OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 IS PRO Macro objektv - Tennofoto.hu

OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 IS PRO Macro objektv

599 900 Ft
Olympus
OMSOMO004

- Gyújtótávolság: 90mm
- Fényerő: F/3,5
- Közelpont.: 0,224m
- Látószög: 14°
- Szűrő méret: 62mm
- Tömeg: 453g

 • OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 IS PRO Macro objektv


  "Életnél nagyobb makróteljesítmény"

  Az ultra-nagy nagyítású fényképezéshez tervezett és kalandokhoz készült M.Zuiko Digital ED 90mm f/3.5 Macro IS PRO. Ez a teleobjektív prime a 180 mm-nek megfelelő gyújtótávolságot 2:1-es maximális nagyítással keveri, hogy életnagyságnál nagyobb léptékű közeli felvételeket készíthessen. Az intuitív kézi fókuszkapcsoló mechanizmussal, a gyors AF-teljesítménnyel és az optikai képstabilizátorral párosulva ez egy sokoldalú objektív kézi fényképezéshez, és az IP53-as időjárás elleni védelem miatt zord időjárási körülmények között is használható.
   

  Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO Mikro-NégyHarmad szabványú standard cserélhető objektív, mely akár 2x nagyításra is képes1 – mely nagyobb, mint bármely objektíven, amit valaha is készítettünk. Ez a nagyítás ráadásul tovább növelhető akár 4x2–re is a külön kapható MC-20 2x telekonverter használatával – így egy szabad szemmel szinte láthatatlan világot örökíthetünk meg.

  Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO objektív beépített képstabilizátor-rendszerrel rendelkezik. Ha kompatibilis vázzal együtt használjuk, az 5-tengelyes Sync-IS rendszer előnyeit is élvezhetjük, mely akár 7 lépésnyi3 zársebesség-kompenzációt is jelenthet.
  Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO ideális telefotó-objektív a gondtalan kültéri fotózáshoz, a természettől a tájképeken át a makrofotókig, IP534 por- és cseppállóság mellett -10°C hőmérsékletig fagyálló kivitelben. A mindössze 453 gramm5 tömegű objektív kompakt és könnyű kivitele sokoldalú és gondtalan használatot tesz lehetővé bármilyen környezetben.

  Maximális képnagyítás: 2x1, illetve 4x2 opcionális MC-20 2x telekonverter használatával, elképesztő sokoldalúságot biztosítva a legextrémebb makró kalandokhoz is
  Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO egy könnyű, ugyanakkor nagyteljesítményű telefotó-makró objektív, mely akár 2x1 legnagyobb képnagyítást kínál. Az opcionális MC-20 2x telekonverter használatával ráadásul ez a nagyítás akár 4x2 lehet és nagyon közeli felvételeket tesz elérhetővé. A virágokról és a még kisebb témákról – például a lepkék szárnyainak felépítéséről – készült felvételek is elképesztő részletességet kínálnak. Ezek mellett a nagyteljesítményű makró tulajdonságok mellett az ED 90mm F3.5 Macro IS PRO fix gyújtótávolságú teleobjektívként is használható, mely távoli témák megdöbbentő képtisztaságú megörökítésére képes. A makróról a telefotóra történő átállás zökkenőmentesen történhet, így egész nap többféle módon fotózhatunk, anélkül, hogy aggódnunk kellene az objektívcsere miatt.

  A stabil teljesítmény és a kiváló leképezés érdekében – a közeli felvételektől a standard távolságokig - az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO 18 lencséből (13 lencsetagból) épül fel – többek között két Super ED lencsét, négy ED lencsét, egy Super HR lencsét és egy HR lencsét is tartalmaz. A felépítésnek köszönhetően az objektív jelentősen csökkenti a közelképeknél általában igen gyakran fellépő kromatikus aberrációt és kiváló minőségű, jól fókuszált felvételeket kínál a témáról. Sőt, az életlen képterületek is gyönyörűen jelennek meg a képeken, a lehető legkisebb színeltérésekkel. Az objektív ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonatot is kap, mely segít a szellemképek és a becsillanások kivédésében a tiszta képalkotás érdekében – még a kihívást jelentő témáknál, például ellenfényben is. Ez hatékonyan véd a makró felvételeknél sűrűn fellépő spot flaring ellen is.

  Nagy sebességű, nagy pontosságú AF a teljes tartományban, még a rendkívül nagy nagyítású makrófelvételeknél is
  Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO dacol a hagyományos alaptétellel, miszerint a rendkívül nagy nagyítású makró felvételeknél manuális élességállítás szükséges – hiszen a teljes tartományban lehetővé teszi az autofókusz használatát, a közelképektől a végtelenig, a 2x1 vagy (telekonverterrel elérhető) 4x2 legnagyobb nagyításig. A belső, lebegő élességállító rendszerrel rendelkező autofókusz két lencsecsoportja egymástól függetlenül vezérelt a gyors állítás érdekében – a kiváló minőségű felvételek készítése érdekében. Az AF a rendkívül nagy nagyítás mellett is alkalmazható – az OM SYSTEM cserélhető objektíves gépeinél elérhető Focus Stacking funkcióval6, pedig olyan felvételek készíthetők, melyeknél a téma teljes egésze fókuszba kerül, a nagy nagyítás mellett akár kézből fotózva is.

  5-tengelyes Sync IS kompatibilitás, akár 7 lépés korrekció3
  Az objektívben és a vázban is megtalálható képstabilizátor képes az együttműködésre, sőt: olyan, 5-tengelyes Sync IS rendszert kapunk, ami 7 lépésnyi3 zársebesség-kompenzációra is képes. Emellett az ED 90mm F3.5 Macro IS PRO objektívben gyorsulásérzékelőt is találunk, mely pontosan érzékeli a mozgatásból származó elmozdulást és ennek megfelelően oldja meg a korrekciót – ami kiemelten fontos a makrófotózásnál. Nincs szükség állványra sem, a nagyteljesítményű képstabilizátor nagyfokú rugalmasságot biztosít a használója számára, még a nagyfelbontású, kézből kitartott képek készítésénél is.

  IP534 por és cseppállóság + fluorin bevonat a verhetetlen teljesítményért bármilyen időjárás esetén
  Az OM SYSTEM csúcsmodelljéhez, az OM-1 fényképezőgéphez hasonlóan az ED 90mm F3.5 Macro IS PRO kiváló IP534 por és cseppállóságot biztosít – valamint fagyállóságot -10°C hőmérsékletig. Így anélkül kalandozhatunk, hogy aggódnunk kellene a felszerelésünk miatt, még a legzordabb környezetben is. A frontlencsén található sima, karc- és szennyeződésálló fluorin bevonat gondoskodik arról, hogy az objektív tisztításához mindössze egy légfúvó, vagy egy törlőkendő elegendő legyen. Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO-t egy időjárásálló OM SYSTEM vázhoz csatlakoztatva a valaha készült legkiválóbb, terepre való makrófotós rendszert kapjuk.

  1 35mm ekvivalens: 4x
  2 35mm ekvivalens: 8x
  3 5-tengelyes Sync IS használata esetén. A CIPA irányelveinek megfelelően. Ha a korrekció két tengelyen fellépő mozgást kompenzál  (yaw és pitch), a félig lenyomott kioldó melletti képstabilizátor beállítása: kikapcsolva; váz: OM-1
  4 Por- és cseppálló egységhez csatlakoztatva (a hivatalos standard alapján). Nem alkalmazható töltés közben, illetve HDMI csatlakoztatásakor
  5 Csak az objektív, védősapkák és napellenző nélkül
  6 Focus Stacking kompatibilis modellekkel párosítva

   

 • Kompatibilitás:Olympus
  Típus:Makró objektív
  Gyújtótávolság:90 mm
  Maximális rekesz:f/3,5
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:18 lencsetag / 13 csoport
  Látószög:14°
  Minimum fókusztávolság:22,4 cm
  Nagyítás:2,0x
  Íriszlamellák száma:7
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:69,8 mm
  Hosszúság:136 mm
  Tömeg:453 g
  Garancia:3 év
 • M.Zuiko Digital ED 90mm 1:3.5 IS PRO objektív (fekete)
  LC-62G objektívvédő
  LH-66E napellenző
  Objektívvédő szövet tok
  Mikro-NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR-2)
  Jótállási jegy
  Kezelési útmutató

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS