Sigma 24mm F1.4 DG HSM Art objektív Sony DSLR fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 24mm F1.4 DG DN Art objektív Sony fényképezőgépekhez

Sigma
s405965

- 17 lencsetag 14 csoportban
- Φ72mm
- nagy látószögű gyújtótávolsággal és lenyűgözően gyors rekesznyílással rendelkezik
- Két FLD elem és egy SLD elem

Jelenleg nem kapható!
  • Sigma 24mm F1.4 DG DN Art objektív Sony fényképezőgépekhez

    A népszerű, nagy látószögű gyújtótávolsággal és lenyűgözően gyors rekesznyílással rendelkező Sigma 24 mm f/1.4 DG DN Art objektív azt a professzionális minőséget nyújtja, amelyről a Sigma Art termékcsaládja híres. A tájképekhez, építészethez, utcai jelenetekhez, asztrofotózáshoz és egyebekhez jól illeszkedő objektív fejlett optikai és mechanikai kialakítással rendelkezik, amely hihetetlen élességet és általános teljesítményt kínál. A teljes képkockás tükör nélküli kamerákhoz tervezett optika olyan új funkciókat kínál, amelyek különösen hasznosak az asztrofotósok és az éjszakai tájképi fotózások számára.

     

    Csodálatos eredmények, bárhol, bármikor
    Egy asztrofotós objektív mindennapi használatra
    Az Art sorozatú objektívek lenyűgöző ereje egy kompakt vázban: Fedezze fel a „24mm F1.4” sokoldalúságát a SIGMA-val

    A rendkívül nagy, F1,4-es fényerővel, az optikai aberrációk kiemelkedő mértékű csökkentésével, valamint az átgondolt funkciók sokaságával a SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art lehetővé teszi a fotósok számára, hogy lélegzetelállítóan tiszta képeket készítsenek a legnehezebb fényviszonyok között is. A sokoldalú, 24 mm-es látószög és az F1,4 maximális fényerő miatt ez az objektív tökéletes választás minden lehetséges helyzetre, a beltérben készített alkalmi pillanatképektől az építészeti fotókon át az éjszakai asztrofotózásig. A dedikált tükör nélküli vázakhoz tervezett optikai kialakításnak köszönhető kiemelkedő képminőség mellett az egyes üveg lencsetagok optimális felhasználása lehetővé tette az optikai aberráció, például a képátlóval megegyező irányú kóma hatékony csökkentését, úgy, hogy közben az objektív kompakt és könnyű maradhasson. Az olyan kiegészítő funkciók, mint az elülső szűrőmenet, a hátsó szűrőtartó, és az olyan hasznos gombok, mint az újonnan bevezetett MFL (Manual Focus Lock) kapcsoló, tovább bővítik az objektív lehetőségeit és sokoldalúságát. A SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art egy asztrofotós objektív tudását és élményét hozza el a hétköznapi helyzetekbe.

     

    Széles látószög és asztrofotó-szintű optikai teljesítmény

    A SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art fantasztikus optikai teljesítményét a 14 csoportban elhelyezett 17 lencsetag, köztük két FLD, egy SLD és négy aszférikus üveg lencsetag optimális elrendezése biztosítja. A fényképezőgép által nem korrigálható optikai aberrációk, például a képátlóval megegyező irányú kóma sikeres csökkentése hozzájárul az objektív tiszta és pontos pontszerű képvisszaadási képességeihez a kép minden részén. A legmodernebb optikai kialakítás minimalizálja az egyéb kellemetlen effektusokat, mint például a szellemképek vagy a becsillanások, és a Super Multi-Layer Coating és a Nano Porous Coating (NPC) alkalmazásával a SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art még ellenfényben és a maximális rekeszérték közelében is látványos képeket eredményez. Tiszta és részletgazdag képeket képes készíteni bármilyen helyzetben, így ez az objektív ideális mindennapi használatra, valamint olyan technikailag igényes műfajokban, mint az asztro-, táj- és építészeti fotózás. Tapasztalja meg a SIGMA Art F1.4 termékcsalád egyik legsokoldalúbb objektívjének teljesítményét és élményét.

     

    F1.4 fényerejű objektívnek kompakt, nagy látószögűnek hihetetlen

    A SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art kompakt, hordozható és könnyen kezelhető vázban nyújtja ragyogó optikai teljesítményét. Az egyes alkatrészek optimális elhelyezésének, az összetett aszférikus üvegelemek használatának, a rövid bázistávolság által biztosított szabadságnak és a minden egyes grammért folytatott ádáz küzdelemnek köszönhetően az objektív széles látószöge és nagy maximális rekesznyílása ellenére meglepően kis méretű és súlyú, anélkül, hogy optikai tulajdonságai bármilyen kompromisszumot szenvednének. Kézreálló méreteivel a 24mm F1.4 DG DN | Art könnyen és kényelmesen használható bármilyen helyzetben, az utazástól az utcai fotózáson át az éjszakai fotózásig. A 24 mm-es gyújtótávolság széles látószöge megkönnyíti, hogy mindent bele lehessen venni a képbe anélkül, hogy a téma fókusza elveszne - ideális egyéni vagy csoportos portrékhoz és dokumentarista fotózáshoz. A SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art végtelen lehetőségeket nyit meg mindenki számára, aki értékeli a nagy optikai teljesítményt, a sokoldalúságot és a kényelmet, a profi fotósoktól kezdve a nagy látószögű objektívek új felhasználóinak.

     

    Kiváló építési minőség számos hasznos funkcióval
    Az új MFL (Manual Focus Lock - manuális fókuszgyűrű rögzítő) kapcsoló

    Az új MFL funkció lehetővé teszi az élességállító gyűrű lekapcsolását. Ha az MFL kapcsoló „LOCK” állásban van, akkor a fókuszgyűrű nem működik. Asztrofotózás esetén a tárgytól való távolság nem változik, és a kézi fókuszbeállítások elvégzése után rögzíteni kell a fókuszt. Ez meggátolja a gyűrű véletlen elmozdulását, ami életlen képeket eredményezne. A múltban a felhasználóra volt bízva, hogy kitalálja, hogyan érje el ezt, például ragasztószalaggal tartotta a fókuszgyűrűt a helyén. Ez nem volt ideális, hiszen a ragasztószalag képességei a hőmérséklet csökkenésével romlanak.
    Az MFL funkció megoldja ezt a kellemetlenséget.

     

    Egyaránt támogatja az első és hátsó szűrőket

    Az objektívhez hátsó szűrőtartó is tartozik, így a fotósok szabadon kombinálhatnak több szűrőt a legkülönfélébb fotózási helyzetekhez, hogy ultra széles látószög mellett szinte korlátlan kreatív lehetőségeket kapjanak - például egy elülső szűrővel csökkentett fényszennyezés mellett hátul lágyító szűrőt használva készíthetnek lenyűgöző, éles fotókat éjszakai tájakról, csillagos égbolttal.

    Por és fröccsenő víz ellen védett felépítés

    Az objektív por és fröccsenő víz ellen védő felépítése a víz és olajtaszító frontlencse bevonattal még zordabb körülmények között is biztosítják az objektív biztonságát és megbízható működését.

    * Bár ez a konstrukció lehetővé teszi az objektív használatát enyhe esőben, ez nem egyenlő a vízállósággal.
     

    Átgondolt funkciók

    Fókuszmód kapcsoló
    AFL gomb
    MFL (Manual Focus Lock) kapcsoló
    Rekeszállító gyűrű kapcsoló
    Rögzítő mechanika
    Rekeszgyűrű

    Az olyan átgondolt funkciók, mint a fókuszmód kapcsoló, a szabadon konfigurálható AFL gomb* és a rekeszgyűrű rögzítő kapcsoló a véletlen változtatások megakadályozására, tovább segítik az objektív intuitív és rugalmas használatát. A szirom alakú napellenző rögzítő mechanikája meggátolja a véletlen lecsúszást. A filmkészítők különösen értékelni fogják a gyors, mégis csendes, léptetőmotorral hajtott autofókuszt és a rekeszgyűrű fokozatmentesítő kapcsolóját, amely lehetővé teszi a rekesz finom szabályozását. A SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art kivételes optikai teljesítményével és kiváló építési minőségével a SIGMA a legapróbb részletekre is kiterjedő, kompromisszumok nélküli tökéletességre való törekvésének legújabb eredménye.

    * Csak a kompatibilis fényképezőgépeken. Az elérhető funkciók listája a használt fényképezőgéptől függően változhat.

     

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:24 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés: 17 lencsetag/ 14 csoport
    Látószög:84.1°
    Minimum fókusztávolság:0,25 m
    Nagyítás:0,14x
    Íriszlamellák száma:11
    Szűrő méret:72 mm
    Átmérő:75,7 mm
    Hosszúság: 97,5 mm
    Tömeg:510 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 24mm F1.4 DG DN Art objektív Sony fényképezőgépekhez
    • Tok
    • Szirom alakú napellenző rögzítéssel
      (LH782-01)
    • Objektívsapka (LCF-72 III)
    • Hátsó kupak (LCRII)
    • Igazító lap (GP-11)
    • Garancia
  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS