Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív - Tennofoto.hu

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív

489 900 Ft
Olympus
OLYNHO052

Gyönyörű "feathered" bokeh
Nagy pontosságú, gyors AF
Masszív, ugyanakkor könnyű felépítés

 • Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm 1:1.2 PRO objektív


  Teljes portrék bármilyen környezetben
  Ha a lehető legszebb teljes portrékat szeretné megörökíteni, ne is keressen tovább: itt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív (34mm*). A rendkívül nagy rekesz minden lehetőséget megad a kreativitás teljes kihasználásához: még látványosabb mélységélességgel és lágy háttér rajzolattal emeli magas szintre portréinkat a "feathered" bokeh által. A szemérzékelő AF kiváló asszisztensként folyamatosan fókuszban tartja a témát. Hatásos közelképeket is készíthetünk vele a mindössze 20cm legkisebb élességállítási képességének köszönhetően.
  Valamennyi M.ZUIKO objektív kompatibilis az OLYMPUS PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.

  *35mm fényképezőgépre vonatkoztatva


  Utolérhetetlen teljesítmény
  A csúcsminőségű lencsetagok - például az új fejlesztésű ED-DSA lencsék - tökéletes együttműködésének köszönhetően az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektívvel egyedülálló, lenyűgöző tisztaságú portrékat készíthetünk. Sőt, szemet gyönyörködtető Feathered bokeh hatást érhetünk el, így képeinken nagyszerű mélységgel és finom háttér életlenítéssel emelhetjük ki témánkat.


  Tökéletesen pontos végeredmény
  Mivel a sebesség nélkülözhetetlen feltétele a tökéletes kép megörökítésének, az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív belső élességállító rendszere kifejezetten gyors és pontos autofókuszt biztosít - legnagyobb sebessége mindössze 0,12 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítás műveletét.* A beépített Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmus ugyancsak támogatja a csendes, ugyanakkor nagysebességű élességállítást.

  Mindenféle időjárásra készen
  Ahogyan a fotós feladat megkívánja, bármilyen körülmények között, bel- és kültérben egyaránt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív mindig készen áll. A 390g tömegű, fényerős, prémium fix objektív a hosszú fotós túrákon is élvezetes használatot biztosít. A megbízható, por-, csepp- és fagyálló kivitel mindenféle időjárási körülmények között is tökéletes használhatóságot garantál.

  *OM-D E-M1 Mark II fényképezőgéppel; Paraméterek: S-AF, target (single center point) fénymérés, IS ki, végtelen fókusz, téma 1m

 • Kompatibilitás:Olympus
  Típus: Nagylátószögű objektív
  Gyújtótávolság:17 mm
  Maximális rekesz:f/1,2
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés:15 lencsetag / 11 csoport
  Látószög:65°
  Minimum fókusztávolság:0,2 m
  Nagyítás:0,15x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:68,2 mm
  Hosszúság:87 mm
  Tömeg:390 g
  Garancia:2 év
  • M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív
  • LH‑66C Objektív fényellenző
  • LC‑62F Objektívvédő sapka
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2)
  • LSC‑0811 Objektív tok
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS