos auto fókusz motorja gyors, érzékeny és pontos AF-teljesítményt biztosít a teljes körű kézi élességállítással együtt. Ezen túlmenően az elektronikus érintkezők integrálódnak a tartószerkezetbe, hogy lehetővé tegyék a távolság és a rekesznyílás információinak zökkenőmentes kommunikációját a fényképezőgép vázzal annak érdekében, hogy kompatibilis legyen a fókuszáló segédeszközök használatával, a fényképezőgép képstabilizálásán és az EVF távolságmérésével együtt.

     

    Termékjellemzők:

    -A széles látószögű elsődleges lencsét a Full-Frame szenzoros Sony E-bajonettes, tükör nélküli kamerákhoz tervezték, de az APS-C modellekkel is használható, ahol 30 mm-es ekvivalens távolságot biztosít.

    -Az f/2 maximális rekesznyílás előnyei a nehéz és alacsony megvilágítási körülmények között működnek.

    -Három szuper-alacsony diszperziós lencse segít csökkenteni a kromatikus aberrációkat és a jobb színeket és tisztaságot ad a színpontosság érdekében.

    -Két teljesen üveg precíziós, öntött aszferikus lencsetag csökkenti a torzítási rendellenességeket a torzítás minimalizálása és az általános élesség javítása érdekében.

    -A többrétegű bevonat enyhíti az objektívbe bekerülő lencse foltokat és a szellemképképződést erős fényviszonyok mellett.

    -A gyűrű alakú ultrahangos autofókusz motor és a GMR érzékelő gyors, csendes és pontos AF-teljesítményt biztosít a teljes körű kézi élességállítással.

    -A belső érintkezők a fényképezőgép vázához teljes kompatibilitást biztosítanak a távolság mérés és a rekesznyílás beállítás érdekében, hogy teljes mértékben támogassák a fényképezőgépen belüli fókuszáló segédeszközöket.
    A kilenc pengés membrán hozzájárul a kellemes bokeh minőségéhez.

     

  • Kompatibilitás:Sony E
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:20 mm
    Maximális rekesz:f/2
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:13 lencsetag / 11 csoport
    Látószög:92°66'
    Szűrő méret:62 mm
    Tömeg:490 g
  • Tokina Firin 20MM F/2 FE MF Objektiv Sony E objektív

    Használati útmutató

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS