Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN objektív Sony készülékekhez - Tennofoto.hu

Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN objektív Sony készülékekhez

209 900 Ft
Sigma
s585965

- autofókuszos objektív csak MIlC gépekhez
- 10 csoport, 13 lencsetag (1 SLD és 3 aszférikus lencse)
- tömege mindössze 290 gramm
- kedvező ár

  • Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN objektív Sony készülékekhez

     

    Ez a kimondottan kompakt, könnyű és magas fényerejű standard zoom objektív, amely a képkivágással dolgozó tükör nélküli fényképezőgépekhez készült, igazi különlegesség a objektívek palettáján. A SIGMA első APS-C szenzoros tükör nélküli rendszerekhez szánt zoom objektívje olyan látószöget nyújt, mint a full-frame gépek által használt 27-75 mm gyújtótávolságú objektívek, ezért ideális választás a tájkép-, portré-, utcai-, építészeti és eseményfotózás terén egyaránt. A 1:2.8-as nagyítási arány lehetővé teszi a makró stílusú fotózást is, hiszen a legkisebb tárgytávolság mindössze 12,1 cm. Az F2.8-as rekeszérték könnyebbé teszi a kevés fény melletti, állvány nélküli fotózást, míg a kis mélységélesség hatásosabbá teszi a képeket.

    Az objektív gyors és csendes automata élességállítással rendelkezik, ami különösen előnyös videózásnál, valamint állatok, gyerekek vagy más gyorsan mozgó témák fotózásakor. A rendkívül kompakt és könnyű kialakítás (kevesebb mint 300 g) ideális választássá teszi első cserélhető objektívként vagy második objektívként a full-frame vázak mellé a különböző fotós feladatok megoldásához.

    *1 A legkisebb tárgytávolság és a maximális nagyítás egyaránt a legnagyobb látószögnél elérhető értékek.
    *2 Ne felejtsen el APS-C képkivágás módba kapcsolni, ha full-frame vázon használja

     

    Jellemzők: 

    Nagy, F2.8 fényerő és kiemelkedő képminőség

    A SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary a kisfilmes gépeken megszokott 27 mm és 75 mm közötti tartományt fedi le, miközben F2.8-as fényerőt kínál a zoom teljes tartományában. Ez megkönnyíti a háttérelmosást, ami jól jön a látványos portrék vagy közeli képek készítésekor. A bokeh lágy és tetszetős, így nem vonja el a néző figyelmét a témáról.

    Az objektív három nagy precíziós, öntött üveg aszférikus lencsetagjai a minimálisra szorított méretű lencserendszerben felesleges súly nélkül garantálják a kiemelkedő optikai minőséget, míg a fényképezőgépbe épített korrekciók hatékonyan javítják az olyan optikai hibákat, mint a geometriai torzítás vagy a peremsötétedés. Ezt a SIGMA egyetlen, aizui gyárában alkalmazott legújabb optikai tervezési technológiái teszik lehetővé.

     

    Kivételesen kompakt és könnyű váz ideális a tükör nélküli fényképezőgépekhez

    A SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary figyelemre méltóan kompakt, jól passzol a tükör nélküli APS-C szenzoros fényképezőgépekhez. Ez egy tökéletes igáslóvá teszi, ami ideális a mindennapi feladatok ellátásához. Ez az objektív kategóriájának legkisebb és legkönnyebb darabja※1, aminek a legnagyobb átmérője φ65,4 mm, hossza 74,5 mm, tömege pedig 290 g※2, mégis a teljes gyújtótávolságok képes F2.8-as fényerőt biztosítani.

    Ahhoz, hogy az objektív a lehető legkönnyebb lehessen, a SIGMA mérnökei a vázat gondosan összeválogatott anyagokból építették fel. A tubushoz egy hőstabil kompozitnak nevezett (Thermally Stable Composite - TSC) polikarbonátot választottak, ami filigrán, robusztus, és ami a legfontosabb, a hőtágulási jellemzői azonosak az alumíniuméval. Ez stabil teljesítményt és jó használhatóságot biztosít a változó hőmérsékleten való fotózások során is. Az, hogy bizonyos belső alkatrészeket fémből alakítottak ki lehetővé teszi, hogy azok vékonyabb mégis masszívabbak lehessenek, így az objektív jól bírja a gyakori, kemény használatot is.

    *1 Az AF kompatibilis, fix F2.8 fényerejű APS-C-s zoom objektívek között (a SIGMA mérései alapján 2021 októberében)
    *2 Az értékek az L bajonettes verzióra vonatkoznak.

     

    Támogatja a legkülönfélébb fotózási szituációkat

    A SIGMA 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary egy gyorsabb és majdnem teljesen hangtalan AF rendszer használ, ami alkalmassá teszi az objektívet egy sor fotós területen való használatra, ideértve a csendes helyeket, a videórögzítéseket és a gyorsan mozgó témák fotózását. Ezt az AF mechanikán belül használt léptetőmotor tette lehetővé. Mivel kicsi és könnyű, jól használható olyan nagy mobilitást igényló helyzetekben, mint a kézből való fotózás, a gimballal történő videózás, az egyszemélyes videózás vagy a vlogging.


    A „zsebrevágható” full-frame szenzoros SIGMA fp-vel kombinálva mindössze 712 g-ot nyom, de második objektívnek tömegcsökkentés céljával más full-frame szenzoros fényképezőgépeken is hasznos lehet. A 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary a kompakt felépítést az alacsony tömeggel, a nagy teljesítménnyel és a nagy fényerővel kombinálva egy egész sor fotós helyzetben nyújthat megfelelő segítséget a kezdő fotósoktól a full-frame szenzoros fényképezőgépet használó videósokig mindenkinek.

    A legkisebb tárgytávolságról

    A SIGMA az objektívet 12,1 cm-es minimális fókusztávolsággal és 1:2,8* maximális nagyítással tervezte, hogy a legkülönfélébb fényképezési körülmények között is a lehető legsokoldalúbbá tegye azt, és közeli felvételekhez is ideális lehessen.

    *A legkisebb tárgytávolság és a legnagyobb nagyítás egyaránt a legnagyobb látószögnél érhető el. Vegye le a napellenzőt, amikor a maximális látószögnél (legkisebb gyújtótávolság) mellett a legkisebb tárgytávolságról tervez fotózni.
     

     

    További jellemzők

    - Objektív felépítés: 13 lencsetag 10 csoportban

    - Belső élességállítás

    - Kompatibilis a nagy sebességű automatikus élességállítással

    - Léptetőmotor

    - Kompatibilis a torzításkorrekciós rendszerekkel

    *A funkció csak a támogatott fényképezőgépeken érhető el. Az elérhető korrekciók sora a fényképezőgép típustól függően változhat.

     - Támogatja a DMF és az AF+MF funkciókat

    - Szuper-többrétegű bevonat

    - Szirom alakú napellenző(LH582-02)

    - Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett kialakítás

    - Kompatibilis a SIGMA USB DOCK UD-11 dokkolóval (külön megvásárolható / csak az L bajonettes változathoz)

    - A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

    - Minden egyes objektív átesik a SIGMA egyedülálló MTF mérési rendszerén

    - 7 lekerekített lamellás diafragma

    - Nagy precizitású, tartós sárgaréz bajonett

  • Kompatibilitás:Sony E
    Típus:Teleobjektív
    Gyújtótávolság:18-50 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:13 lencsetag / 10 csoport
    Látószög:76.5° - 31.7°
    Minimum fókusztávolság:0,12 m; 0,3 m
    Nagyítás:0,2x; 0,35x
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:55 mm
    Átmérő:61,6 mm
    Hosszúság:76,5 mm
    Tömeg:290 g
    Garancia:2 év
  • Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN objektív Sony készülékekhez

    Szirom alakú napellenző (LH582-02) 

    Használati útmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS