Manfrotto 190XPRO3-3W alumínium 3 részes állvány 3 állású fejjel - Tennofoto.hu

Manfrotto MK190XPRO3-3W alumínium 3 részes állvány 3 állású fejjel

84 990 Ft 99 900 Ft Akciós ár: 2021-08-31-ig
Manfrotto
MK190XPRO3-3W

90°-os oszlop rendszer mely lehetővé teszi új perspektívák kipróbálását
Quick Power Lock rendszer a gyors, szolid és fáradtság mentes beállításhoz
Az Easy Link csatlakozó lehetővé teszi további kiegészítők felhelyezését a Tripodjára • Manfrotto 190XPRO3-3W alumnium 3 részes állvány


  Az új szériás 190 alumínium 3-szekciós tripod elérhető az MXPRO 3D fej társaságában. 

  A szett jellemzői: 

  Az XPRO3 egy 3 szekciós kompakt fotó tripod. 

  A 190XPRO3 állvány fő szolgáltatása a 90°-os középoszlop-mechanizmus, ami lehetővé teszi az oszlop függőleges, vagy vízszintes kiterjesztését, ami így rendkívül sokoldalúan használható fel egy sor fotós és videós alkalmazásban. A horizontális oszlop mechanizmusa tripod vállában val elrejtve a kompaktság megőrzéséért, ám könnyen és gyorsan előhúzhatjuk. A váltás horizontális és vertikális orientáció között nem igényli az állvány szétszerelését és akár csatlakoztatott kamera mellett is kivitelezhető. 

  A 190XPRO3 lábait gyorsan ki lehet terjeszteni a Quick Power Lock karoknak köszönhetően, amelyek nyitnak és zárnak minden lábszekciót. A QPL karok erősebben zárják le a lábszekciókat, mint a hagyományos karos zárak, így az állvány még stabilabb és merevebb. 

  Az oszlop körül szabadon mozgatható beépített vízmértéknek köszönhetően a tripod beállítása most még egyszerűbb. 

  Az állvány vállán egy Easy Link csatlakozó található, melynek segítségével igazi mobil stúdióvá változtathatjuk a tripodot.<

  Az X-PRO a Manfrotto legkompaktabb, precíz, és megbízható 3D állványfeje. 

  A kompakt zárt méret annak köszönhető, hogy könnyen összecsukható és szállítható, a karok eltávolíthatóak és szükség esetén visszatehetők. Eltávolított karokkal és szállításhoz összecsukva a fej által elfoglalt hely mindössze 13cm x 13.5cm x 13.5cm. Az X-PRO 3D fej súrlódásvezérlői a horizontális és a vertikális tengelyen egyaránt segítenek a kamerafelszerelés ellensúlyozásában, így precízebbé téve a komponálást. 

  A 190XPRO3 és az MXPRO 3D fej egyaránt Olaszországban készült.


  X-PRO 3D fej levehető karokkal


  Az X-PRO a Manfrotto legkompaktabb, precíz, és megbízható 3D állványfeje. A kompakt zárt méret annak köszönhető, hogy könnyen összecsukható és szállítható, a karok levehetők, és szükség esetén visszatehetők. Levetett karokkal, és szállításhoz összecsukva a fej által elfoglalt hely mindössze 13cm x 13.5cm x 13.5cm. Az X-PRO 3D fej súrlódásvezérlői a portré, és a döntéstengelyen segítenek a kamerafelszerelés kiegyensúlyozásában, így a keretezés finoman beállítható a zárógombokkal, mindent csak egyszer kell lezárni, és minden kész. 3 vízszintezővel a fejen a kompozíció precízen beállítható a kamerán, így csökkentve az utómunkát.
   

  A meglévő 2 év garancia mellett még jogosult további 8 év garanciára. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a termékét a warranty.manfrotto.com oldadalon.

 • Felépítés:3 részes
  Csatlakozás:3/8
  Anyaga:alumínium
  Tömeg:3000 g
  Vízmérték:van
  Terhelhetőség:6000 g
  Minimum magasság:90 mm
  Maximum magasság:1730 mm
  Szállítási méret:720 mm
  Garancia:2 év
  • Manfrotto 190XPRO3-3W alumínium 3 részes állvány
  • X-PRO 3D fej
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

   

 • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS