Sigma 65mm F2 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 65mm F2 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez

279 800 Ft
Sigma
s353965

- E-mount objektív/Teljes képkocka formátum
- Rekesznyílás: f/2-f/22
- Egy SLD elem, két aszférikus elem
- Szuper többrétegű bevonat
- Léptetőmotoros AF rendszer
- Por- és fröccsenésálló konstrukció

 • Sigma 65mm F2 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez

   

  A Sony E-bajonettes Sigma 65 mm f/2 DG DN Contemporary objektív stílusosan karcsú kialakítású, amely egyedülálló látómezőt kínál, ami ráadásul jól illeszkedik portrékészítéshez és a mindennapi fényképezéshez. 

  A kreatív látásmódod kiterjesztése
  Az ultra-éles I sorozatú SIGMA 65mm F2 DG DN | Contemporary. A kompakt fix tele, ami kiemelkedő fotós élményt kínál a tükör nélküli rendszerek használói számára

  A SIGMA I sorozat elhozza a kompakt, gyönyörűen megtervezett, nagy teljesítményű optikákat a tükör nélküli fényképezőgép rendszerek világába. Az első kollekció tagjaként a SIGMA bemutat egy nagy teljesítményű, mindennapi használatra szánt objektívet a Contemporary termékvonalban, ami a tükör nélküli rendszerek számára kiemelkedő feloldóképességet biztosít egy kiegyensúlyozott, kisméretű tubusban.
  A fotózás szerelmesei által régóta kedvelt és már a filmes korszakban is használt 65 mm-es objektív elérhetővé tesz a sztenderd látószögeknél egy kicsivel összenyomottabb perspektívát, ami a fotózás és a videózás terén is egy sor új, kreatív lehetőséget nyit meg. Az ultra-éles 65mm F2 DG DN | Contemporary teljesen nyitott F2 rekesz mellett is extrém sok részlet megragadására képes, miközben nagy és kerek bokeh-t rajzol.
  Mindezeken felül az I sorozat minden tagjára jellemző teljesen fém felépítés, a tapintásra is különleges dizájn, illetve a használat közben hallható hangok önmagukban is élvezetessé teszik az objektív használatát.

   

  I sorozatú Prémium Kompakt Fix a tükör nélküli rendszerek használóinak

  A SIGMA I sorozata olyan teljes képkocka méretű szenzorokhoz optimalizált objektíveket tartalmaz, amelyek mind a fotózási élmény, mind pedig a a lenyűgöző eredmények terén egy új és jobb alternatívát kínálnak a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépek használói számára.
  A tükör nélküli fényképezőgépek egyik legfőbb előnye a kisebb méret, és ez az új 24 mm-es objektív tökéletesen illeszkedik ezekhez a rendszerekhez anélkül, hogy a teljesítményből bármit is fel kellene adnia. A kiemelkedő optikai minőségnek és a kivételes hordozhatóságnak ez a kombinációja, ami a tükörreflexes fényképezőgépekkel korábban elérhetetlen volt, új lehetőségeket biztosít a jelen és a jövő generáció fotósai számára.

  Ezzel egyidőben a SIGMA azzal is tisztában van, hogy napjainkban, amikor a ilyen óriási a választék a képrögzítő eszközök terén, az emberek a fényképezőgép és az objektív kiválasztásakor többre vágynak mint egyszerűen a fotó elkészítése.
  A SIGMA 1961-es alapítása óta felépített, a fejlesztés és a képfeldolgozás terén elérhető technológiai kiválósága a SIGMA Global Vision 2021-es bevezetésével egy következő szintre lépett. Ezt alapként felhasználva a SIGMA fejlesztői gondosan mérlegelték, hogy a fotósok miként használják és élvezik az objektívjeiket, illetve azok fejlett funkcionalitását, és ezeket mind figyelembe véve megszületett az I sorozat.  Több, precíziós aszférikus öntött üveg lencsetag felhasználásával

  A magas hőmérsékleten nagy nyomással készülő öntött üveg lencsetagok felülete rendkívüli precizitást igényel. A SIGMA által használt rendkívül precíz öntvények felületének pontatlansága ±5 nanométeres (0.000005 mm) vagy kisebb. A nagy precizitású aszférikus öntött üveg lencsék a torzítások korrekciója mellett segítenek a kompakt méret elérésében is.

   

  Az I sorozat kivételes építési minősége egy kompakt méretben

  Minden I sorozatú objektív kizárólag fém felépítésű. A precízen kialakított alumínium alkatrészek nem csak a tubus külső megjelenését dobják fel, de kiemelkedő tartósságot kölcsönöznek a terméknek, növelve az objektív minőségét. A fém alkatrészek a robusztusabb kialakítás érdekében olyan belső struktúráknál is megjelennek, amelyek a gyűrűk elforgatásakor mozognak. Ezek a nagy precizitású komponensek a SIGMA csúcsteljesítményű fémmegmunkáló technológiájával lettek kialakítva, amit a SIGMA a profi videográfusok által kedvelt cine objektívek gyártásakor is használ. Ezek az alkatrészek adják azt a különleges semmihez sem hasonlítható érzést, ami miatt a fotósok újra és újra elő akarják venni, hogy használhassák. A 45mm F2.8 DG DN | Contemporary és a 24mm F3.5 DG DN | Contemporary objektívek közel azonos külső méretek mellett az 55 mm-es szűrőkön is osztozhatnak. Az együttesen mindössze 440 g-os* tömegű páros jól használható egy nagy teljesítményű mégis kompakt fényképezőgép rendszer részeként tökéletes megoldást nyújtva egy sor szituációban.

  Mágneses fém objektívsapka

  Az I sorozatba tartozó objektívekhez egy mágneses objektív sapka is jár a hagyományos, műanyag változat mellé*. Ez az egyedi kiegészítő mágneses elven csatlakozik az objektív front lencséjéhez. Nem túlzás azt állítani, hogy az aprólékosan kidolgozott objektív sapka teszi fel a pontot az I-re.

   

  Tulajdonságok

  - Optikai felépítés: 12 lencsetag 9 csoportban, 1 SLD üveg és 2 aszférikus lencsetaggal

  - Belső élességállítás

  - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

  - Léptetőmotor

  - Kompatibilis az objektív torzítás  korrekcióval

  *A funkció csak a támogatott fényképezőgépekkel érhető el. Az elérhető korrekciók listája a fényképezőgép típustól függően eltérő lehet.
   

  - Por és fröccsenő víz ellen védő bajonett kialakítás

  - Szuper-többrétegű bevonat

  - Rekeszgyűrű

  - Fókuszmód kapcsoló

  - Napellenző

  - Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval (külön megvásárolható / csak az L bajonetthez elérhető)

  - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  - Támogatja a DMF, AF+MF funkciókat (csak Sony E bajonett esetén)

  - 9 lekerekített lamellás diafragma

  - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

   

 • Kompatibilitás:Sony
  Típus:Fix objektív; Ultra teleobjektív
  Gyújtótávolság:65 mm
  Maximális rekesz:f/2
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:12 lencsetag / 9 csoport
  Látószög:36,8°
  Minimum fókusztávolság:0,55 m
  Nagyítás:0,15x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:72 mm
  Hosszúság:76,7 mm
  Tömeg:405 g
  Garancia:2 év
  • Sigma 65mm F2 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez
  • Mágneses fém objektívsapka
  • Napellenző 
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS