Sigma 20mm F1.4 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 20mm F1.4 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez

Sigma
s414965

- 17 lencsetag 15 csoportban
- 82 mm szűrő
- rendkívül részletgazdag, kivételes élességű és pontos képeket készíthet
- két SLD, három aszférikus taggal és a SIGMA történetének legnagyobb osztályú kétoldalas aszférikus üvegelemével
- 40 000 Ft PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

Jelenleg nem kapható!
  • Sigma 20mm F1.4 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez

    Arra tervezték, hogy még a legkeményebb körülmények között is tökéletes eredményt biztosítson.

    A SIGMA 20mm F1.4 DG DN | Art kivételesen részletes eredményt produkál, ami könnyedén teljesíti a hivatásos fotósok és más igényes felhasználási területek elvárásait is. A 15 csoportba rendezett 17 lencsetaggal, köztük két SLD, három aszférikus taggal és a SIGMA történetének legnagyobb osztályú kétoldalas aszférikus üvegelemével a 20mm F1.4 DG DN | Art hatékonyan csökkenti a különböző optikai aberrációkat, mint például a képátlóval megegyező irányú kóma vagy a képtorzulás, hogy rendkívül részletgazdag, kivételes élességű és pontos képeket készítsen a középponttól a legtávolabbi sarkokig, lehetővé téve a fotósoknak, hogy kihasználják a teljes látómezőt, amelyet az ultra széles látószög biztosít. Ez a tökéletes asztrofotós objektív a SIGMA egyetlen, Japánban, Aizuban található gyártóbázisának páratlan gyártási technológiájának, valamint a vállalat nagy fényerejű és nagy látószögű objektívekkel, például a SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art, a SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art és a SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN | Art objektívekkel kapcsolatos tudásának és tapasztalatának csúcspontja.

     

    Az új MFL (Manual Focus Lock - manuális fókuszgyűrű rögzítő) kapcsoló

     

    Amikor az MFL kapcsoló „LOCK” (rögzítés) állásban van, akkor az élességállító gyűrű le van választva a lencsemozgatásról.
    Ez meggátolja a gyűrű véletlen elmozdulását, ami életlen képeket eredményezne.

     

    Egyaránt támogatja az első és hátsó szűrőket

    Az objektívhez hátsó szűrőtartó is tartozik, így a fotósok szabadon kombinálhatnak több szűrőt a legkülönfélébb fotózási helyzetekhez, hogy ultra széles látószög mellett szinte korlátlan kreatív lehetőségeket kapjanak - például egy elülső szűrővel csökkentett fényszennyezés mellett hátul lágyító szűrőt használva készíthetnek lenyűgöző, éles fotókat éjszakai tájakról, csillagos égbolttal.

     

    Objektív melegítő rögzítés

    Mindezeken felül, az objektív egy lencsemelegítő rögzítéssel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a hosszabb éjszakai felvételeknél a hőmérséklet-csökkenés miatt kialakuló belső kondenzáció ellen használt lencsemelegítők biztonságos rögzítését, így azok nem lógnak bele a képbe és nem okoznak peremsötétedést. A SIGMA 20mm F1.4 DG DN | Art a kompakt és könnyű felépítése ellenére ragyogó optikai teljesítményével és a hasznos funkciók teljes skálájával a legjobb választás, ha az éjszakai égboltot szeretné fotózni.

     

     

     

    Kiváló építési minőség és használhatóság, kompromisszumok nélküli figyelem a részletekre

    Por- és fröccsenésálló szerkezete*, valamint a frontlencse víz- és olajtaszító bevonata biztonságossá teszi a SIGMA 20mm F1.4 DG DN | Art használatát hosszabb szabadtéri felvételek során, különösen éjszaka.* Bár ez a konstrukció lehetővé teszi az objektív használatát enyhe esőben, ez nem egyenlő a vízállósággal.
     

    Az olyan átgondolt funkciók, mint a fókuszmód kapcsoló, a testreszabható AFL* gomb és a rekeszgyűrű reteszelésének kapcsolója fokozzák az objektív használhatóságát. A rekeszgyűrű kattanáskapcsoló a rekeszgyűrű kattanásának be- és kikapcsolására használható, így a fotósok élvezhetik a kattanás hangját és érzetét, valamint a zökkenőmentes rekeszműködést videofelvétel közben.
    A robusztus szerkezet alumínium és hőstabil kompozit (TSC) kombinációjából készült, ami elegáns megjelenést kölcsönöz az objektívnek. A mellékelt, szirom alakú objektívfedél rögzítő zárral van ellátva, amely a napellenzőt biztonságosan rögzíti az objektívhez, a gumírozott felület pedig stabil fogást biztosít a napellenző feltételéhez és levételéhez. A SIGMA 20mm F1.4 DG DN | Art Japánban készült, minden egyes részletre vonatkozó, kompromisszumok nélküli megközelítéssel, kiemelkedő optikai teljesítményének, kivételes, professzionális használatra tökéletes építési minőségének, briliáns és precíz ergonómiájának, valamint számos hasznos funkciójának köszönhetően a legnehezebb körülmények között is kivételes élményt nyújt a fotósoknak.

    * Csak a kompatibilis fényképezőgépeken. Az elérhető funkciók listája a használt fényképezőgéptől függően változhat.

  • Kompatibilitás:Sony
    Típus:Fix objektív; Ultraszéles látószögű
    Gyújtótávolság:20 mm
    Maximális rekesz:f/1,4
    Minimális rekesz:f/16
    Felépítés:17 lencsetag/ 15 csoport
    Látószög:94.5°
    Minimum fókusztávolság:0,23 m
    Nagyítás:0,16x
    Íriszlamellák száma:11
    Szűrő méret:82 mm
    Átmérő:87,8 mm
    Hosszúság:113,2 mm
    Tömeg:630 g
    Garancia:3 év
    • Sigma 20mm F1.4 DG DN Art objektív, Sony fényképezőgépekhez
    • Tok
    • Szirom alakú napellenző rögzítéssel (LH878-04)
    • Objektívsapka (LCF-82 III)
    • Hátsó kupak (LCRII)
    • Igazító lap (GP-21)
    • Kezelési útmutató
    • Garancia
    • Tok
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS