OM System M.Zuiko Digital 40-150mm F1:2.8 PRO objektív - Tennofoto.hu

OM System M.Zuiko Digital 40-150mm F1:2.8 PRO objektív

599 900 Ft
Olympus
OMSNHO066

- Gyújtótávolság: 40-150mm
- Fényerő: F/2,8
- Közelpont.: 0,7m
- Látószög: 8,2-30°
- Szűrő méret: 72mm
- Tömeg: 760g (állványadapter nélkül)
- Tömeg: 880g (állványadapterrel)

 • OM System M.Zuiko Digital 40-150mm F1:2.8 PRO objektív

  Az OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 40-150 mm f/2.8 PRO objektívje fejlett funkciókészlettel és optikai kialakítással nagy hatótávolságú, sokoldalú, 80-300 mm-es ekvivalens telefotó zoom Micro Four Thirds tükör nélküli fényképezőgépekhez. A továbbfejlesztett PRO-sorozat részeként ez a zoom fényes f/2.8 állandó maximális rekesznyílással tűnik ki, amely egyenletes megvilágítást biztosít a teljes zoomtartományban, hogy megfeleljen a különféle megvilágítási körülmények között végzett munkának.

  Optikai kialakítása egy sor aszférikus és alacsony diszperziójú üvegelemet használ a kromatikus és gömbi aberrációk elnyomására a figyelemre méltó élesség és tisztaság érdekében, a ZERO lencsebevonat pedig csökkenti a becsillanást és a szellemképet a nagy kontrasztú, színpontos képalkotás érdekében. Az optikát kiegészítve a kettős VCM autofókusz rendszer gyors és szinte hangtalan élességállítási teljesítményt kínál, amely alkalmas mind álló-, mind filmfelvételi alkalmazásokhoz.

  A kézi élességállítási tengelykapcsoló lehetővé teszi az AF és az MF közötti gyors váltást, a programozható L-Fn gomb pedig objektív alapú vezérlést tesz lehetővé a fényképezési beállítások között. Az objektív időjárásálló, hogy nehéz körülmények között is dolgozhasson, és egy forgatható állványgallérral is rendelkezik, amely jobb egyensúlyt és támogatást nyújt, ha állványon vagy monopodon dolgozik.
   

  - A teleobjektív zoomot Micro Four Thirds tükör nélküli kamerákhoz tervezték, és 80-300 mm-es ekvivalens gyújtótávolságot biztosít.
  - A fényes f/2.8 állandó maximális rekeszérték a zoom tartományon belül különböző megvilágítási körülmények között használható.


  - Egy aszférikus ED (extra-alacsony diszperziós) elem, két aszférikus elem, egy Super ED elem, három ED elem és egy nagy fénytörésű elem található az optikai kialakításban, hogy minimálisra csökkentsék mind a gömbi, mind a kromatikus aberrációkat, a torzításokat és a színeltérés

  ket. a zoom tartományt, miközben hozzájárul a kép általános élességéhez, tisztaságához és színpontosságához.
  - ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonatot alkalmaztak az egyes elemeken, hogy minimálisra csökkentsék a lencse becsillanását és a szellemképet, így javítva a kontrasztot és a színhűséget erős fényviszonyok mellett.


  - A Dual VCM  rendszer a gyors és szinte hangtalan automatikus élességállításhoz használható. A fókuszmechanizmust külön lineáris AF-motorok által vezérelt két csoportra osztva a fókuszsebesség gyorsabb, a súrlódásmentes mozgás pedig jelentősen halkabb a videórögzítés érdekében.


  - A kézi élességállítási tengelykapcsoló segítségével gyorsan a helyére húzhatja a fókuszgyűrűt a közvetlen, intuitív élességállítás érdekében.


  - Programozza be az L-Fn (lencse funkció) gombot a könnyen elérhető beállítások módosításához.


  - A por-, fagy- és fröccsenésálló kialakítás 11 különálló tömítést használ, hogy biztosítsa az objektív teljesítményét zord és zord körülmények között is.


  - A lekerekített, kilenc lapátos membrán sima bokeh minőséget biztosít.


  - A forgatható állványgallér stabil alapot kínál az objektív állványon vagy monopodon való munkavégzéséhez.


  - Párosítsa az opcionális M.Zuiko Digital MC-14 1,4x-es telekonverterrel, hogy tovább bővítse a hatótávolságot 112-420 mm-es gyújtótávolság-tartományra, vagy az MC-20 2x-es telekonverterrel, hogy tovább bővítse a hatótávolságot 160-600 mm-es gyújtótávolság-tartományra .

   
 • Kompatibilitás:Olympus
  Típus:Tele zoom objektív
  Gyújtótávolság:40-150 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:16 lencsetag / 10 csoport
  Látószög:30 - 8.2°
  Minimum fókusztávolság:0,7 m
  Nagyítás:0,21x (Mikro-NégyHarmad) / 0,41x (35 mm-es formátum)
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:72 mm
  Átmérő:79,4 mm
  Hosszúság:160 mm
  Tömeg:880 g
  Garancia:3 év
 • OM System M.Zuiko Digital 40-150mm F1:2.8 PRO objektív

  LC‑72D objektívvédő
  LH‑76 napellenző
  LSC‑1120 tok
  LR‑2 MFT hátsó objektívvédő
  Használati útmutató

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS