Sigma 24mm F3.5 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 24mm F3.5 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez

Sigma
s404965/00214585

- Rekesznyílás: f3,5
- 10 lencsetag 8 csoportban,
- szűrő: 55 mm
- Beépített szirom alakú napellenző
- Por és fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott bajonett
- Szuper-többrétegű bevonat

Jelenleg nem kapható!
 • Sigma 24mm F3.5 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez

   

  A Sigma 24 mm-es f/3.5 DG DN Contemporary ultraszéles látószögű objektív megalkotása során a hordozhatóságra helyezett hangsúlyt a gyártó. Sokoldalú és rendkívül kompakt, amely számos fényképezési feladathoz kiválóan alkalmas. 

  Az igazán hordozható, nagy látószögű fix tükör nélküli gépekre

  Az I sorozatú SIGMA 24mm F3.5 DG DN | Contemporary objektív kivételes részletgazdagságot és gyönyörű bokeh hatást biztosít. Engedd szabadjára a képzeleted ezzel a hihetetlen nagy látószögű, tükör nélküli rendszerekhez készült fix objektívvel

  A SIGMA I sorozat elhozza a kompakt, gyönyörűen megtervezett, nagy teljesítményű optikákat a tükör nélküli fényképezőgép rendszerek világába. Az első kollekció tagjaként a SIGMA bemutat egy 24 mm-es nagy látószögű fix objektívet a Contemporary termékvonalban, ami kiemelkedő hordozhatóságot és sokoldalúságot biztosít. A teljesen új 24mm F3.5 DGDN | Contemporary objektív a 45mm F2.8 DG DN | Contemporary objektívhez hasonlóan kompakt kialakítást kapott. Kis mérete ellenére a teljesítményben nem kell kompromisszumot kötni, hiszen nagy felbontású, teljes képkocka méretű szenzorral szerelt vázakon is képes a legapróbb részletek rögzítésére is. A rendkívül kicsi, 10 cm körüli minimum tárgytávolság és az 1:2 leképezési arány lehetővé teszi, hogy a fotós sokkal szabadabban, a téma és az objektív közötti távolságon való aggódás nélkül dolgozhasson A fotózás élménéyét a robusztus és stílusos I sorozatú objektívek külső kialakítása teszi teljessé. A 24mm F3.5 DG DN | Contemporary egy sokoldalú fix, ami kiterjeszti a fotós kreatív látásmódját.

   

  Gyönyörű részletek és bokeh minden témánál

  A 24mm F3.5 DG DN | Contemporary képközéptől a kép szélekig elérhető magas feloldóképessége minden rekesznél tökéletes élességet biztosít a kép teljes felületén a nagy látószögű fotózás során. A rendkívül kicsi, 10 cm körüli minimum tárgytávolság és az 1:2 maximális leképezési arány lehetővé teszi, hogy a fotós sokkal szabadabban kezelhesse a témát függetlenül attól, hogy távoli tájat vagy kisebb közeli témát akar megörökíteni. A vonzó bokeh hatáson túl közel tökéletes kört alkotó életlen fényköröket rajzol még a kép szélei mentén is. Ez segít olyan közeli képeket alkotni, ahol az éles téma leválik az elmosott háttérről. Az objektív a legújabb optikatervezési tudással, kimondottan a tükör nélküli rendszerekhez optimalizálva készült. Ennek részét képezik a fejlett feldolgozási technológiával készülő precíziós, aszférikus öntött üveg lencsetagok, és az extra alacsony szórású (SLD) illetve magas törésmutatójú üveg lencsetagok is. Ezek együtt lehetővé teszik a kompakt kialakítás és a kiemelkedő optikai teljesítmény kombinálását. Ehhez jön hozzá a rendkívül finom élességállítási rendszer, ami egy csöndes és gyors léptetőmotor köré lett tervezve, ami ideálissá teszi a 24mm F3.5 DG DN | Contemporary objektívet a videósok számára is.

  Több, precíziós aszférikus öntött üveg lencsetag felhasználásával

  A magas hőmérsékleten nagy nyomással készülő öntött üveg lencsetagok felülete rendkívüli precizitást igényel. A SIGMA által használt rendkívül precíz öntvények felületének pontatlansága ±5 nanométeres (0.000005 mm) vagy kisebb. A nagy precizitású aszférikus öntött üveg lencsék a torzítások korrekciója mellett segítenek a kompakt méret elérésében is.

   

  Az I sorozat kivételes építési minősége egy kompakt méretben

  Minden I sorozatú objektív kizárólag fém felépítésű. A precízen kialakított alumínium alkatrészek nem csak a tubus külső megjelenését dobják fel, de kiemelkedő tartósságot kölcsönöznek a terméknek, növelve az objektív minőségét. A fém alkatrészek a robusztusabb kialakítás érdekében olyan belső struktúráknál is megjelennek, amelyek a gyűrűk elforgatásakor mozognak. Ezek a nagy precizitású komponensek a SIGMA csúcsteljesítményű fémmegmunkáló technológiájával lettek kialakítva, amit a SIGMA a profi videográfusok által kedvelt cine objektívek gyártásakor is használ. Ezek az alkatrészek adják azt a különleges semmihez sem hasonlítható érzést, ami miatt a fotósok újra és újra elő akarják venni, hogy használhassák. A 45mm F2.8 DG DN | Contemporary és a 24mm F3.5 DG DN | Contemporary objektívek közel azonos külső méretek mellett az 55 mm-es szűrőkön is osztozhatnak. Az együttesen mindössze 440 g-os* tömegű páros jól használható egy nagy teljesítményű mégis kompakt fényképezőgép rendszer részeként tökéletes megoldást nyújtva egy sor szituációban.

  Mágneses fém objektívsapka

  Az I sorozatba tartozó objektívekhez egy mágneses objektív sapka is jár a hagyományos, műanyag változat mellé*. Ez az egyedi kiegészítő mágneses elven csatlakozik az objektív front lencséjéhez. Nem túlzás azt állítani, hogy az aprólékosan kidolgozott objektív sapka teszi fel a pontot az I-re.

   

  Tulajdonságok

  - Objektív felépítése: 10 lencsetag 8 csoportban, 1 SLD és 3 aszférikus lencsetaggal

  - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

  - Léptetőmotor

  - Kompatibilis az objektívbe épített optikai korrekciókkal

  *A funkció csak a támogatott fényképezőgépekkel érhető el. Az elérhető korrekciók listája a fényképezőgép típustól függően eltérő lehet.
   

  - Por és fröccsenő víz ellen védő bajonett kialakítás

  - Szuper-többrétegű bevonat

  - Rekeszgyűrű

  - Fókuszmód kapcsoló

  -Szirom alakú napellenző

  - Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval (külön megvásárolható / csak az L bajonetthez elérhető)

  - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  - Támogatja a DMF, AF+MF funkciókat (csak Sony E bajonett esetén)

  - Belső élességállítás

  - 7 lekerekített lamellás diafragma

  - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

   

 • Kompatibilitás:Sony E
  Típus:Fix objektív; Ultraszéles látószögű
  Gyújtótávolság:24 mm
  Maximális rekesz:f/3,5
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:10 lencsetag / 8 csoport
  Látószög:84.1°
  Minimum fókusztávolság:0,11 m
  Nagyítás:0,5x
  Íriszlamellák száma:7
  Szűrő méret:55 mm
  Átmérő:64 mm
  Hosszúság:50,8 mm
  Tömeg:230g
  Garancia:2 év
  • Sigma 24mm F3.5 DG DN Contemporary objektív SONY fényképezőgépekhez
  • mágneses fém objektívsapka
  • Napellenző 
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS