TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez

Tamron
A036SF

A csúcstechnológia és a kompakt méret a Tamron objektívek sajátossága. A tükör nélküli fényképezőgépek minősége már profi ligában versenyez, így mostantól a Sony E-bajonetthez is gyártunk 28-75 mm-es optikát.

Jelenleg nem kapható!
  • TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez


    A csúcstechnológia és a kompakt méret a Tamron objektívek sajátossága. A tükör nélküli fényképezőgépek minősége már profi ligában versenyez, így mostantól a Sony E-bajonetthez is gyártunk 28-75 mm-es optikát.

    Az A036-os modellünk full-frame és APS-C méretű szenzorral szerelt vázakhoz egyaránt használható. Nem fukarkodtunk semmivel: a tökéletes képminőséget a BBAR lencsebevonat mellett speciális tisztaságú lencsetagok garantálják; az időjárásálló optika frontlencséjét magnézium-fluorid bevonat védi, az RXD AF pedig villámgyors és alig hallható élességállítást tesz lehetővé.

    A végeredmény a könnyed, szabad fotózás élménye, ami kivételesen éles témát, krémeset elmosott hátteret, és szemet gyönyörködtető bokeh hatást ad a fotós képeihez.

    Gyors és csendes

    Tükör nélküli gépekhez terveztük
    Azzal az egyértelmű céllal láttunk neki ennek az objektívnek a megtervezéséhez, hogy a könnyű, tükör nélküli gépek felhasználóinak az igényeit elégítsük ki. Ezeknek a kicsi, kompakt méretű gépeknek az az előnye, hogy bárhová magával vihető őket az ember, bárhol előkaphatja, hogy hirtelen megörökítsen egy pillanatot. Az RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) garantálja, hogy a téma szinte azonnal élessé váljon, a fókuszmotor hangja pedig nem zavar meg semmit.


    Közeli helyeken
    Nagylátószögű beállítás esetén a közelpont távolsága mindössze 0,19 méter. A frontlencsétől számított 5,7 centiméteres távolság olyan egyedi perspektívájú képeket tesz lehetővé, amit egy kicsivel is nagyobb MOD-dal rendelkező optikával már nem tudnánk megvalósítani.

    Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén
    A frontlencse buborékalakja nem teszi lehetővé, hogy az objektívre szűrőt helyezzünk, ezért ez a lencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

    Új lehetőségek: TAP-in dokkoló
    A Tap-in dokkolóval frissíthető az objektív vezérlőszoftvere, egyedi autofókusz beállítások adhatóak meg, és testre szabhatóak az objektív egyéb funkciói is.

    Ellenáll az elemeknek
    A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

    A meglévő garancia kiterjeszthető 5 évre. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a termékét a 
    http://www.tamron.hu/garancia.html oldalon.

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Alapzoom
    Gyújtótávolság:28-75 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:15 lencsetag / 12 csoport
    Látószög:75°23’-32°11’
    Minimum fókusztávolság:0,19 m
    Nagyítás:0,34 - 0,25x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:67 mm
    Átmérő:73 mm
    Hosszúság:117,8 mm
    Tömeg:550 g
    Garancia:5 év
    • TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS