Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez

459 800 Ft
Sigma
578965

- Típus: Alap-zoom objektív
- Szerkezet: 15 csoport, 19 tag
- Szűrőmenet mérete: 82 mm

 • Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez

   

  Kategóriájának legjobb optikai teljesítménye

  Az F2.8 Art zoom zászlóshajó tervezésénél az elsődleges cél a kiemelkedő optikai teljesítmény elérése volt. A tükör nélküli objektívekhez tervezett optikai felépítés kihasználása mellett hat FLD (alacsony szórású) és két SLD (speciálisan alacsony szórású) lencsetagot tartalmaz. Három aszférikus lencsetag alkalmazásával ez a zoom objektív hatékonyan csökkenti az axiális kromatikus aberrációt és a szaggitális kómát, amiket utólagos képfeldolgozás során nehéz korrigálni. A kifogástalan felbontásra törekedve a kép közepétől a sarkokik kiemelkedő optikai teljesítményt és egyenletes minőséget nyújt. A Super Multi-Layer Coating (Szuper Többrétegű bevonat) mellett a Nano Porous Coating* (Nano pórus bevonat) is szerepel az alkalmazott bevonatok között. Kialakításának köszönhetően ez az objektív kevésbé hajlamos a bevágó fény okozta becsillanásra.
  A tükör nélküli fényképezőgéphez tervezett felépítés jelentősen hozzájárult a tömeg és a méret csökkenéséhez.

   

  A második „Art zoom” kimondottan a tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezve
  Kategóriájában vezető teljesítményű nagy fényerejű alap zoom objektív, ami a teljes zoomtartományon kiemelkedő felbontást kínál

  A nagy teljesítmény alapja a nagy fényerejű zoom kialakítás. Ez a hitvallás egy rendkívül magas felbontást eredményezett a 14-24mm F2.8 DG DN | Art objektív esetében, ami első volt a SIGMA tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett Art kategóriás zoom objektívek sorában. Ezt a 24-70mm F2.8 DG DN | Art, a második Art kategóriás zoom is megörökölte. Kihasználva a tükör nélküli fényképezőgépek adta lehetőségeket, az objektív mérete és tömege csökkent, miközben a teljes zoomtartományban egyenletes képminőség és felbontás jellemzi a kép közepétől a sarkokig. A legújabb tükör nélküli vázakkal és azok funkcióival való kompatibilitás teljesíti a profi és haladó amatőr fotósok legmagasabb elvárásait is, és segíti őket a legkülönfélébb fotós szituációkban. A 14–24mm F2.8 DG DN | Art után nagy fényerejű normál zoom objektívként a 24–70mm F2.8 DG DN | Art lett az új generációs Art zoom sorozat zászlóshajója.

   

  A kompatibilitás biztosítása a legújabb full frame tükör nélküli fényképezőgépekkel

  A SIGMA 24–70mm F2.8 DG DN biztosítja a kompatibilitást a legújabb, L bajonettes és Sony E bajonettes, teljes képkocka méretű szenzorral szerelt tükör nélküli fényképezőgépek széles skálájával, hogy a profi és haladő amatőr fotósok kezében minden helyzetben a legjobb teljesítményt nyújtsa. Az AFL gombra például egy sor funkció programozható a fényképezőgépen keresztül*, ami jelentősen javítja a használhatóságot. A léptetőmotorok és a legújabb algoritmusok kombinálása lehetővé teszi a gyorsulás és a csendes AF meghajtás közti egyensúly elérését. Ez stresszmentes élességállítást tesz lehetővé. Ezen felül ez az objektív kompatibilis a szemfelismerő AF rendszerrel, amit a portré készítésekor alkalmazott nagy precizitású élességállítás során egyre több tükör nélküli fényképezőgép használ.

  * Ennek a funkciónak a megléte a fényképezőgép váztól is függ.

   

  Többféle fotós szituációhoz és használati szokáshoz is adaptálható

  Ez az objektív a por és fröccsenő víz ellen védő felépítés és a tubus kicsúszását megakadályozó zoom rögzítő mechanizmus segítségével alkalmazkodik a különböző felhasználási szokásokhoz, megfelelve a fotósok elvárásainak. A hagyományos SIGMA objektívek egész során alkalmazott AF/MF kapcsoló megtalálható ennek az objektívnek az oldalán is. Fontos és alapvető funkciók szintén elérhetőek. Az objektív a legapróbb részletekig finoman kidolgozott. A működéshez szükséges alkatrészek, mint amilyen a zoom gyűrű és az élességállító gyűrű, kellemes tapintásúak.

   

  A SIGMA egyedi NPC (Nanoporózus) bevonata

  A SIGMA új, egyedi „NPC (Nano Porous Coating - Nanoporózus bevonat)” bevonat technológiája porózus szilícium-dioxidot alkalmaz. A porózus szilícium-dioxid réteg levegővel töltött nano méretű lyukakat tartalmaz. Az ilyen apró lyukak lehetővé teszik a törésmutató jelentős mérséklését, csökkentve a tükröződéseket az alacsony tükröződésű bevonatokhoz képest is. Ennek köszönhetően a tükröződéseket és szellemképeket eredményező fény mennyisége jelentősen csökken, biztosítva a kiváló képminőséget.

   

  Legkisebb tárgytávolság

  A legkisebb tárgytávolság nagy látószög állásban 18 cm. Ez lehetővé teszi, hogy a témát a napellenző végénél is kisebb távolságra komponálja*. A legnagyobb nagyítási arány nagy látószögnél 1:2,9, míg tele állásban 1:4,5, ami a közeli fotózásnál a komponálási lehetőségek széles eszköztárát biztosítja.

   

  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  Az objektív tervezésének korai fázisától folyamatosan mértük a becsillanást és a szellemképet, hogy olyan optikai felépítést készíthessünk, ami ellenáll az ellenfénynek és az ahhoz hasonló problémás megvilágításoknak is. A SIGMA Super Multi-Layer Coating bevonata csökkenti a becsillanásokat és a szellemkép képződést, segítve a fotóst az éles és kontrasztos képek elkészítésében akár ellenfény esetén is.

   

  Lekerekített diafragma (11 lamella)

  A 11 lamellás lekerekített diafragma vonzó háttérelmosást biztosít az élességi síkon kívül eső területeken.

   

  Napellenző rögzítő zárral

  Rögzítő záras napellenzővel rendelkezik, ami megakadályozza a napellenző leesését.

   

  Erős, nagy precizitású, sárgaréz bajonett

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

   

  Főbb műszaki adatok

  - Objektív felépítése 19 lencsetag 15 csoportban

  - Legszűkebb rekesz F22

  - Szűrőmenet mérete φ82 mm

  - Látószög 84°­ - 34,3°

  - Legkisebb tárgytávolság 18-38 cm

  - Méretek (átmérő × hossz) φ88 mm × 107,6 mm

  - Rekesz lamelláinak száma 11 (lekerekített diafragma)

  - Legnagyobb nagyítási arány: Nagy látószög 1:2,9 - Tele 1:4,5

  - Tömeg 830 g

   

  Hivatalos weboldal

 • Kompatibilitás:Sony
  Típus:Alapzoom
  Gyújtótávolság:24-70 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:19 lencsetag/ 15 csoport
  Látószög:84,1° - 34,3°; 84°­ - 34,3°
  Minimum fókusztávolság:0,18 m
  Nagyítás:0,34x
  Íriszlamellák száma:11
  Szűrő méret:82 mm
  Átmérő:87,8 mm
  Hosszúság:124,9 mm
  Tömeg:830 g
  Garancia:3 év
  • Sigma 24-70 mm F2.8 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez
  • Kezelési útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS