Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Sony gépekhez

TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez

Gyártó: Tamron
Cikkszám: A036SF
A csúcstechnológia és a kompakt méret a Tamron objektívek sajátossága. A tükör nélküli fényképezőgépek minősége már profi ligában versenyez, így mostantól a Sony E-bajonetthez is gyártunk 28-75 mm-es optikát.

Összehasonlítás Kedvencekbe

A termék ára:
249 900 Ft
db
GARANCIA
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez


A csúcstechnológia és a kompakt méret a Tamron objektívek sajátossága. A tükör nélküli fényképezőgépek minősége már profi ligában versenyez, így mostantól a Sony E-bajonetthez is gyártunk 28-75 mm-es optikát.

Az A036-os modellünk full-frame és APS-C méretű szenzorral szerelt vázakhoz egyaránt használható. Nem fukarkodtunk semmivel: a tökéletes képminőséget a BBAR lencsebevonat mellett speciális tisztaságú lencsetagok garantálják; az időjárásálló optika frontlencséjét magnézium-fluorid bevonat védi, az RXD AF pedig villámgyors és alig hallható élességállítást tesz lehetővé.

A végeredmény a könnyed, szabad fotózás élménye, ami kivételesen éles témát, krémeset elmosott hátteret, és szemet gyönyörködtető bokeh hatást ad a fotós képeihez.

Gyors és csendes

Tükör nélküli gépekhez terveztük
Azzal az egyértelmű céllal láttunk neki ennek az objektívnek a megtervezéséhez, hogy a könnyű, tükör nélküli gépek felhasználóinak az igényeit elégítsük ki. Ezeknek a kicsi, kompakt méretű gépeknek az az előnye, hogy bárhová magával vihető őket az ember, bárhol előkaphatja, hogy hirtelen megörökítsen egy pillanatot. Az RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) garantálja, hogy a téma szinte azonnal élessé váljon, a fókuszmotor hangja pedig nem zavar meg semmit.


Közeli helyeken
Nagylátószögű beállítás esetén a közelpont távolsága mindössze 0,19 méter. A frontlencsétől számított 5,7 centiméteres távolság olyan egyedi perspektívájú képeket tesz lehetővé, amit egy kicsivel is nagyobb MOD-dal rendelkező optikával már nem tudnánk megvalósítani.

Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén
A frontlencse buborékalakja nem teszi lehetővé, hogy az objektívre szűrőt helyezzünk, ezért ez a lencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

Új lehetőségek: TAP-in dokkoló
A Tap-in dokkolóval frissíthető az objektív vezérlőszoftvere, egyedi autofókusz beállítások adhatóak meg, és testre szabhatóak az objektív egyéb funkciói is.

Ellenáll az elemeknek
A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

A meglévő garancia kiterjeszthető 5 évre. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a termékét a 
http://www.tamron.hu/garancia.html oldalon.

Kompatibilitás:Sony
Típus:Alapzoom
Gyújtótávolság:28-75 mm
Maximális rekesz:f/2,8
Minimális rekesz:f/22
Felépítés:15 lencsetag / 12 csoport
Látószög:75°23’-32°11’
Minimum fókusztávolság:0,19 m
Nagyítás:0,34 - 0,25x
Íriszlamellák száma:9
Szűrő méret:67 mm
Átmérő:73 mm
Hosszúság:117,8 mm
Tömeg:550 g
Garancia:5 év
  • TAMRON 28-75mm F/2.8 Di III RXD objektív, Sony fényképezőgépekhez
  • Használati útmutató
  • Garancia

 

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink
Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA