OM System OM-5 1245 KIT (OM-5 váz + M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4 PRO objektív) - Tennofoto.hu

OM System OM-5 1245 KIT (OM-5 váz + M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4 PRO objektív)

694 900 Ft
Olympus
OMSNHM007

- 20,4 millió pixel, 4,/3" Live MOS érzékelő
- TruePic IX képprocesszor
- 2,36 m-es szemmagasságú OLED EVF
- 3,0 hüvelykes változtatható szögű érintőképernyő
- DCI 4K/24p & UHD 4K/30p Video Recording
- 5 irányú, szenzoreltolásos képstabilizátor
- ISO 200-25600
- IP53 időjárásállóság
- Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter

 • OM System OM-5 1245 KIT (OM-5 váz + M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4 PRO objektív)

   

  A jó kalandokhoz nem kell más, csak egy jó fényképezőgép! Az OM System OM-5 csúcsmodell olyan kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik, mint azP53 o Isztályú időjárásvédelem, 5 tengelyes képstabilizátor, vagy a Starry Sky AF az egyszerű asztrofotózáshoz. A népszerű 20.37 millió effektív képpontos 5 Live MOS szenzorral és a nagyteljesítményű TruePic IX képprocesszorral felszerelt modell természetes színátmeneteket biztosít minimális képzaj és maximális képminőség mellett, magas érzékenység esetén is.

   

  Kompakt és könnyű kivitel, 5-tengelyes képstabilizátorral


  Az OM SYSTEM OM-5 5-tengelyes képstabilizátort kínál egy különösen kompakt vázban, mely 125,3 x 85,2 x 49,7 mm (Sz × Ma × Mé) méretekkel és 366g (csak váz) tömeggel büszkélkedhet. A képstabilizátor akár 6,5 zársebesség-lépésnyi2 korrekciót biztosít, mely megfelelő – kompatibilis – objektívvel3 párosítva 7,5 lépésnyi4 korrekcióra is képes az 5-tengelyes Sync IS rendszernek köszönhetően. A nagyteljesítményű képstabilizátor biztosítja a lassabb zársebességgel történő felvételkészítést, például olyan helyeken, ahol állvány használata nem lehetséges – így tökéletes társ az utazó fotósok számára. A népszerű 20.37 millió effektív képpontos5 Live MOS szenzorral és a nagyteljesítményű TruePic IX képprocesszorral felszerelt modell természetes színátmeneteket biztosít minimális képzaj és maximális képminőség mellett, magas érzékenység esetén is.

  Az OM-5 121-pontos, All Cross-type On-chip Phase Detection AF szenzorával a kép szinte bármely részére fókuszálhatunk a kép komponálásának szabadságát és a nagypontosságú élességállítást biztosítva. A Starry Sky AF különösen nagy pontosságú automatikus élességállítást kínál az egyszerű asztrofotózáshoz – ami korábban különösen nehéz feladat volt.

   

  IP53 osztályú időjárásvédelem


  Az OM SYSTEM OM-5 tömítésrendszere IP531 osztályú por- és cseppállóságot biztosít, -10°C-ig fagyállóság mellett – tehát ugyanazt a kiváló időjárásállóságot, amit az OM SYSTEM OM-1 csúcsmodell. Ennek a kivitelnek köszönhetően a felhasználók még a legkeményebb körülmények között is a fotós feladatra összpontosíthatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a hirtelen eső, hó, vagy a fröccsenő víz miatt. A gép az SSWF (Supersonic Wave Filter) rendszerrel is rendelkezik, mely hatékonyan távolítja el az objektívcserekor esetlegesen a gépbe kerülő szennyeződéseket, porszemeket a szenzorról, ezáltal tökéletes megoldást kínál az aktív fotózáshoz és a gondtalan kültéri objektívcseréhez. A gépben használt kompakt BLS-50 akkumulátort a gépben, a mellékelt USB-AC adapterrel tölthetjük.

   

  Sokoldalú digitális felvételkészítés-funkciók


  A digitális felvételi funkciók által egyszerűen készíthetünk olyan képeket, melyeket régebben jellemzően csak speciális felszerelés és komoly képszerkesztő szoftver segítségével tudtunk előállítani. Az OM SYSTEM OM-5 olyan kényelmesen kezelhető, sokoldalú digitális felvételi funkciókkal rendelkezik, amelyek inspirációt kínálnak a kreatív fotózáshoz – ilyen például a High-Res Shot és a Live ND.

   

  -  High-Res Shot

  Ebben a modellben megtalálhatjuk a Handheld High-Res Shot funkciót, mely több felvétel kombinálásával készít egy igencsak nagy felbontású, kb. 50 megapixeles képet. Ezzel a funkcióval akár kézből kitartva, szinte bármilyen szögből élvezhetjük nagyfelbontású képek készítését. Több felvétel felhasználása nem csak a felbontást javítja, de a képzajt is csökkenti. A gépben a népszerű Tripod High-Res Shot funkció is helyet kapott.

   

  - Live ND

  Alacsony zársebesség használata – mintha ND szűrőt használnánk akár ND16 (4 zársebesség-lépésig).
  E funkcióval elérhetjük azt, hogy az ND-szűrővel egyébként nem kompatibilis ultra-nagylátószögű objektívekkel is alkalmazhatjuk az ND-szűrő hatást. Ha az LV Simulation funkciót aktiváljuk, a fotózás előtt ellenőrizhetjük az alacsony zársebesség hatását a keresőben, illetve a kijelzőn.

   

  - Pro Capture

  Ha a kioldót félig lenyomjuk, a Pro Capture elkezdi a felvételkészítést és a kioldó teljes lenyomása előtti pillanatok így megörökítésre kerülnek – ezáltal a reakciónk lassúságából, valamint a gép kezeléséből adódó késlekedés problémája megoldódik. A nagy, akár 30 fps sebességű sorozatfelvétel (AF/AE locked) használatakor kb. 14 korábbi felvétel áll rendelkezésünkre.

   

  - Focus Stacking

  A Focus Stacking3 nyolc felvételt készít eltérő fókuszpozícióval, majd automatikusan egy képet generál – ezáltal anélkül használhatjuk a háttér elmosódást, hogy jelentősebben lecsökkentenénk a rekeszt a mélységélesség beállításához. Ez a funkció makrófotózáshoz ideális.

   

  - Live Composite

  Ezzel a funkcióval úgy készíthetünk gyönyörű, változatos felvételeket, hogy közben a Live View által a kijelzőn követjük a kép létrehozásának folyamatát, bonyolultabb expozícióvezérlést igénylő szituációkban, például város fotózásakor a csillagos égbolt alatt.

   

  - Keystone Compensation

  A Live View segítségével egyidejűleg függőleges / vízszintes trapézkorrekciót és perspektívajavítást is végrehajthatunk.

  A gépben ezek mellett megtalálhatjuk a Live Bulb, Interval Shooting / Time Lapse Movie, Focus Bracketing, HDR, Color Creator, Művészi szűrő és halszem-kompenzáció funkciókat is.

   

  Kiváló minőségű 4K Hand-Held videofelvétel és függőleges elrendezésű videók


  Az OM SYSTEM OM-5 vázba épített 5-tengelyes képstabilizátora videofelvétel közben is hatékony használható. A speciális elektronikus videó-stabilizátorral kombinálva stabil, kézből kitartható, időkorlát nélküli 4K rögzítést biztosít. A kamera által használt On-chip Phase Detection AF szenzor információk segítenek a videofelvétel fókuszvezérlésében – az egyenletes, a videó jellemzőinek megfelelő élességállításban. Az OM-Log nagyobb szabadságot kínál a szerkesztéshez és a fényeléshez, így túl- és alulexponálás nélkül használhatjuk a csúcsfényeket és az árnyékokat. A függőleges videofelvétel funkció ugyancsak megtalálható az OM-5-ben; A videók így az okostelefonok által igényelt formátumban készülnek és kerülnek mentésre, ezáltal könnyebben, szerkesztés nélkül posztolhatók a közösségi oldalakon. Gond nélkül csatlakoztathatjuk6 High-Res LS-P5 Lineáris PCM hangrögzítőnket a kiváló minőségű video-hanganyag érdekében – a Slate Tone funkciót használva pedig egyszerű hanganyag szinkronizálást végezhetünk videoszerkesztés közben.

   

  1. Amennyiben por és cseppálló objektívvel párosítjuk (az objektív szabvány szerint). Nem érvényes töltés, illetve HDMI csatlakoztatás esetén
  2. A 6,5 lépésnyi képstabilizátor teljesítmény elérésére a vázhoz az M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO objektívek kell használnunk - gyújtótávolság: f=40mm (35mm ekvivalens gyújtótávolság: f=80mm)
  3. A kompatibilis objektívekkel kapcsolatos információ a fényképezőgép terméklapján érhető el
  4. Az 5-tengelyes Sync IS és 7,5 lépésnyi képstabilizátor teljesítményhez szükséges objektív: M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO, gyújtótávolság: f=100mm (35mm ekvivalens gyújtótávolság: f=200mm), képstabilizátor félig lenyomott kioldónál: kikapcsolva
  5. Kb. 21,77 millió pixel
  6. KA335 audiokábel és SM2 Shock mount szükséges (mindkettő külön megvásárolható)
  7. Vezeték nélküli kapcsolat esetén, IP51 kábel csatlakoztatása esetén.

  M.ZUIKO DIGITAL 12-45mm 1:4.0 PRO objektív 

   

  Gondtalan felvétel, csúcsminőségű végeredmény
  A világ legkompaktabb és legkönnyebb standard zoom objektívje ‑ gyönyörű, lágy bokeh hatással. Az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO a kompakt és könnyű objektívek mintapéldája, miközben lenyűgöző felbontást kínál a teljes zoomtartományban ‑ valamint fantasztikus makró teljesítményt. Az M.Zuiko Pro sorozatú objektívek legnépszerűbb jellemzői között a brilliáns optikai megjelenítést, valamint a por‑ és cseppálló kivitelt is megtaláljuk ‑ mindent, amit csak elvárhatunk az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO objektívtől!Valamennyi M.Zuiko objektív kompatibilis az Olympus PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.

   

  Lenyűgöző hordozhatóság

  Az M.Zuiko Digital ED 12–45mm F4 PRO a világ legkompaktabb és legkönnyebb* objektívje – mely lenyűgöző hordozhatóságot és kényelmet garantál. A mindössze 254 gramm tömegű objektív szupergyors autofókusz jellemzőket kínál - így akkor sem maradunk le a tökéletes felvételről, ha gyorsan mozgó témát fotóznánk, vagy mozgás közben vagyunk. A por- és cseppálló kivitel teljes szabadságot jelent, bármilyen fotós feladat esetén.


  Kiváló felbontás

  A híres M.Zuiko tervezésnek köszönhetően az objektív a képsarkokig éles felvételeket kínál bármely gyújtótávolság mellett - és gyönyörű háttér életlenítést a teljes zoomtartományban. Az objektív felépítése mellett a ZERO bevonat segít a torzítás, a becsillanás és a képszéleknél jellemző sötétedés csökkentésében - így a teljes képterület fényes és tiszta lehet.


  Szemet gyönyörködtető makró felvételek

  Ez az objektív mindazt tudja, amit csak szeretnénk a nagylátószögű makrófelvételek perspektíva-hangsúlyozásával – vagy a telemakró felvételek háttér-életlenítésével. A 0,25x (0,5x**) legnagyobb nagyítás és a mindössze 12 cm (nagylátószög), vagy 23 cm (telemakró) legkisebb tárgytávolság a makrófotók készítésének igazi élvezetét nyújtja. Az objektív optimális a Focus Stacking*** funkció használatához, ahol akár 15, különböző élességállítású fotó összegzésével készül egyetlen kép.

 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:4/3' Live MOS szenzor; 5 tengelyes szenzor eltolásos stabilizátor; Bluetooth; Supersonic Wave Filter ; TruePic IX processzor; Wi-Fi
  LCD:3,0"
  Pixelszám:20 megapixel
  Iso értékek:200-25600
  Képstabilizátor:automatikus; ötdimenziós; Szenzor eltolás; vízszintes és függőleges aktiválás
  Beépített vaku:nincs
  Autófókusz:Folyamatos AF; keresztérzékelős AF; Kontrasztérzékelő AF rendszer; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:elektronikus; OLED
  Fehéregyensúly:auto; Egyérintéses fehéregyensúly; manuális
  Szenzor típusa:4/3'' LiveMOS
  Zársebesség-tartomány:1/32000-60 másodperc elektronikus; 1/8000 - 60 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3, 1/2 vagy 1 lépésközzel
  Fénymérés:középre súlyozott; mátrix; több zónás; TTL nyitott rekeszes fénymérés
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; UHS-II támogatás
  Burkolat anyaga:időjárásálló szigetelés; polikarbon
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
 • OM System OM‑5 váz 

  M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO objektív
  BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
  EP‑15 Szemkagyló
  Vállpánt
  CB‑USB12 USB kábel
  Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  Használati útmutató
  Jótállási jegy

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS